dzizisketa A kolik vlastně rostovi je?
Vše o těhotenství a dětech
Příští měsíc dva. A už to umí ukázat na prstech!
dzizisketa Jo, no já kvůli tomu odstavu, u nás by to taky chtělo, ale nějak na to zatím bemam
Evaeva tak to jo. Já jsem si představila "tak pojď, teď ti ukážu, co nemáš nikdy dělat" ![]()
Hura, zda se, ze nas mensi chlapecek se rozhodl, ze pliny uz nepotrebuje!
711990 já to mám v záložce už dlouho, ale ještě jsem se nekoukla. Dík za tip, vyzkouším.
711990 sakra ve mně hrklo, kdo mě vyvolává v dětskym vlákně a ona to dentální hygiena
jsem ráda, že jsi spokojená!
Ounz rikala jsem si, ze te vydesim:D
Syn bol prvy raz u zubarky ked mal asi 3,5. Skor som nikoho nenasla ale je pravda ze nikoho aktivne nehladala. Staci obyc kefka a nit na sablicke nastastie len na 4 miestach. Vdaka spominanemu profilu a velkemu stastiu zatial kaz nema. Chcela som aby to bral ako nirmalnu kontrolu a nie ze by si to spajal s bolestiu a strachom vdaka comu mam z detstva traumu ja
'tá šmýkačka je príliš krátka a široká'
'tie kamene sú príliš malé a taktiež príliš veľké'
Zvyšok si nepamätám, ale ![]()
Tak ze všeho nejlepší na barvení vajíček je míchání barev dohromady, pokusy jaká barva vznikne
a já lítám kolem s likviduju potopy.
Přesně takhle vypadají moje noci kolem úplňku (a při rýmě, větrech, po očkování, když rostou zuby,...) ![]()
Pinot Noir tak to ťa ľutujem! U nás to je soft verzia dieťaťa prikliestovaneho na mňa.
Pinot Noir Asi k tomu taky spejeme, nas maly ma 4 mesice a uz nejakou dobu se budim s jeho nohama za krkem
Pinot Noir jojo, u nas taky prave ted
Pinot Noir Mas informaci, ve kterem vezeni je pani zavrena? ![]()
Edit: Nebo snad v psychiatricke lecebne?
Pinot Noir to je sileny.![]()
Pinot Noir No to bych nedala ani jednu noc. Mám štěstí, že moje děti spaly hned ve své postýlce a móda sdíleného spaní mě minula. Ona i vnučka spí hned od narození ve své postýlce. Akorát ze začátku měla sundanou bočnici a přistavenou k mámině posteli. Teď v roce se už bude stěhovat do svýho pokoje. Snacha ji nikdy neuspávla, prostě ji na spaní dala do postele s její spací hračkou a bylo. I odstavení od dudlíku proběhlo dobře, akorát dva dny trochu nadávala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí