Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 07. června 2021 12:41

continuity no právě, my taky nechceme, ale bohužel hlídací babička si dnes udělala něco s kyčlí, kočka se vrátila z venku v takovém stavu, že se modlím, aby neměla zlomenou nohu, na veterinu jedeme odpoledne, už jsem dceři vysvětlovala, co je rentgen a že bude možná muset zůstat venku. Bohužel ta babička má v době naší nepřítomnosti hlídat barák i kočky, zítra má termín na fyziu, tak doufám, že jí tam pomohou. Štěstí že mám dneska noční pracovní session a napracovano z minulých týdnů, a dcera má pořád trochu kašel, takže pro zítřek nemám dilema poslat/neposlat do školky.

Ovšem proti problémům DrowRanger je to nic!!

Offline Garfie
28610 příspěvků moje polička 07. června 2021 12:45

DrowRanger Moc tě lituju, ostatní mají pravdu, nelam to přes koleno. A souhlasím teda s betsey, že to odmítnutí nákupu či praní vůbec nemusí být nějak osobní, možná tě naopak nechtějí zatěžovat? Já bych teda asi šla cestou nejmenšího odporu a po návštěvě lékaře oznámila, že ti vyhrožoval možným potratem a máš co nejvíc odpočívat... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2021 13:02

DrowRanger chtěla jsem ti poradit to, co Garfie Řekni, že musíš odpočívat. Jestli krvácíš a bolí tě břicho, fakt bych dělala jen to nejnutnější. Chápu, že se chceš odvděčit za azyl, ale kosení louky není dobrý nápad.

Online 711990
18330 příspěvků moje polička 07. června 2021 13:06

DrowRanger nenavidim, kdyz mi nekdo rekne, ze se tomu nema poddavat!!!at si trhnou nohou, ses tehotna proboha

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 07. června 2021 13:12

DrowRanger suhlasim s predchadzajucimi radami. Ide o zdravie a fakt by si mala odpocivat. Keby to bolo uz neunosne tak skuste pohladat nejaky kratky podnajom. Viem ze to ide do penazi ale aspon budes mat pokoj a nikto sa ti nebude babrat do vychovy ci ta otravovat s blbymi poznamkami. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne a aby bola prerabka hotova co najrychlejsie

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 07. června 2021 13:22

DrowRanger Vidím rudě jen to čtu.Ať si trhnou nohou. Vztahy už pošramocené jsou a zlepšení bude běh na dlouhou trať, ale teď jde vážně o zdraví. Jak píše Zuzuli , tady přestává legrace. Hodila bych nohy nahoru. Snaha zavděčit se ti za případné komplikace (chtěla jsem to napsat na plnou hubu, ehm, klávesnici, ale nemůžu) nestojí, fakt. Teď je důležitý zdraví tvoje a miminka. Krvácení vážně není legrace. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. června 2021 13:27

DrowRanger Proste odpocivej a na ty reci kasli. Ale jinak cela ta situace je takova komplikovana. Kdyby mi svagrova chtela nakoupit, taky bych slusne odmitla. Clovek uz je zvykly na to sve, to same s pradlem. Jestli svagrove taky podvedome nevadi, ze jste u ni a proste to takhle neventiluje. Tyhle soutiti jsou proste strasne traskava. Tak snad uz budete brzo bydlet ve svem!

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 07. června 2021 14:12

DrowRanger súhlasím so všetkým vyššie napisanym, nedaj sa!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. června 2021 16:00

Ďakujem za potlapkania :) Švagriná tu nebýva, prerábajú dom inde, bola tu teraz dva tyzdne po sebe od stvrtku do pondelka. Vzťahy so svokrovcami mám inak dobré, doteraz sme k nim chodievali cez víkend na 1 deň, buď všetci alebo len muž s malým ak som ja mala robotu doma alebo mi bolo zle, len teda návšteva sa predsa len nedá porovnávať s bývaním a počas návštev som vedela jednoduchšie odignorovať všetko čo mi vadí a paradoxne, dovtedy svokra nemala problém zavolať, ak jej niečo bolo treba kúpiť alebo rešpektovať určité zásady vo vzťahu k synovi. Zjavne sa to zmenilo odkedy zas bývame pod jednou strechou .

No pevne verím, že do konca mesiaca bude byt hotový, potom už len vymaľovať, vybrúsiť podlahy a namontovať kuchynskú linku a sťahujem sa aj do bytu bez TV, gauča a nábytku .

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 07. června 2021 17:15

DrowRanger to je teda situace! 1/ jdi na gyndu, at na tebe kouknou, tohle neni legrace. 2/ vysvetli tchyni, ze nechces prijit o dite (klidne to pribarvi a argumentuj doktorem), divim se, ze to nechape. 3/ nemuzes s malym aspon treba na par dni, na tyden nekam jinam?

