Starší dcera jde příští týden na zážitkový kurzse školou a mladší ji pomáhá vybrat věci na diskotéku. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir docitam, byla si s temi krecemi po namaze v brichu u gynekologa? Mela jsi 2 sekce, aby to treba nesouviselo.
Lamicka nebyla. Ale taky mě to napadlo, jestli to nesouvisí. Díky.
Já: "Že máme nejlepšího tatínka na světě?"
Rosťa: "Ne-e."
Znáte někdo ten nový (relativně) park na Brusnici? Až se kluci dají dohromady, chtěla bych je tam vzít. Ten potok "funguje" pořád, dá se tam pohrát s vodou?
Dneska mi udělal radost syn: "Máš nový kraťasy? Hezký!"
Ani ne tak obsahem toho sdělení, jako spíš tím, že s tímhle přístupem to bude mít u žen dobrý![]()
Evaeva my tam v létě chodíme. Je to moc hezký, kromě vody jsou tam i nějaké další atrakce, prolezacka, houpačky apod. Voda je strašně ledová a bohužel tam není žádný stín, takže tam jde vydržet jen když není nějaké ultra vedro nebo v podvečer.
žluťásek to jsem si právě říkala, že musíme vyrazit než budou tropy, ledová voda nevadí. Díky, jestli je přejde ta rýma, vyrazíme v pátek.
Evaeva abych ještě doplnila odpověď na otázku, tak od chvíli, kdy to "pustí", tak pak už voda teče pořád. Napájí ho brusnicky potok, ale spustí to vždy až začátkem léta. Teď před pár dny to akorát odmávli, můžete vyrazit.
Kousek pěšky je pak moc hezký hřiště na Novým Světě, jestli neznáš. A na Hradčanské je nově creme de la creme, na dejvicke u tramvaje puro a uprostřed mezi nimi angelato. Léto může začít ![]()
žluťásek to zní všechno skvěle, díky. Pro začátek nám bude asi stačit ten park a možná zmrzlina. Vzhledem k tomu, že mladší po obědě spí, tak máme dopoledne i odpoledne tak tři hodiny. On i výlet autobusem a tramvají bude pro ně zážitek, hlavně pro mladšího.
Tak po veľmi zlej noci sa synovi spustil žltý sopel, našťastie, lebo už som stresovala s boreliózou (kliešť pred 5 týždňami, pred 3 zdurené uzliny). Neviem si predstaviť, ako bude od septembra chodiť do povinnej predškolskej triedy
teraz sa už dvakrát zobudil s plačom s upchatym nosom a nechcel sa vysmrkat. A v utorok muž nastupuje do nemocnice na cca mesiac.
letfenixa budu na vás myslet
hodně sil.
letfenixa strašně moc ti držím palce! ![]()
Mně se zdá, že dcera se se současnou rýmou nějak odnaučila smrkat. Naštěstí už ta rýma konci, doufám, že ve středu by snad mohla jít do školky, ale nevím, zda to má cenu, když chceme v pátek odjet na dovolenou. Matka mne straší, že tam akorát něco chytne (copak rýma, ale z vedlejší třídy přišla zpráva o neštovicích, a to bych na dovolenou fakt nechtěla...
)
letfenixa hnusná rýma s ucpaným nosem nejspíš pokosila školkový děti napříč republikou. Měli jí všichni, s kým jsme za poslední týdny mluvila. Naše velká zůstala doma nakonec 2 týdny. Od září jde do školy- to chci teprve vidět. Moc, moc ti držím palce kvůli muži.
marieu ano, nás kosí právě teď. Děti už jsou docela v pořádku, za to nám s mužem je čím dál hůř.
Evaeva ďakujem![]()
marieu tak tá hnusná nádcha zrejme prekročila hranice ![]()
V škole to bude naozaj zážitok s tými chorobami ![]()
letfenixa drzim palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY