Pinot Noir mne sa tiež páčia. Vyzerá to ako nejaká retro edícia? žluťásek tuším je čas, aby sme Albi aj my kúpili :)
Edit. Ja som vedela, že sú mi tie ilustrácie odniekiaľ známe. Máme doma "O čom si rozprávajú hodinky" ešte po nás :)
Pinot Noir mne sa tiež páčia. Vyzerá to ako nejaká retro edícia? žluťásek tuším je čas, aby sme Albi aj my kúpili :)
Edit. Ja som vedela, že sú mi tie ilustrácie odniekiaľ známe. Máme doma "O čom si rozprávajú hodinky" ešte po nás :)
Pinot Noir "zlepsil se v omalovankach"
. Promin, ale pripomnelo mi to jednu povidku od Woodyho Allena, kde jedno dite nevzali do prestizni skolky kvuli nejiste manipulaci s legem (a pak se to s nim tahlo cely zivot). Ale chapu nadseni, u nas doslo taky k pokroku a taky mam radost. Ale jinak nic moc, jak neni skolka, tak jsem rada, kdyz syna uplatim k 5 minutam nejakeho kresleni, omalovavani nebo vyplnovani sesitu. Jinak se dloube cely den klacikem v pisku.
Jos když už leze, tak to už bych nic neřešila. Mně připadá, že ty největší problémy vznikají právě před lezením a začátek lezení je většinou smaže a vyřeší. Spíš si myslím, že problém je, když jdou do sedu různými způsoby před lezením a pak to lezení třeba přeskočí úplně.
Gatita jako fakt
. Donedávna použil na celý obrázek vždycky jen jednu barvu, nejčastěji černou, a začmáral stránku, jakoby tam ten předtištěný obrázek vůbec nebyl. Když jsem tu několikrát četla, jak mají děti o rok mladší rády omalovánky, radši jsem dělala, že tu nejsem ![]()
Pinot Noir Aha, tak to chapu. Je pravda, ze jedna dve navstevy fyzio jsou spis ku prospechu. Ja byla jednou a byt jsme pak skoro necvicili (vsechno dohnal rychle), tak me fyzio upozornila treba na slabsi brisko a pridala par rad.
Mojmu expertovi sa tiez blizia stvrte narodeniny. Tu albi ceruzku s knizkami mu kazdy sviatok odkladam na ten dalsi. Kym boli otvorene obchody, tak som ho v predajni posadila k testovacej hracke a zaujem nejavil. Odvtedy ubehlo vela casu bez moznosti vyskusania a ja nechcem kupit drahu vec, ktoru odignoruje. Asi mu dokupim rozsirenie hubelino drahy s podlozkou a gulickami navyse. To ho bavi a budeme moct postavit velke drahy
žluťásek kuš!
Starou knihu jsem teď objevila u rodičů a vzpomínala jsem, kolik času jsem nad ní trávila s babičkou
Měla jsem ji jako asi 5 letá fakt ráda. Takže mám koupit do zásoby, že za pár let zase nebude? ![]()
A maminka mi prozradila, proč nemáme většinu našich knih z dětství - skladovala je pod kuchyňskou linkou a při nějaké havárii se všechny rozmáčely
Pinot Noir já tyhle retro ilustrace miluju. Šedivou, Jágra, Kudláčka, Palečka, Zábranského... Asi nostalgie, ale fakt se mi moc líbí.
MPLee to se právě bojím, že se vyprodá a nebude, proto zvažuju, jestli ji rychle nekoupit pro sebe ![]()
Pinot Noir podle mě jsou špatně ty sudy, ale ne to opření na boku. Ale co my víme, odborník nikdy není špatný nápad. Moji kluci taky seděli dřív než lezli, jeden špatně, druhý ukázkově.
žluťásek škoda, že v slovenčine je výber Albi kníh biedny.
Ako to funguje, keď kúpim Slovensku knihu s perom a dokúpim jednu česku knihu, bude to spolu fungovať? Tu encyklopédiu by som dosť chcela ale v slovenčine nie je :(
žluťásek my máme tu encyklopedii, obsahově je hezká, i když místy zastaralá, ale ty ilustrace moc nemusím, zvířata nejsou moc poznatelná.
Pinot Noir Naše leze už na vysokou skluzavku. Včera jsem je vypustila u ségry obě a mazec. Ja jsem si tento týden říkala, že bych mohla dělat nějaký sport už konečně, ale zbytečný. Prvně tlačím 35 kg kilometr do kopce (kočár se skejtem a osazenstvem), a pak dvě hodiny lítám po celý zahradě, ale fakt behamm, nosím, přenáším, tlačím různý vozejky. Přišla jsem domů úplně splavena.
Evaeva pro to nové vydání ji prý aktualizovali, nevím jak moc.
Mrakoplas nevím jistě, ale myslím že určitě fungovat bude. Vznesla bych případně dotaz na Albi na jejich FB, reaguji obratem.
Jo a Albi má teď slevy od O2, s kódem SLEVA15 sleva na vše od Albi na jejich eshopu, slevy se sčítají i s tou desetiprocentni, co je tam stále. (škoda že jsem včera vyzvedla dvoje zpivanky odjinud
)
Evaeva neni to z polohy na vsech 4, spis z lehu na boku se podepre rukou, naklani se dopredu a pres brisni svaly se snazi sednout. Kdyz jsem ji mela na kline oprenou zady na sebe, ze skoro lezela, tak se taky rvala do sedu, coz se asi nema. Nenechala jsem ji to delat, ale kdyz se vali po koberci, to by ji clovek musel prikurtovat.
žluťásek podle mě by stačila drobná aktualizace a vyhodit dvojstranu o zoo:) syn jí má rád, je tam ten všednodenní život.
Kokoska jo, no. Člověk ví, že by to dělat nemělo, ale když už to umí, těžko ho někam přivážeš.
Prosím vás ešte mi poraďte tepláky/ nejaké gace do škôlky pre chudého, ja už som úplne zúfalá. Práve som spravila čistku jeho skrine a má na jar dvoje nositeľné gate. Všetko je buď široké alebo krátke. Ja už neviem či mu mám kúpiť legíny :/ On hlavne nemá žiadny zadok/boky a tepláky sú v tom mieste široké a jemu to padá.
Jednou za čas sem Pinot Noir dává odkaz na dobře vypadající tepláky na hubeňoury. Já jsem teď objevila ještě tepláky Ňuňuk, ty jsou taky úzký akorát nevím, kde se prodávají online, já je mám koupený někde v obchodě, ani nevím kde, jsou od babičky. A myslím, že celkem na hubený jsou věci z Decathlonu.
Mrakoplas pinot vždy doporučuje Kukadloo, že je na hubený a hezký tepláky.
Ale leginy bych mu klidně koupila. Já je synovi normálně dávám, má je rád, že jsou tenký a pohodlný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.