Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:25

DrowRanger kiežby to tak bolo, no bohužiaľ, čím menej jem, tým mi je horšie a aby mi bolo aspoň ako tak, musím sa neustále napchávať a nie sú to pekné veci, čo môj žalúdok dokáže akceptovať, takže najnovšie frčím na vianočke s nutelou, očakávam nárasť tak 30 kíl minimálne. Zajtra idem k doktorovi, už teraz mám stres z postavenia sa na váhu

A inak aj ja to mám tak, že pri prvom som sa vôbec nebála a teraz tiež fakt dúfam, že všetko bude v poriadku a fakt mi odľahne, keď mi zajtra dá doktor len dobré správy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:27

711990 mě třeba záleží na tom, co mají děti na sobě, ale jak meje koupelnu je mi šumák:) Já teda tu manažerskou činnost okolo dětí beru jako svojí povinnost ženy na RD a dělám to ráda.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:38

dynda uvidíme ako to pôjde, ešte je to ďaleko a malý bude mať ak tak pri narodení druhéhu už 3 roky aj čosi, to už bude malý človek ako vyšitý :) Evaeva ja som to zas mala opacne, veľmi mi nechutilo, žila som viac menej na toastoch so syrom a ovoci, pribrala som fakt minimalne. Ale ja som aj po pôrode mala len 2kg nad prepôrodnú váhu a spoľahlivo som sa "vyžrala" tak pol roka po pôrode (a s tými kilami bojujem doteraz). Teraz mi je už zle z mäsa, to som zatiaľ nemala a dosť ma to prekvapilo, zatiaľ je v nemilosti kuracina, bravčovina (vrátane šunky a salámy), tak asi budem mať pár vegetariánskych týždňov.

Offline Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:38

711990 tak ono to není vždycky rytí. Ale mnohem větší mozkový výkon než říct, vem to, co visí na věšáku, je potom třeba vyřešit, že to, co nutně potřebuje ráno do školky, je večer špinavé a s dírou. Tohle se bez komentáře nechá přejít těžko a stačí, když k tomu dojde jednou, a to nemusí být komentář rycí ani vyčítavý, prostě jen konstatování faktu, a věřím, že už se pak každý radši zeptá. Ale jak říkám, vůbec nechápu, že zrovna toto může někomu vadit, tudíž vlastně vůbec nevím, proč se do toto pletu

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:39

betsey držím nám palce, aby všetko bolo ok :) Ktorý si týždeň?

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:42

DrowRanger gratulujem, snáď to bude pre zmenu miminko za odmenu

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:43

Evaeva tak aby byl oblecenej hezky, to je jasny. Ale Tonda ma par kousku a asi nema nic, co by se s necim.tlouklo. Bundu ma jednu, kombinezu taky. Co ma pod tim je fuk:) ale on muj sambo neni uplnej dement a sam ho rad oblika hezky :)

Pinot Noir no ale to je jasny ze takhle to probiha, to si zas nepredstavuj ze mlcim a cekam, ze ho to napadne. Myslenky mi necte:) tohle bylo spis takovy povzdechnuti, ze kdyz neco delaj pravidelne, jakto, ze si to nepamatujou:))) 

Offline Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:43

DrowRanger juchů, druhé kolo! Tak opatrně gratuluju a držím palce

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:46

DrowRanger dvanásty. a ty?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:50

711990 to není jen o ladícím oblečení, to jsou asi nepřenositelné věci, vlastně o nic nejde a když to nevidím, ničemu to nevadí. Ale když mám možnost to ovlivnit, ráda to udělám. Ale to se točíme pořád na oblečení. Mě spíš přijde, že model, kdy oba vědí úplně všechno, není ten nejvýhodnější. Pro mě je určitě lepší, když každý má na starosti něco.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:52

betsey z chuti si noc nerob, ja som prvy trimester v druhom tehotenstve prezila na parkoch a chipsoch, telo si asi pytalo slane a tucne, az po nejakom 16. tyzdni sa to unormalnilo

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:52

Saurinek sejmul holcicku na skluzavce jak delova koulenicmene chyba byla na obou stranach... 

Offline Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 10:57
Reakce na 711990:

tohle bylo spis takovy povzdechnuti, ze kdyz neco delaj pravidelne, jakto, ze si to nepamatujou:))) 

​Tak o tom by myslím mohl můj muž vyprávět, přestože IP TV nebo HBO GO vypadnou, aktualizují nebo proč vlastně nehrají několikrát za měsíc, a vždycky si ten postup, jak zavřít aplikaci a znovu se přihlásit nechám předvést, stejně mu pak volám třeba do Švýcarska, ať s tím rychle hledí něco udělat, že to zas nehraje

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:00

Pinot Noir aha:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:00

Pinot Noir já se zase v pravidelných intervalech ptám, která okna v bytě jsme měnili my a která předchozí majitelé:)

Online Myrtila
5374 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Myrtila kamaradka nějakou moishu má (nevim, jakou, ale má ji asi od 4 měsíců) a moc se mi to nositko líbí

​A je vazaci, nebo na popruhy? Pro novorozence se vaze, Grow pro ty vetsi deti ma popruhy. Me na tohle nositko taky nalakala kamaradka, moc se mi libilo, a hlavne jsem na ni a jejim manzelovi mohla videt, ze sedi jim obema, i kdyz jsou kazdy uplne jinak vysoci. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:06

DrowRanger potichoučku gratuluju!

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:25

DrowRanger gratulujem opatrne

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:27

betsey ešte netuším, môže to byť rozmedzie 2. až 6. týždeň, tipujem to teda na 4. podľa záznamov a toho, že už mám aj dáke tie príznaky. V stredu idem k doktorovi, tak mi hádam povie presnejšie.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 11:28