Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. července 2021 20:54

Karja no ale to úplne chápem, ja to stále tvrdím, že mi je hej byť v kľude, keď mám len to jedno. Je mi úplne jasné, že s dvoma je to iný zahul a ten kľud rýchlo prejde. Ja som reagovala len na ten konkrétny príspevok a z toho som pochopila, že ziginka mala v tom čase len jedno

PS: preto teda nezvyknem reagovať, keď sa tu rieši situácia s viacerými deťmi, pretože viem, že je to úplne iná situácia a neviem ako to budem riešiť ja až to nastane 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 20:54

ziginka to s tím příborem by se klidně mohlo stát i u nás. Popravdě mě už takové situace nevytáčí, akorát otravují. 

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 14. července 2021 20:59

rasaNori ❤️ Neber si to tak. Jak tu zaznelo - 20x vyresime scenu v klidu, po 21. vybouchneme, ale tady si postezujeme na tu 21. Clovek si potrebuje ulevit a docka se kazani.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:00

711990 já jsem taky došla k tomu, že problém je obvykle na straně rodiče, že většina dětí zlobí tak nějak v běžných mezích, akorát rodiče to různě zvládají.

Online Jos
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:02

Evaeva nestras, ale mesic dva ze vzduchu da, zasob ma dostatek. rasaNori to me mrzi. Ale chapu, ty odsudky po netu byly na tvoji adresu kapku moc. kor kdyz nikdo z nas u vas nebydli..Tak mi prijde, ze lidi drazdis, jak pises, ze tam nekdo neciti tu nadsazku no. continuity Moje dite kazde vyboceni z rutiny spis posune. A zivotni styl akcnich rodin obdivuju, a rada si o tom tady prectu! At muzu chlapovi taky neco omlatit o hlavu...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:02

Evaeva presne tak!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:05
Reakce na continuity:

Mohučanka bude to i stylem projevu, ale už se tady totiž řešilo, že kdyby víc seděli doma, jsou všichni ve větším klidu. 

​Aha, aha, to mi asi uniklo, no tak to nesouhlasím, u nás sedět doma je naopak spouštěčem stresu.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:05

betsey Ja tehdy mela dve deti a cekala treti ;-) To byl zrovna fakt blbej den, byla jsem v 8. mesici, dopoledne me necim vytocil starsi syn, pak prisel "banan" s dcerou a hotovo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:07

ziginka jaj aha tak, tak beriem späť môj príspevok, ako by som nič nenapísala

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:09
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:10
Reakce na Mohučanka:

​Aha, aha, to mi asi uniklo, no tak to nesouhlasím, u nás sedět doma je naopak spouštěčem stresu.

​přesně. Dneska mi říká kamarádka, jak obdivuje, že s nima pořád někde jsem (a ehm, to jsme jako na běžných dětských výletech a dospelackych zařizováních), protože to se doma nedá:-D. Těším se moc na podzim, až je nevezmu ani do Billy:-D. 

Online Jos
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:12

711990 Tyjo treba ty harpyje mi vubec neprijdou hanlivy. My rikame mlademu doma satan a manzelovi to casto ujede i venku a ty pohledy pak stoji za to. A vubec to nic nevypovida. Rasa ma vysoke naroky, to asi souhlasim, ale zase sve deti zna a vi, co je zhruba realne ocekavat. Ono ten pisemny projev je dost zradny. Ja tu kolikrat napisu neco, co nedava poradne ten puvodne mysleny smysl. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:13

711990 No, jako to je ta ostravská razovitost asi. A nehnout se na pár hodin, na jak dlouho by ses od dvouletyho dítěte chtěla hnout? Jako pokud nemyslíš na pár hodin v součtu, to by bylo smutný no:-D

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:15

Mohučanka U nas je taky lepsi nekde trajdat po vyletech. Ja i muz jsme na to bohuzel malo akcni. Ale dneska jsem se hecla a vyrazila sama se vsema trema do zoo. Byli uplne suprovi a uplne me to nabilo.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:18

Karja Tak tak, tohle leto si musime uzit, co to jde, protoze nejpozdeji na podzim zase vsechno zavrou.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:19

Karja ja bych strasne moc chtela stravit noc o samote:D 

Offline dzizisketa
9025 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:19

Jos

Hele já jsem asi potrefená ve smyslu, že můj příspěvek by měl snad rasunori vyštvat.. Ale nevidím nic tvrdého nebo odsuzujícího na tom, co jsem napsala. A ta nadsázka se u ní docela blbě hledá, třeba u Karji je jasná, i nějaký ten náhled na to, proč se její děti chovají jak se chovají. RasaNori mi přijde akorát v těch problémovych věcech úplně ponořená, že už je tak vůči dětem přednastavená, že jsou to náročné zlobive jecive harpyje už od rána, a ty jí to pak tím svým chováním jen zrcadlí. Taky jsem měla tohle období, ale jediná cesta ven z toho je přenastavit si to v sobě, protože než budou děcka dost velká na to, aby se chovala víceméně rozumně, to bych se načekala. 

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:20
Reakce na 711990:

Karja ja bych strasne moc chtela stravit noc o samote:D 

​Já den. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:20

Karja no starší od roka a půl spával občas u prarodičů, nějak nám to překazil nejdřív novorozenec a potom korona. Teď bych ráda s mužem aspoň do kina, než je zase zavřou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:21

Karja no starší od roka a půl spával občas u prarodičů, nějak nám to překazil nejdřív novorozenec a potom korona. Teď bych ráda s mužem aspoň do kina, než je zase zavřou.