betsey u nás ještě všichni, včetně desetiletého (30kg, 140cm). Ten teda už občas na podsedak v druhém autě. Důležité je, že autosedacky vede ten horní pas přes rameno, ne přes krk, to u podsedaku není, ten pás vede často dětem přes krk.
Vše o těhotenství a dětech
betsey ta naše je od 100 do 150 cm, takže dokud ji dcera nepřeroste, bude ji mít. Je to maxi cosi kore i-size.
Sweet Potato MaeGandal Mohučanka diky moc za odpovede. Alica je drobná, aktuálne ma 95 cm a 13 kg, tak ešte stále ma kategóriu 9-18 kg, ale je fajn vedieť, že ďalšiu kategóriu budem vyberať ešte na dosť veľa rokov
betsey no u nás jsou v sedačkách ještě ve 10 a 12. Ale teda do druhého auta už jsem kupovala jenom podsedaky. jedna sedačka už se asi definitivně rozpadne (ona je nastavitelná a vypadl tam někde šroubek) a další už opravdu kupovat nejdu.
Sairon Já tu menší posunula, dcera není žádný drobek Ale byla to blbost, ten klasickej pás není nic moc a hlavně se umí sama odpasat. No a sambo ten mě dostal úplně, já mu dala za úkol to přidělat a on, že to na ten izofix nejde, že to stačí jen pasem teda. Samozřejmě, že to jde, chce se to jen podívat do navodu
betsey 8 a 10 let, oba plus minus 140 cm. Ještě začátkem měsíce jeli v sedačkách, ale už nimi končíme.
betsey ty jo v pěti letech? Pokud to není obr, tak mu ten pás musí vést přes krk ![]()
Pinot Noir mňa to tiež dosť prekvapilo
Taky se divim, petilety dite na podsedaku. Ja merim 158cm a na zadni sedacce mi pas pres krk vede vsude....
INCOM1 nam se mala ze zacatku plazila, asi tri tydny, ale hezky symetricky, na fyzio nam naordinovali vojtovku, aby se konecne zvedla na kolena... Koupila v tchibu puncochace, co maj protiskluz i na kolenou, ne jen na chodidlech, a jak to male prestalo klouzat, tak druhy den uz lezla po ctyrech a od te doby si na plazeni ani nevzpomnela
. I bez vojtovky, na kterou jsem se opet vykaslala
Sairon a další, teď nevím kdo...Co ta nevychova, je to k něčemu? Já už na ty svoje holky nemám nervy, docela bych to i zkusila:-D
Karja taky by me to zajimalo, ale nejak na to nemam...jeste mi rikala znama neco o nejake dovychove, kde se vychovavaji rodice:) to bych asi potrebovala, jenze se tam pry vypracovavaji nejaka cviceni a znam se, no. To bych skoncila u prvniho:) Ja nevim, jak je to u vas, ale my mame ty deti vlastne dost hodne, nikde nezlobej, jen doma
. A ja jsem pak hrozna saň a uz se spirala roztaci... Tak jen zkousim klid a nerikat nic, ceho bych pak litovala. Takhle to mam s muzem, tomu jsem za 10 let vztahu nerekla naschval nic oskliveho, protoze to pak uz nevymazes, a to by byla skoda. On to ma taky tak, mozna prave proto sw nam spolu zije dobre. Bohuzel, na deti jsem obcas fakt pes a rikam presne ty proflaknute blbosti, co nadelaj vic skody nez uzitku.
Gatita Jo, tak to já potřebuju tu dovychovu spíš:-D
Gatita Už jsem se přihlásila na Fb do nějakýho kurzu ,,už nechci být vyřízena máma,,:-D
Gatita No a je to ta dovychova, tak já to okouknu a dám vědět:D
Karja Koukej se na králíčka Binga a pak se snaž být zenový rodič jako Flop ;o)
DruI jo! To je nejlepší kurz. Pro pokročilý je pak Topsy a Tim
Gatita to je ale pekná zásada, skúsim sa to naučiť vo vzťahu k synovi.
Niekedy sa sama pred sebou vyhovaram, že keby som sa stala matkou o 10 rokov skôr, bolo by to iné ![]()
DruI přesně, taky mi Bing přijde jako návod pro respektujícího rodiče
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY