continuity 711990 žluťásek podle mě to nesouvisí s počtem dětí, jejich věkem ani postavením Merkuru v době početí;) Ani s jedním dítětem jsem nebyla ochotná vyhovět všemu. Něčemu ano, něčemu ne. Netrvám na tom, aby mě poslechli na slovo, ale jsou věci, které dělat nechci. Na děti nekřičím (většinou), nebiju je (nikdy), ale jsem líná matka![]()
Vše o těhotenství a dětech
A priznanie: aj po tom, čo som si teraz prečítala, ako to bude s dvoma náročné, sa už neviem dočkať, kedy to moje druhé budem držať naživo v náručí
betsey
bude to super, věř mi
betsey Tak se dvěma je to sice dvakrát náročnější, ale je to taky dvakrát víc radosti, ono se to vyrovná ;o)
A teda je legrační sledovat jak si dcera brášku pravidelně pečlivě prohlíží a důležitě mu sděluje: "Já jsme tvoje ségra!"
JanieB moc blahopřeju!
DruI no ono je to už teraz rozkošné, ako mi Alica bozkáva brucho a vypytuje sa, či to to babo cíti a pripravuje mu rôzne hračky a tak ![]()
dzizisketa jasne, ze kdyz diteti neni dobre, je unaveny, rostou mu zuby... tak mu clovek vyhovi. Na druhou, kdyz vidis, ze jen otravuje, aby ziskalo pozornost, a potrebujes neco stihnout nebo delat nutne neco jineho, neni moc prostoru vysvetlovat a manevrovat. Vsak dospeli taky nedelaji jen to, co je bavi, nebo kdyz se jim zrovna chce.
JanieB krasne miminko, gratuluju!
betsey ty jo, to je hezké. Syn mladší bráchu ignoroval několik měsíců, až později ho třeba chtěl přinést do pokoje, kde si hrál. Ale teď je to super, už si docela vyhrají, moc roztržek řešit nemusím.
Evaeva já si zas myslím že to s počtem dětí souvisi :) i když jsem s jedním nebyla ochotná vyhovět všemu, tak ta následná scéna/zásek nebyla pro mě takový stresor, prostě jsem si v klidu sedla a počkala až s ní zase bude řeč, nemusela jsem řešit to že je to někdo další kdo má potřeby většinou zcela opačné. A když mě to nestresovalo, tak jsem neměla důvod pak kvůli nějaké takové x-té blbosti vyletět.
Sairon jo, to chápu. U mě je to především povahou, já se jen tak nedám
ale jasně že se dvěma je těch situací mnohem víc, když se střetávají potřeby tří lidí. V tom mi že začátku hodně pomohl ten režim, prostě se každý den dělalo to samé a syn s tím tak nějak počítal. Je pravda, že obě děti byly režimové. Jako to období mezi 2 a 3 lety staršího bylo náročné, ne že ne. Brzy nás to znovu čeká a mladší se prosazuje rozhodně víc než starší.
JanieB Ten je nádhernej! Blahopřeju.![]()
JanieB moc gratuluji
ať jste zdraví a spokojení!
JanieB gratuluji k přírůstku![]()
JanieB moc krásnej klouček! Gratuluju!
JanieB Gratuluju!
JanieB krásny chlapček! Gratulujem ![]()
A potom tu máme päťročného (o týždeň), ktorý si zrazu ráno zmyslí, že si nevie obuť ponožky, chce ešte spať, ... A do pol 8 treba byť v robote. Rána má vedia veľmi vyčerpať.
letfenixa výdrž ještě chvíli, rána byla náročná i u nás, cca s nástupem do školy se to fakt zlepšilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY