crazydaisy se spanim jsem to mela u syna stejne.Spal sam a od pul roka ve svem pokoji.
Pinot Noir ne to fakt ne,to je strasny.
obdivuju te.
crazydaisy se spanim jsem to mela u syna stejne.Spal sam a od pul roka ve svem pokoji.
Pinot Noir ne to fakt ne,to je strasny.
obdivuju te.
crazydaisy Zarinya Viktor spí nejen ve své posteli, ale i ve svém pokoji sám od narození. Ale některé noci má problém, nejčastěji ho bolí břicho, řešila jsem to tu víckrát, nebo zuby, plus špatně reaguje na úplněk. V takovou noc je pro mě jednodušší být s ním v jeho posteli, než dvacetkrát za noc vstát a jít z ložnice do pokoje a vzbudit u toho další dva lidi. On když takhle "hledá polohu", tak já sice nespím, ale aspoň je potichu.
Zas mi neříkejte, že jste nezažily žádné krušné noci ;)
Pinot Noir ja fakt ne,on byl strasne hodne spave mimino.Opravdu si nepamatuju prorvanou noc,ale tu pubertu.....to nechces zazit.![]()
Kdyz se v noci vzbudil na jidlo tak jsem si ho do postele prenesla,ale spal.
Pinot Noir Ono se to hrozne rychle zapomene. Ja uz si taky osklive noci skoro nevybavuju, ale musely byt, protoze jsem do jeho 3 let byla uplne vyrizena a bala jsem se usnout, protoze bylo jasne, ze me za chvili zase probudi.
Nedavno mi muz pripomnel, jak 4 mesicni dcera prorvala hodinovou cestu z vyletu domu. Neustale jsme staveli, ja jsem utesovala i v aute a nic. Horor. No uplne jsem na to zapomnela.
Lamicka ty place v autě na dálnici, kdy neslo zastavit, to bylo hrozny ![]()
Pinot Noir moje nejhorší noc byla, když syn měl poprvé rýmu, to brečel asi tři hodiny. To je všechno, jinak nikdy nebyli vzhůru déle jak hodinu. Doufám, že jsem to teď nezakřikla:) Na spaní v jedné (manželské) posteli bych si asi zvykla, ale jsem ráda, že nemusím.
Pinot Noir no přesně. 3-4 noci před úplňkem jsou peklo, malámalá během takové noci většinou už jen vykřikuje a sedá si v posteli tak 4-5x za noc. K tomu před 3. rokem začly živé sny a zpracovávání příliš rušných dnů během snění. Ale ještě před půl rokem to bylo třeba 10x. Většinou potřebuje položit a uchlácholit zpět do spánku, někdy jí musíme normálně pochovat, aby se doprobudila a zresetovala zpět klidný spánek...
Potrefenáhusa Strasny :( Dcera probrecela skoro kazdou cestu, pomohlo az kdyz sla z vajicka do vetsi autosedacky.
Lamicka Mně tuhle manžel připomněl scénu v autě, kterou jsem vytěsnila :-). Naše jinak pohodová dcera, tehdy asi dvouletá, si našla v obchodě, který se jmenoval Roller, velikého medvěda a my jí ho nekoupili. Řvala v autě asi 30 km, fakt strašně, vysvětlování a utěšování nepomáhalo. Nakonec se z toho pozvracela, my otočili auto a jeli zpět těch třicet kilometrů pro medvěda...
Lamicka u nas trochu pomohlo, co se zabavi hračkou, ale i tak jezdím nerada
no a myslím, ze ti, co jim děti neplacou, si to neumí představit
Jinak holčičce se teď spánek během dne pokazil během asi 4 dnů, nějak se mi do toho po ty změně času nedaří najet zpátky. Teď tři dny po sobě vůbec neusnula odpoledne, do ty doby normalne zabrala v kočárku pomalu než jsme vyjeli z ulice.
na zrušení dopoledního spanku se mi zda ještě brzo (dopoledne teda usina většinou dobře)
Potrefenáhusa Ríša přešel na jeden spánek v 11 měsících, od deseti se k tomu schylovalo. Tak možná...
Píšu to sem speciálně pro (zatím) bezdětné, aby se uklidnily. Dcera se od příchodu z porodnice kojila 1x za noc, ve 3 ráno, to jí zůstalo do cca 7 měsíců, pak už se nebudila vůbec. Pamatuju se, jak jsme jednou seděli s mužem zničení u snídaně a říkali si: "to byla strašná noc, ona se 2x zbudila..!!" To jí rostly stoličky a stalo se to celkem asi 2x..
Zato auto bývalo výživné, do dvou-tří let jsme moc nejezdili.
Potrefenáhusa on stacil kdysi rev dcery v metru z Florence na Haje, ale fakt nepretrzitej, dve vteriny na nadech a znovu. V aute aspon nikdo blbe necumel.
Lamicka u nas trochu pomohlo, co se zabavi hračkou, ale i tak jezdím nerada
no a myslím, ze ti, co jim děti neplacou, si to neumí představit
ja si to predstavit umim a musi to byt hrozny a nastesti ani v aute nebrecel,jezdila jsem s nim sama co tyden do nemecka.On si vzadu sedel a delal prstickama sterace.Jezis ten byl zlatej,ale pak.....no vsude je neco.
Pavlena to znam.![]()
My jsme s prvnim manzelem auto nemeli, vozila nas bud segra nebo nasi. Mimino lezelo v korbicce od kocarku na zadnim sedadle a ja s vetsim na kline vedle nej, ani vzadu tenkrat nebyly pasy. Kdyz byly deti vetsi, jezdili jsme 2 hodiny busem a vzdycky uz na kraji Prahy to zacalo: Uz tam budeeem? Do dneska to slysim!
Kokoska jooo tak to jo kdyz byl vetsi,akorat "kdy uz tam budeeem"????? a pred nama jeste 200km.![]()
999 jo, podobne situace, kterych jsme taky zazili plno, nas naucili , ze ne vzdy je nutne byt neustupny a zasadovy :))
Já myslím, že hlavně čas je milosrdný. Na to špatné u dětí se rychle zapomíná, jinak by imho většina dětí byla jedináčky. A taky každé dítě i každá matka má tu svou Achillovu patu jinde, mně je třeba jedno bordel (než jsem dopila ranní kávu, malý postříkal vodou z psí misky celou zeď za ní), ale to noční kojení už mě začalo znechucovat. Spoustě žen nevadí to kojení, ale řeší stravu a (ne)jezení... Blbý je ale ten despekt, který od jiných rodičů, kteří daný problém nemuseli řešit nebo si to už nepamatují často zaznívá, v tónu hlasu, volbě slov, mezi řádky.
dzizisketa ranní kafe ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.