letfenixa to věřím. Já teď vidím syna na tábor na osmou doslova tři minuty od baráku. Na jeho vypravení se podílíme s mužem oba a stejně je to jen tak tak.
Vše o těhotenství a dětech
continuity nič iné mi ani neostáva, hlavne do školy už budeme chodiť spolu
Pinot Noir Fajn, že to s flekem dobře dopadlo. Přeju už ničím nerušenou dovolenou.
continuity Já myslím, žes to napsala moc hezky a výstižně. Prostě to nejde ani kolikrát fyzicky natož psychicky:-D. A jsem ráda, že když jsem byla v háji, že mi tu nikdo nepsal po třicetiminutové scéně ,,nechci tuhle rukavičky,, že si mám spravit emoce:-D. Já teda v háji ještě dost jsem ale už to beru jako svuj životní úděl:-D Dneska mě dcera pokousala, když jsem ji sundavala na návštěve z umyvadlové skříňky, ale asi zrcadlila moje chování, přesně tohle se mi chce:-D.
rasaNori Vydrz prtka vydrž.
Taky by mě zajímalo, že vždycky rasa dostane takovou sodu, když si tu srdce kolikrát vylivame srdce a frustrace i my ostatní dvojmatky:-D.
JanieB Je teda moc roztomilej!
JanieB Viki je sladký ![]()
Karja podle mě to řasa píše "drsně", i když ve skutečnosti to tak možná není
Syn dneska ztropil po příchodu domů takovou scénu, že jsem to v životě neviděla![]()
dzizisketa jasne, ze kdyz diteti neni dobre, je unaveny, rostou mu zuby... tak mu clovek vyhovi. Na druhou, kdyz vidis, ze jen otravuje, aby ziskalo pozornost, a potrebujes neco stihnout nebo delat nutne neco jineho, neni moc prostoru vysvetlovat a manevrovat. Vsak dospeli taky nedelaji jen to, co je bavi, nebo kdyz se jim zrovna chce.
Jo, přesně tak. Ti tří- a víceletí už opravdu umějí otravovat cíleně.
Pinot Noir oni to umí i menší, ale jinak samozřejmě. Mladší to teda zvládá perfektně, třeba ke mě přijde, když jí rohlík a přede mnou ho pomalu vyplivne![]()
Evaeva Ty menší má člověk tendence omlouvat, že to tak určitě není:-D
Karja jako on má pravdu, dělá to, když se mu nevěnuju, ale to holt nemůžu pořád, že jo. Já se na něj teda ani nezlobím, akorát vzdychnu a uklidím to. Mohlo by to být horší (a bude)![]()
Evaeva chytra kniha by ti rekla, ze to je volani o pomoc a ze potrebuje vic tvych projevu lasky. Boze, kolikrat ja mela chut ty haranty zmlatit na jednu hromadu. A to byly celkem hodny, a protoze 4 roky od sebe, starsi uz byl dost samoobsluzny ![]()
Jj, dceri (3 roky a kousek) jsem zakazala ctvrt hodiny pred obedem banan. Prohlasila, ze naschval vylije piti a jak rekla, tak udelala. To by me zajimalo, jak na to reagovat podle chytrych prirucek. Ja se tehdy rozbrecela (byl to narocnejsi den a navic jsem tenkrat byla tehotna, tj. ponekud precitlivela).
ziginka no tak ja by som to riešila tak, že by som jej ten banán povolila a obed jej dala neskôr. A keby som jej naozaj ten banán nechcela dat, vysvetlila by som jej, prečo jej ho nechcem dat. Keby ani to nezabralo a tu vodu by vyliala, oznámila by som jej, že keď ju vyliala, musí si ju aj utrieť. Ale samozrejme, najprv by som jej dala najesť, bo pochybujem, že hladná by dokázala spolupracovať. Pokiaľ by mi ta voda vadila/bola by na blbom mieste, proste by som ju utrela hned a neriesila.
Priznám sa ale, že ja som dosť zenová, je dosť možné, že takéto scény sú u nás na dennom poriadku, ale ja si ich nejako ani ne uvedomujem, kým nejde vyslovene o život, tak neriešim.
Kokoska já to vím, taky píšu, že se na něj nezlobím, maximálně ho zapojím do likvidace škod. On je prostě malý na to, aby se ovládnul.
betsey Ale teď si vem, že tyhlety banánový akce vymyslí dcera obden a máš dvě děti a je v tvém zájmu, aby se třeba i to menší najedlo a pak šlo spát. Když ji povolím banán, neobedva pak ani ta menší. Když ji ho nepovolim, ve většině případů začne řvát jak blázen a z oběda stejne nic není. Takže mi vychází, že prostě kázeň musí bejt, ale u nás není no:-D. Takže většinou je to velký fiasko všechno:-D
Evaeva asi umí, ale přesně jak říká Karja, ty ještě omluvím a snažím se věřit, že to má hlubší důvod
Jj a řekneš si, že z toho určitě vyroste, ale dobře víš, že to není pravda:-D
Pinot Noir pod toto sa podpisujem, mesiac byvame u svokrovcov, prvy týždeň chodil rano po zobudeni syn dole schodami sam, potom reval, ze ho mam vziat na ruky. Uz mesiac schadzam schody s dietatom na rukach. Tesim sa, az prideme spat do nasho bytu, tam aspon nie su schody
. A teda ako ho odnaucim od vecerneho zaspavania so mnou netusim, ale bud budem musiet vymysliet ako sa v neskorsom stadiu tehotenstva efektivne dvihnut z matraca zo zeme alebo sa dieta stahuje ku mne do spalne....
ziginka já na takové řeči říkám, že já s ním takhle mluvit nebudu, že se mi to nelíbí. Čímž neříkám, že jsem neměla dny, kdy bych se taky rozbrečela;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY