Karja A geocaching znas? To se da s detma i behem lockdownu. V keskach byvaji hracky na vymenu ;-)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to jsem si uzila ted v pondeli, byla jsem na jeden den v nemocnici...:D
Pinot Noir a to by den muž s nimi nezvládl? Pokud ho tedy chcete trávit spolu, tak chápu a sdílím tvé přání. U nás je blbé léto, že se s hlídači nesejdeme časově. A na podzim zase nebude kam jít, se bojím.
Evaeva Mě lákal včera sambo na večerní koupání a nějakou vycházku, zas jako spici děti nám rodiče pohlídaji, když mamka není v práci a my budeme někde v blízkém okoli. Ale já mu řekla, že jsem tak unavená, že nemůžu chodit:-D. Takže my nikam nepůjdeme i tak
711990 Chceš toho od života příliš!
ziginka Jako já už to nedám, to si fakt dám už nějaké prášky, ale snad pervitin nebo tak něco, prostě něco neutlumujiciho na dobrou náladu, to asi psychiatr nemá. Bohužel jsem všechny své peníze odevzdala sambovi, takže ani nic nemám za co to nakoupit, prodávat svoje tělo nemůžu, nemám hlídání, hele to bude můj poslední podzim! Rozdělte si moje děti tady prosím:-D
Karja ja vim:D
ziginka Do geocachingu musí ještě trošku dorůst, ale řekla bych že je to bude bavit;-).
Evaeva Sambo má teď rekord 4 hodiny, byl z toho úplně vodvarenej, a za týden mi volal i k zubaři, jestli bych nemohla už přijít, že to doma houstne:-D. Ale Pinot děti jsou už větší, tam vidím potenciál třeba na těch 8 hodin na tu jednu pracovní směnu:-D
dzizisketa Ja to beru. Rasa je takova razna. Ale ja jsem porad takova rezervovana. Karja by mohla (a mela) psat nekam sloupky, ta je mimo soutez ![]()
Karja já si teď fakt nemůžu na děti stěžovat, takže energie by byla. Sama jsem bez nich docela často, vždycky si prodloužím nějaké pochůzky. Ale sami s mužem jsme nebyli ani nepamatuju.
Karja ja ti presne řeknu, proč to tady rasaNori vždy schytá, ona ty děti vychovává dost mimo mantinely zdejší sociální bubliny. Já mám pro ni velké pochopení, protože děti jsme taky pořád někam vláčeli, coz se tady už taky řešilo.
i já
Já bych všem spoludiskutujícím přála ať se vše co nejdříve zklidní, vydržte, je to jen období!
Já mám děti od sebe skoro 3 roky, mladšímu je skoro 5, taky je občas vzteklej, ale dá se a já jsem poměrně flegmatická. Dnes jsem ho uznala za zdravého a odvezla k prarodičům, čekají nás tedy krásné dva dny bez dětí ![]()
KarjaKdyž nemůžeš prodávat tělo, začni někam psát vtipné postřehy o mateřství, proslavíš se a budeš prodávat svoje myšlenky! ;o)
Karja muž by den zvládl, sice nerad, ale zvládl. Ne že by byl tak schopný, to děti jsou nenáročné. On by je teda vzal k tchýni nejspíš, což je win win situace.
Karja No, od zari by do skolky k brachovi mela nastoupit i dcera. Takze mozna budu 4 hodiny denne sama jen s miminem. Jako, bojim se doufat ... a pocitam radsi s variantou, ze to holka ve skolce neda a zustane jeste doma.
Vy jste skolku jeste odpiskali nebo jak to planujes?
Evaeva muž si děti bral fakt od malého malinka, klidně i na celý víkend. Zas je častuje jmény, kde harpye jsou ještě velká zdrobnělina, tak nevím, jestli je způsobilý táta. ![]()
Mne dnes přijeli chlapecci po deseti dnech domu a je mi do breku, já jsem jim snad vůbec nechyběla! Už si představuju, jak mě bez výčitek umistujou do domova důchodců.
A všem pevné nervy přeju!
ziginka Jde do školky. Ale moc tomu nedávám. Jsem zvědavá, kolik nám toho přinese, zda to bude dobrý nebo ne-li lepší. Mne řekli i u doktorky, že to školku chce, hezkymi slovy řekli něco ve smyslu,že ta povaha se musí zlomit stadovitosti:-D
rasaNori ach, to ma mrzi, ja mam tvoje prispevky velmi rada, myslim si, ze si super mama a rada som citala ako podla mna dobre zvladas dve deti s malym vekovym rozdielom...dufam, ze si to este rozmyslis a budes prispievat.
continuity můj muž by to zvládl, ale já nevím, co bych dělala:) Prostě potřebuju, aby si je vzali babičky;)
tv proboha proč do breku? Láhev si na to otevři!
Mě se vracejí zítra po 10 dnech a mladší volala přesně jednou, protože ségra vecerela a ona se nudila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY