Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:00

DrowRanger noo nás starší spí stále s nami -na prisunutej posteli a to presne odkedy sa mladší narodil :)) Takže sme štyria v izbe ale keď som to prestala riešiť, tak som zistila, že mi to nevadí a je to fajn. Len na začiatku to uspavanie každého zvlášť bolo ťažké ale našli sme si režim. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:00

Mohučanka Jako s velkoumalou byl taky sambo sám už v půl roce 24 hodin a pak dost i jinak, ale ty dvě to už je velkej zahul. To jsem z toho hotová i já a jsem i nervózní, když vím, že nepřijde navečer domu;-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 22:01

Mrakoplas já tajně doufám, že v září by se víkend bez dětí mohl podařit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:01

Evaeva tak držím palce!

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:01

Karja vidíš, syn je kontaktný za troch, zrovna včera som sa ho pýtala, či sa niekedy pritulil k pani učiteľke a tak zvláštne na mňa pozrel, že aký blbý nápad

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:02

Mrakoplas Evaeva ďakujem

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:05

Mrakoplas ja sa uz nebranim nicomu, pri com sa vyspim. Pri tomto druhom ak bude take narocne ako prve mam v plane satkovat hned ako budem vladat, praktizovat kontakt koza na kozu kedykolvek to bude mozne a cas venovat len rodine. Ved ono to raz prejde, hlavne sa toho raz musime v zdravi dozit a nevyspata pri dvoch malych detoch by som asi mala problem niekoho neprizabit

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:08

letfenixa a syn je kontaktny len voci tebe alebo aj clenom rodiny? Levo moj na tulenie a mojkanie ma iba mna, neobjima ani muza, ani sa s nim nemojka, toho ma ako partaka na salenie sa a rozne stavanie (fakt nas ma podelenych).

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:12

DrowRanger Já jsem dceru na samostatné spaní nenaučila a fakt mě to hodně mrzelo, ono by se to vážně hodilo strašně moc, hlavně i u odpoledního usínání, pokud syn ještě chodívá spát. Ale chápu, že to s některýma kusama nejde. Třeba zas to mimino bude samouspavaci. Ono pravděpodobnost, že by se ti narodily dva stejné kusy je hodně malá, většinou jsou ty povahy či náročnost tech dětí v určitých situacích jiné. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:13

letfenixa Aha, tak to dcera občas někoho obejme, ale jsou to všechno lidi z naší rodiny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 22:13

DrowRanger Karja na to uspávání se hodí aspoň ochota počkat sám v postýlce než uspíš mimino.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:20

Evaeva Tak to by se u té naší několikahodinové jecavky nacekala:-D. Ale to bylo blbý no, ta starší mě pak i hystericky volala, busila do dveří, ale to taky jen protoze maminka jak otrok četla knížku dokud neusnula ale tatínek to zaklapnul po pár stránkách. Děti vycejtej slabej kus no:-D. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:24

DrowRanger vedel sa túliť aj k mužovi, aj babke a dedkovi, ale v poslednej dobe je nakliesteny len na mne. Je to chúďa, dedkovi musí dávať pozor na ruku, brucho, koleno, babke na všetko, tata má v nemocnici a mne teraz musí dávať pozor na tvár a vždy na žlčník.

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:25

Pinot Noir 711990 Já děti odvezla k mým rodičům a 14 dní mám teď dovolenou. Jediný, co musím, je chodit do práce. To je tak skvělý! 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:29

Tabea bezdetným kolegyniam som už raz povedala, že môj voľný čas je v práci

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:29

Tabea

To si taky pamatuji, normální dovolená.

Teď už to tak nefunguje, resp se za 10 dní bez dětí úplně odstrelim, protože můžu konečně dělat všechno to, co s nima nešlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2021 22:31

Karja no, on starší je celkem salámista a byl skoro o půl roku starší než tvoje. 

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:39

continuity já jsem dneska byla tak mimo z tý svobody, že jsem šla ven a nechala klíče v zámku zevnitř. Zjistila jsem to, až když jsem přišla v osm domů.
Včera jsem přišla domů o půlnoci a ještě mám 4 akce naplánovaný.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:48

Karja ja som ho samostatne zaspavat velmi pracne naucila este okolo roku a pol. Ale potom prisli nocne mory a nocne desy, kedy odmietal ostat v izbe. Tak teraz mame system, ze ho ulozim do postele, lahnem si v tej istej izbe na postel/matrac a odidem ked zaspi. Vacsinu noci sa zobudi az rano, ale ak sa nahodou zobudi v noci a ja tam nie som, tak chyti uplnu paniku, place a vola ma. Teraz uz vyse mesiaca spim v izbe s nim u svokrovcov a po chorobe sa v noci minimalne raz zobudi, zavola ma a ked zisto, ze som tam, zas zaspi. Ako pozitivne je, ze vacsinou mu zaspavanie trva do desat minut, max p hodinku ak ma naladu na blbnutie, ale nie som si uplne ista ako to budem zvladat s revucim bábätkom za dverami. Uvidime, nejak sa to vykrystalizuje. Evaeva toto by uz s nim islo dohodnut, otazkou je, ci bude spolupracovat surodenec .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. července 2021 22:49

letfenixa ach, ma to teraz tazke chudatko. A tebe aj celej rodine prajem skore uzdravenie, aby vam uz bolo vsetkym lepsie. Mas mojnobdiv ako to vsetko zvladas.