Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:00

Myrtila myslím, ze má tu grow, ona má nějaký vychytany udelatko, kterym se posouvá dolů ten popruh, co stahuje k sobě ramena, bohužel jsem si to minule, když jsme se viděly, nestihla vyzkoušet, mne kvůli tomu nositko moc nevyhovuje na delší cesty, protože si rukama vůbec nikam nedosahnu a zapinam ho za krkem a pak není ta váha uplne idealne rozlozena

ta moisha má takovej skoro jako zip, nebo ne zip, ale takovou kolejnicku 

pry tohle maj dobře udělaný i sestrice, ale to jsem nezkousela 

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:01

Potrefenáhusa to bude stejnej mechanismus, ta kolejnicka. Ale neochozeny je to hrozne tuhy a nebyla sem schopna si to sama posunout

Offline Myrtila
5375 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:19

Potrefenáhusa Jj, jezdi to po takove kolejnicce a zapina se to samo na magnet a rozepina jenom jednou rukou posunutim tech magnetickych sponek. To mi prave prislo jako paradni vychytavka. A ty mas jake nositko, jestli se muzu zeptat?

DrowRanger Opatrne gratuluju!

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:30

Myrtila tulu FTG

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:31

Ježíš to já se ráda te mentální zátěže zbavím, ono to ptani se pořád na tu jednu stejnou věc naznačuje, že tazatel ji nepovažuje za svou odpovědnost, za svůj zájem, že je pouhým vykonavatelem rozkazu.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:42

#Moje ani ne 3 měsíční miminko se začalo otáčet na břicho

A když je řeč o těch nosítkách, pořídila jsem ještě těhotná Fidellu, malá řve kdykoliv to zkusím, nevím jestli ji tam mám dobře, vadí ji konkrétní nosítko, nebo prostě nemá ráda nošení? Fb nosící slupiny jsem sledovala, ale přišlo mi to jako sekta  Tak možná zkusim tu osobní konzultaci v obchodě... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:45
Reakce na dzizisketa:

ono to ptani se pořád na tu jednu stejnou věc naznačuje, že tazatel ji nepovažuje za svou odpovědnost, za svůj zájem, že je pouhým vykonavatelem rozkazu.

Ano, tak to je. 

Offline Karja
44836 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:47
Reakce na rasaNori:

Saurinek sejmul holcicku na skluzavce jak delova koulenicmene chyba byla na obou stranach... 

​No hele, já včera už nabádala cizího chlapečka, at tu mojí menší sejme. Říkám mu "jeď a normálně jí zkufruj, však už jsem jí odendavala dvacetrkát, že se tam nemá plést, nějak se to naučit musí". Tomu říkám výchovička cizích dětí! Ale byla to ta nejmenší skluzavka co je.-) Na dvoumetrové bych takový hrdina nebyla, tam mi tuhle sjela sama, protože jsem jí neuhlídala a letěla jak střela, naštěstí byla dole taková měkká rohož

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:49

MPLee môj prvých pár krát tiež reval, aj v nosiči aj v šatke, prestal vždy po chvíli ako som už kráčala a teda vonku. Plače aj pri chôdzi?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:50

Karja ježiš, syn si vždycky sedne nahoru na klouzačku, tam spokojeně pět minut sedí a pak odejde. Tam ho ani nikdo nesestřelí, tam akorát překáží:)

Offline barbucha blogger
36025 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:50

To je porád co dítěti oblíct... co mu pořídit za hračky... Tak já vám to povim: hadry stačej ze sekáče a na hraní šutr a klacek

Včera jsme byli s harantama na vycházce. Chudák mamina je navoblíkala... autíčka jsme s sebou táhli, i balón... a nakonec největší úspěch měla hra na hada (© babi barbucha ) aka kdo se dál doplazí z kopečka po břiše. Odevzdala jsem ty dva hady v takovým stavu, že by měla sociálka vystaráno!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:54

barbucha ty by sis rozuměla s těma mýma. Až příště půjdeš s harantama, nabízím dva kamarády, špinavé a s dírou na koleni ti je už dám

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:54

MPLee Já bych to nošení zkoušela nejdřív pár minut denně a třeba si zvykne. Moje taky nejdřív při vložení do nosítka brečela, protože chtěla, abych ji nosila na rukách, což jsem teda už dlouhodobě nedávala. A tak po týdnu, kdy jsem ji nosila v nosítku třeba deset minut denně už se nebránila a nakonec se v něm nosila i ráda.

Offline barbucha blogger
36025 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:56

Evaeva 

Uměj syčet?!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 12:58

barbucha umí, i ten menší. Jsem ráda, že má tvoje soukromá školka takové tvrdé podmínky pro přijetí, aspoň se tam nedostane jen tak někdoSyn si jednoho kamaráda našel tak, že na něj houkal.

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 13:07

barbucha jezis hra na hada zni skvele!!!!

MPLee otaceni ti nezavidim:D k noseni - musis u toho chodit a idealne otevrit okno:) nejdriv moc neres, jak ji tam nastouchas, dulezity je, aby ses hejbala:)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 13:09

Já teda taky vyzaduju mentální součinnost. Asi je to tím, ze jsem dítě nikdy (až na prvních par týdnu a měsíců) nepovažovala za výhradně svoji sféru vlivu. Ten poměr postupně klesá, takže z nějakých 100:0 ihned po narození se to pak na dlouho ustálilo řekneme na 80:20 a co mi skončila RD, beru to tak 60:40 (těch 60 si beru adekvátně svému zkrácenému uvazku). Z těch tatinku, co bezradně stojí v předsíni a čekáji, až jim žena vypráví a oblikne dítě, nachysta svačiny, kočárek, odrážedlo, věci na pisek a pak je vypustí aby s nimi tatínek vypadl aspoň na hodinu na procházku ... z těch se mi úplně kroutí palce (není narážka na nikoho zde, zkušenost z okolí).

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 13:12

MP Meri ale beru to tak, ze je to na zaklade vzajemny dohody. Kdyby ten partner nechtel, aby to tak bylo, asi bych s nim nemela dite. A naprosto chapu, ze to nekdo ma jinak a tohle nevyzaduje. Ale ja to proste potrebuju mit tak, abychom to zvladali oba. 

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 13:12

MPLee tak ja doporucim skupinu Nosici cesko-slovensko. Ta sektarska neni, zalozily ji zakladatelky Noseni deti, ktere samotne znechutilo, jak se to tam zvrhlo prave k te sekte, kde je kazdy strasne chytry, ale jen papouskuje to, co si tam precetl. Kdyz chci neco o noseni vedet, treba kdyz jsem ted vymyslela nositko, tak se ptam zasadne tam. Celkove je takova pohodovejsi. 

Potrefenáhusa hrudni sponu na kolejnickach ma i Kavka

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2021 13:23

711990 MP Meri můj muž dneska v noci třikrát vstal k synovi, já ani nevěděla, že nás volá. U tebe je to jiné, když pracuješ. Já tu mentální činnost okolo dětí beru jako svou práci.