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 07. června 2021 17:25

DrowRanger ty si už v tom tehotenstve celkom ďaleko?

Ja by som s krvácaním akýmkoľvek, ktoré nie je už vyšetrené mazala na gyndu, fakt to nie je sranda. Je dosť možné, že by si mala ležať a nie hrabať seno. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. června 2021 20:46

Kokoska continuity na kontrole som bola 2 týždne dozadu a idem zas v stredu, na tej poslednej bolo všetko úplne ok, doktor mi dovolil zas športovať podľa pocitu. Akurát šport okrem prechádzok teda posledných pár týždňov nepraktizujem, lebo sa na to necítim. Myslím, že to krvácanie bolo z únavy a vyčerpania + námahy, začalo to vždy podvečer, keď som už bola v kľude, takže som ostala ležať a sledovala, či to prestalo (prestalo). Ďaleko ešte nie som, som 12+3 tt. 

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 07. června 2021 21:32

DrowRanger Opravdu se radsi vykasli na jakoukoli namahu, ja kdyz zacala krvacet, tak jsem jenom zavolala doktorovi a supem jsem mazala domu lezet, ani dodelat praci na hodinu v laboratori mi nedovolil. A samozrejme kontrola u nej. Jsou to ted dulezitejsi veci, nez nenastvat tchyni. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 07. června 2021 22:06

DrowRanger v kazdem pripade bys nemela nic tezkyho delat, ona to tchyne prezije. A ty taky, i kdyz se na tebe bude sklebit :)

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 07. června 2021 22:06

DrowRanger Teda nic tam nedělej. Já mám ze spolubydleni s rodiči bohaté zkušenosti a prostě podle mě je nejlepší model, že si každej jede svoje. Na prádlo bych se vůbec neptala, jídlo vařila podle malého, co jí on, sladkosti zakázala, ať jim to řekne manžel, toho třeba poslechnou. A žádné těžké práce, běžný úklid prostě, uklidit po sobě kuchyň,lednici, koupelnu, obcas vytřít a čus. A žádnej celej dům, ale prostory kde je tvoje rodina. Podle mě čím míň spoluprace, tím líp;-). Držím palce a odpočívej;-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. června 2021 23:15

Máte zkušenosti s alergií u dětí? Syn otekl, samozřejmě den před výletem se školkou . Minulý rok jsme měli přesně jednu epizodu, takže máme doma Prednison a dala jsem mu prášek. Těžko říct, co je ten jeho alergen, v silném podezření je něco ze zahrady, minulý rok jsem na 99 % přesvědčená, že to byl bezový květ, který ale ještě letos není vykvetlý. Dělají se malým dětem testy stejně jako dospělým? 

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 07. června 2021 23:20

dynda ty jo, zrovna to teď řeším, Ríšovi nehodlá skončit ta rýma, už čtvrtý týden? A přidaly se k tomu svědící oteklé oči, vždycky po návratu z venku je to nejhorší. Průběh stejný jako moje pylová alergie. Teď jsem vymyslela, že mu zkusím dát kapky Fenistil a jestli pomůžou, ukazovalo by to na alergii? Nevím. Ty testy si v jeho případě radši ani nepředstavuju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2021 23:25

dynda Pinot Noir malým dětem se testy dělají z krve. Ale nevím, jaká je ta věková hranice.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. června 2021 23:32

Pinot Noir 

Já jsem nějak brala jako samozřejmost, že děti nebudou mít alergie, protože já ani muž na ně netrpíme. No, tak někdy před rokem jsme udělali sirup z bezových květů. Syn ho nedostal sice nijak moc, brala jsem to tak, že je to bylina, tak jenom trochu do vody, ale nějaký třetí, čtvrtý den se probudil s očima jak škvírky a po těle byl flekatý jak stračena. Vyhodnoceno doktorkou jako jasná alergická reakce. Letos nám rýma až rýmička taky probíhá, minulý týden mi připadal unavený a malinko oteklý, o víkendu jsme byli pryč a to vypadalo, že je "čistý". A dneska po dvou hodinách na zahradě přišel, hrozně si šmudlal oči a mně připadalo, že normálně vidím, jak mu otékají. Naskočilo to hrozně rychle. Bohužel nevíme, jestli třeba předtím sahal na nějakou konkrétní rostlinu. Jako jestli některé moje dítě ty testy vydrží, tak je to tohle, ale abych už vymýšlela úplatek.

Ten Fenistil by podle mě srazil nateklé sliznice i od rýmy, ale jistě to nevím, třeba to někdo potvrdí.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. června 2021 23:34

Evaeva 

To mu dělali na některé potraviny už ve dvou letech, byl při odběru hrozně statečný. Takže třeba zvířata a pyly se dělají taky z krve?