Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 12. května 2021 19:16

tv teda! V první chvíli jsem se vyděsila, že fakt sníh  tak ufff.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:28

Malenge aj ja, a vzhľadom k besnemu počasiu by som tomu aj uverila.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:30

Boli sme dnes konečne v knižnici a Kvak a Čľup sa zrovna dnes požičali ale máme o veľrybe Grete.

Offline continuity
43487 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:30

tv no ty blaho!

Offline tv
4286 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:36

Bylo to jako když otevřete mrazák, velká zima od noh. A pořád mi padaly kroupy do sandálů, dobrá masáž to byla. A toto je fotka z parku, vypadalo to jak mlha na nějakém strašidelném hřbitově .

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:46

tv wau to je ale perfektná fotka! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2021 20:49

tv to je hustý. Ta fotka!

Offline Gatita
8667 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:50

tv velmi osvezujici! Myslim to v kladnem slova smyslu, mne se tohle studene jaro libi, je jako stvorene pro vylety. Pokud teda zrovna neni pliskanice, no. A pak klidne horke prazdniny. 

Offline Gatita
8667 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:55

Muzu dotaz na ty, co resi(ly) zapisy do ZŠ? Nas to ceka az za rok, tak se tim budu zabyvat az to bude na poradu dne, ale dotaz zni: braly jste v potaz, kam se hlasi kamaradi ze skolky? Hodne me prekvapilo, kolik rodicu uz ted planuje zapsat deti na jinou skolu, nez je nase spadova. Prekvapilo me to dost nemile, protoze tam teda syn moc znamych mit nebude

Offline continuity
43487 příspěvků moje polička 12. května 2021 20:59

Gatita dcera sla do spádové školy a skončila ve třídě, kde neznala nikoho. Měli výbornou učitelku, tak jsem to neřešila.

U mladší jsme teda už napsali, ze chce být spolu s kámoškou. Ale tady znala asi tři děti. Je to celkem běžné si myslím, asi bych to příliš neřešila, a zohlednila spíš školu nebo učitelku. 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:10

Gatita dcera sla uplne mimo spadovou, teda ze skolky tam sly jeste 2 deti, ale byly z jine skolkove tridy a taky spadly do jine skolni tridy. Naopak v dcery tride byly 3 deti z jedne skolkove tridy a nijak vyrazne partu netvorily. Myslim to nema vliv, skamosi se...

Offline Gatita
8667 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:11

continuity diky. Nema smysl to resit rok predem, jen me to dost zaskocilo. Tu skolu mame minutu pesky, tak uz proto bych byla rada, aby chodil tam. Skola ale asi neni z nejlepsich, ucitele jsou pry hodne lazo plazo. No a ted spolumatky resily ty zapisy a vypada to, ze pulka pujde jinam, a ostatni tak prikyvovaly, ze teda jestli pujde pepicek, tak honzik taky... Zaskocilo me to dost, syn je dost citlivy, a malovala jsem si, ze bude mit ve tride ty svoje chlapecky.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. května 2021 21:15

Gatita Tak mě docela spadla brada, když některé matky řešily kam půjde dítě do školy na první schůzce ve školce. A to byly matky tříletých dětí.

Offline continuity
43487 příspěvků moje polička 12. května 2021 22:04

Gatita no, jak.bych to řekla. Blízkost je velká výhoda, ale dnes bych to už řešila víc. Taky závisí, jakou šanci máš dostat dítě do nespadove lepší školy. Tady v Praze je dnes člověk rád, když ho vezmou do té spádové. 

Offline Gatita
8667 příspěvků moje polička 12. května 2021 22:50

Pavlena DruI continuity dekuju za nazory, ono to za rok muze byt vsechno jinak, tak je cas. A taky si myslim, ze ta konkretni skola, kam chteji ti skolkovi spoluzaci, take neni nafukovaci, tak nespolkne vsechny. Mne to cele spekulovani prijde dost pofiderni, vlastne nevim, proc je ta nase skola povazovana za spatnou, to si jeste zjistim, jestli to treba neni jen pocit jedine rodicky. vsak i na pokrokovejsi skole muzou ty deti vyfasovat ne zrovna osviceneho ucitele.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 12. května 2021 23:28

Gatita určite sa orientuj na školu a učiteľov, nie spolužiakov. Večne to riešime, že rodičia chcú prekladať deti z triedy do triedy kvôli kamarátom a už sa stalo aj to, že na konci prázdnin prišla matka, že chce dieťa do inej triedy ako pred prázdninami, lebo sa počas prázdnin rozkmotrili. Teraz už asi tretí rok na dverách nevidia zoznamy, len sa rodičom oznamuje konkrétne do ktorej triedy ich dieťa nastúpi, v rámci GDPR, aj to sa im nepáči. A pre mňa najabsurdnejšie bolo, keď v prvý deň školy, pred slávnostným začiatkom prišiel do riaditeľne otec a žiadal dcéru preložiť, lebo v jej triede boli až 3 Vanesky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. května 2021 23:35

letfenixa to si mal rozmyslieť pri dávani mena, trebárs taká Rybana by bola určite len jedna :))

Na strednej škole sme mali v triede 3 Lucie a 4 Jany, 3 Katky a 3 Janov. Každý dostal časom nejakú prezývku, ktora im vydržala doteraz.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2021 23:48

Mrakoplas my měli na gymplu pět Ondřejů, první týden jsme si mysleli, že jich je šest:) S tím se asi musí počítat, když dá člověk běžné nebo dokonce moderní jméno.

Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 13. května 2021 05:31

tv No ty jo, hustý! Strašidelná fotka, jde z ní zima

Offline Tabea
8217 příspěvků moje polička 13. května 2021 06:39

letfenixa a to ti hlásily učitelky? Takovou blbinu?