Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44872 příspěvků moje polička 11. května 2021 14:58

rasaNori No a to se mi přesně nechce no. Ale udělám to tak. Hlavně ta malinká, ona hrozně nepřevidatelne spí, každej druhej večer se budiva a musím si k ní ještě lehnout, nejde moc nic naplanovat

Online Tabea
8216 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:00

rasaNori z tebe by byli moji kolegové úplně na větvi. Já neustále slyším, jaká jsem power woman a to po nocích stropy nemaluju.

Když jsem si od jednoho půjčovala pistoli na silikon, tak se mi snažili akci vymluvit, že mám počkat, až přijede manžel .

Online Tabea
8216 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:02

Karja jako starší a zkušenější ti radím vybodnout se na to a radši doplnit síly. Po takovýhle akcích děti pravidelně blbě spí, vstanou extra brzo a celý den raraší. 

Offline Karja
44872 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:05

Tabea No jasněze je to blbost;-). 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:49

Tak človek sa obáva, aby to zlatíčko nebolo sikanovane, keď už sa tak stráni detí na ihrisku a dnes sa v škôlke dozviem, že do detí strká, sace ich a pod

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:55

Takže dneska test na cukrovku, v laboratoři jsem to zvládla skvěle, i přes to, že jsem seděla dvě a půl hodiny s respirátorem v přecpané mini čekárně, kde se nedalo otevřít žádné okno a hrozně tam pařilo sluníčko. Ale teda doma, když jsem se pak chtěla najíst, se mi udělalo solidně zle od žaludku a pořád to nepřechází

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. května 2021 20:00

Prosim vas, co kupit skoro trojrocnemu k vode? Chystame sa k jazeru, muz ho chce vziat na cln na jazero ak sa odvazi, tak rozmyslam ci nejaku vestu alebo rukavniky? Mate s niecim dobre skusenosti? Syn je teda velmi stihly.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 11. května 2021 20:08

DrowRanger Jestli si loď půjčujete, tak se rovnou v půjčovně zeptejte, jestli nepůjčují dětské záchranné vesty. Ono to asi nemá moc smysl kupovat na jednorázovou akci.

Online continuity
43487 příspěvků moje polička 11. května 2021 21:29

DrowRanger nevím jak se syn velky, ale rukávky u mych děti tak přesně stačily, aby měly pusu nad vodou.

Jinak se taky primlouvám za vestu, pokud není extra drobny,  přijde mi ten věk takový hranicni. dají se s ní delat všelijaké kraviny, na ty dětské i lehnout na vodu ( a je dobre je to naučit)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. května 2021 21:32

DruIcln si muz kupil, planuje ho toto leto vyuzit, tak asi aj vestu asi kupime. continuity je stihly ale normalne vysoky, nie drobny. Mas aj tip na daku znacku? Radsej by som nieco subtilnejsie a kvalitnejsie, ja si z detstva pamatam len na tie klasicke plastove co sa nafukovali priamo na nas a to uz asi doba pokrocila.

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 11. května 2021 21:46

DrowRanger znacku vestry neporadim, ale detska vesta pro neplavce by mela mit límec. Ten spolehlivé udrzi hlavu nad vodou. Neco jako toto

Offline Karja
44872 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:15

Dneska mě velkámala fakt dojala. Malamala ji škrábla do krve hřebenem. Tak ji to bolelo, že jenom plakala ani nejecela a ani ji nemlatila. Tak jsem ji pomazlila, maloumalou řádně pokarala,  hlavně aby větší viděla, že i takhle obrácené to funguje stejne. Pak jsem dala malymaly dva nanuky, ať jeden donese segre a omluvi se jí. A chudák velkámala to zblejskla a jak byla vedle z takových daru jako nanuk tak mi říká ,,to je zmrzlinka?,, a začne se omlouvat ona! ,,Moc mě to mrzí, už to nikdy neudělám, promiň Nano,,:-D. Jako to bylo jak Pavlovuv reflex, já jim ty nanuky snad budu dávat častěji, ty by snad nastoupily i k někomu do auta za zmrzku:-D

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:16

DrowRanger určitě vestu s límcem a popruhem mezi nohy, aby případně nepropadl.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:21

Karja já dnes byla venku fakt naštvaná na syna, že mě dnes vůbec neposlouchá a už jsem dost zvýšila hlas, byla jsem v tu chvíli hodně vytočená. A jak stál na lavičce, začal se lísat a pusinkovat mě. Cestou domů jsem pak měla nějaký výchovný řeči a když jsem chtěla, ať mi zopakuje to správný řešení, začal místo toho štěkat. 

Offline Zuzuli
3833 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:23

DrowRanger deti v rodine pouzivali "rukavky" od znacky sevylor. Je to textilni, s vyplni z nejake peny, sedelo to i mym velmi hubenym bratrancum. A co jsem je tak sledovala, tak jim to drzelo pekne. Brali je s tim na clun a radily s tim i v bazenu. 

Offline Karja
44872 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:23

žluťásek No to je přesný!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2021 22:27

žluťásek já dneska taky vedla výchovnou řeč a syn pořád říkal "Jo. Jo." Takový to jak souhlasí, protože ví, že to chceš a mohlo by to ukončit tu přednáškuJežíš, to mě tak vytočiloAle.co.s.tím.že.jo.

Offline rasaNori
8872 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:28

žluťásek aaaaaa to uplne nenavidim!!! 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:39

Zuzuli ty rukávky máme taky, ale na loď bych to jako ochrannou pomůcku nebrala. Nevěřím jim natolik, že by dítě zachránily, kdyby se vyklopili a táta nebyl hned po ruce. My je máme jen tak na blbnutí ve vodě. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2021 23:17

DrowRanger asi bude na loď vesta najlepšie riešenie ale ak budeš kupovat rukavniky tak super sú Cherek. Nemali by prasknúť a ak hej (čo sa nám podarilo), tak vyfuci len čiastočne.