Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:41

Karja my jsme oba introverti, té interakce by bylo tak akorát;) V kině toho moc nenamluvíš, ráno bysme dlouho spali, pak oběd a pak už zase pro děti.

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:42

Evaeva neni ti pomoci! Já bych je poslala i jenom tréningove. 

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:43

Karja Cha, treba tam naopak vsechny srovna do late ;-) Drzim palce, at hlavne natrefi na dobrou ucitelku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:43

continuity když já nepotřebuju, to si to radši budu šetřit, až moje frustrace naroste.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:44
Reakce na 711990:

continuity hele at nekdo vlaci nebo nevlaci, je to fuk, ale rasaNori se casto o holkach vyjadruje docela osklive, s tim ze obtezujou, jsou harpyje a spratci(nebo jaky vyraz se to resil posledne) a neustale zlobej. Akorat se pak ukaze, ze vysiraj stejne jako jiny deti, jejichz rodice ale asi nemaj tak vysoky naroky na dvou-trilety dite. Ja uz jsem tu dneska psala, ze to naprosto chapu, moje dite je presne ten "nevychovanej spratek", co dela veci naschval a nonstop se snazi zabit. Jou dny, kdy uz u snidane mam sto chuti skocit z okna, ale beru to jako svuj problem, kterej ma pricinu mimo jine v dlouhodoby spankovy deprivaci a v tom, ze jsem se od ditete uz 2 roky nehla na vic nez par hodin(ne dobrovolne, jen ho nikdo nechce hlidat).

​Tak ja tiez o synovi pred kamaratkou pociem, ze je to maly diabol alebo satan, pripadne hajzel ci hajzlik. Proste sa vyjadrujem aj pejorativnejsie. Avtiez som sa uz stretla s tym, ze moje pravdive opisovanie sestonedelia ci pripadnych pocitov z tehotenstva alebo materstva sa nestretlo s pochopením, lebo som sa vyjadrovala inak nez je v spolocnosti zvykom. To, ze sa rasaNori

vyjadri drsnejsie neznamena, ze ma vysoky narok, alebo vysoke ocakavania. Asi najlepsie vie, co jej starsia uz vie a zvladne a kedy rovi naschvaly, nepride mi, ze by od nej ocakavala nieco prehnane. Myslela som, ze toto vlakno je tu aj na to, aby si clovek ulavil a postazoval sa, tak nechapem, preco si to tu rasa skoro vzdy zlizne...

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:48
Reakce na 711990:

Karja ja bych strasne moc chtela stravit noc o samote:D 

​Skoro mi to dnes vyšlo, ale nakoniec ma po operácii pustili už poobede domov.

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:49

Evaeva proč šetřit? to si je zatím privyknes právě a až tvoje frustrace naroste, už budou všichni vědět co a jak, tak to bude bez stresu. 

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:49

letfenixa jak ti je?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:51

rasaNori Chápem, človek si sem ide uľaviť a ukľudniť sa a dostane opak. Dúfam, že si to ešte rozmyslis a budeš písať. Ja radšej čítam príbehy nedokonalych dni a rodičov, ostatní má frustruju (nenapíšem, že ich neznášam )

Ja mám celý týždeň ešte sestrine dve deti a klamala by som, keby som tvrdila, že nemám chuť všetkých štyroch každý deň zahlusit

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:51

Evaeva no nejak to poriesit budem musiet, ale vobec netusim ako. Syn ma stale nieco ako urcitu formu separacky, proste ak je unaveny, je mu zle alebo sa inak neciti v pohode, tak vyzaduje, aby som obsluzne cinnosti okolo neho robila ja alebo chce pri sebe mna. Cez to vlak nejde, ak ide mietso mna muz, tak ho zvladne trebars osprchovat ale za totalne zufaleho revu, donesie mi ho uplne rozsypaneho, potom samozrejme horsie zaspava, budi sa a v noci ma hlada . A kedze zle spaval do viac ako dvoch rokov, tak mam pred hybanim do spanku brutalny respekt. Uz to vidim ako spim v spalni s novorodencom a starsim synom a muz si uziva pokoj v detskej izbe .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:52

continuity ne, já to fakt nepotřebuju, vůbec po tom netoužím, jak píšu, bez dětí jsem dost. A mužova frustrace by určitě narostla do výšin;) Chtěla bych být nějaký čas sama s mužem.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:54

continuity nemám bolesti, mám úplne plný nos a mierne zvýšenú teplotu. A musím dýchať ústami, čo je pre mňa problém. A ešte v nemocnici som sa napila plným duskom, čím som si znemožnila to dýchanie a vzápätí som sa celá oplula.

Syn je úžasný, staral sa o mňa, keď som prišla a spravil všetko, o čo som ho požiadala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:55

DrowRanger možná se syn nakonec odstěhuje ještě rád. Pro staršího byl vždycky tatínek minimálně srovnatelný s maminkou, jedině kojení mi dávalo konkurenčních výhodu a o něj zas tak nestál. Takže jsme to měli jednodušší, ale tvůj syn je zase starší, třeba tě nakonec překvapí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:56

letfenixa ať je to brzy lépe

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:56

A muž bol dnes na konzultáciu na onkológii, keď ho prepustia z nemocnice, tak tam začne chodiť na chemo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:56

Evaeva to mám aj ja, sama pre seba môžem mať dosť času, sambo sa o deti vo všetkom postará, chodím aj na celý víkend bez nich ale brutálne nám chýba ten spoločný čas bez detí. Pred mesiacom sme boli po troch rokoch sami na noc, na celý vikend a bolo to super. S malými deťmi proste nemáš cez deň na seba navzájom čas, riešiš stále ich potreby. Aj keď s nimi radi vyletujeme, užívame si to ale...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:58

letfenixa držím palce

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:58

Tak já jsem asi děsně krkavčí, ale když se dcera v půl roce přestala kojit, tak jsem ji nechala manželovi doma a odjela na 4 dny do Dolomit. On se zrovna zotavoval z vykloubeniny ramene, takže by si to tam stejně neužil, jinak bychom jistě jeli společně. Mám na mysli všichni tři.

Jinak moje velké přání je jít s manželem na večeři, aniž bych musela krájet maso a utírat pusu, ale nejsou lidi na hlídání...

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 21:58

ziginka Uvidíme, já mám spíš trochu respekt z tech školkovych chorob. Moje holky totiž na nemoce vůbec netrpí, to vůbec neresime (tukam na dřevo a děkuju děkuju). Takže tyhke chcipavky by nám podstatně rozhodily karmu. Učitelku bude mít asi jednu ze starsich, co dřív mela starší děti, ale před odchodem na důchod by chtěla ještě mit ty malinkate. Ale uvidíme, já ji znám, myslím, že by velkémale mohla sedět. Já jim musim rict, že ji musej i ve školce mazlit, že je prostě kontaktní:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 21:59

Mohučanka jo tak lyžovat bych klidně jela