DrowRanger nestresuj se tím, co bude za par měsíců. Až to nastane, jestli vůbec, tak to nějak zmákneš. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea bezdetným kolegyniam som už raz povedala, že môj voľný čas je v práci
přesně tak. ![]()
Docela mě překvapuje, kolik z vás se nemůže od dětí hnout na delší čas. To si vůbec nedovedu představit. Musí to být náročné, nemít trochu času jen pro sebe. Mam teda jen jedno dítě, ale kamarádky i dvě nebo tři a mají to stejné jako já. Pokud nebylo potřeba kojení, tatínci normálně zvládali být s dětmi i přes noc. Jen jeden kamarád je trochu mimon a ani jedno dítě nikdy neprebalil, nekrmil. Ale tam je to i volba kamarádky a obě děti od mala hlídá občas babička, takže si taky oddechne.
Tabea u mna to ani jie je stres, ja som typ co ma rad vopred plan. Samozrejme s detmi sa to neda, ale aj tak si v hlave kreslim rozne scenare
. A tiez si hovorim, ze budem to riesit ked to pride, hadam sa na mna cosi po tom prvom nalepilo a bude to o nieco lahsie. Alebo mi bude prideleny extra dobry, neplacuci kus za odmenu a uzijem si nefalsovanu marieu matersku ![]()
DrowRanger takto presne chvíľu spal starší sám v izbe, musela som s ním počkať, kým nezaspi a keď sa v noci zobudil, kričal a musela som k nemu. Po čase sme ho vždy preniesli k nám, už ma to nebavilo vstávať v noci k dvom deťom. No a teraz už dlhšie spí večer rovno v spálni, vzdala som všetky snahy :) On sa totiž v noci sám boji, nepomáha ani svetielko, potrebuje dakoho pri sebe. Uvidíš, režim si nájdete. Asi by som sa pripravila, že bude žiarliť ale bude to dobre, neboj :)
Tabea no i já si chodím do práce odpočinout! Dcera už druhý týden nechodí do školky kvůli rýmě, pracujeme s mužem z domu a jednou dvakrát týdně se utrhneme do kanclu, odkud se nám nechce domu
To je úplná Havaj, mít na práci několik nepřerušených hodin v kuse a nebýt ve stresu, za kolik že to minut skončí prasátko Peppa nebo Krtek a kolik že to hodin už dcera sedí před televizí a že je třeba sehnat nějaký oběd. Ještě že už máme na zahradě cukety a že jezdí rohlík...
Mrakoplas s tym ziarlenim mam naivnu predstavu, že sa mi ju podari eliminovat tym, ze kym starsi bude cez den v skolke, budem sa venovat mladsiemu a poobede ked pride muz, tak mu dam babatko a budem sa venovat par hodin len a len starsiemu. Uvidime aka bude realita a aka zla a velka bude ta ziarlivost. Ale mam v plane syna hravou formou do starostlivostino mensie zapajat, tak uvidim, ci ho to bude bavit (uz teraz rozprava ako bude babatko kupat, ale teda stroeda to s tym, ze by sme ho mali dat prec
)
DrowRanger tu potřebu plánu a scénářů chápu, taky mě to uklidňuje. Uvidíš, moji kluci usínali rychle většinou, tak starší počkal. I dokázal být potichu, aby miminko nerušil. On ho pár měsíců ignoroval, ale nepřišlo mi, že by žárlil. Jiné by to asi bylo, kdybych musela mladšího v kuse kojit a podobně. Bude to jednodušší než poprvé, jednak už víš, co a jak, navíc první byl dost náročný. Taky to rozhodnutí omezit práci na dobu mateřské ti chválím.
JanieB Gratulujem
!!!
notna nemám problém, aby bol syn s tatom, starými rodičmi, v škôlke. Problém má syn ![]()
letfenixa :-D:-D:-D Přesně,nemám problém dát ani dítě k sousedům:-D.
A přeji ti brzké uzdravení, ať seš brzo fit a máš už aspoň ty zdravotně klid;-)
DrowRanger Karja ďakujem
Dneska tu mám čtyři, z nichž jedno vstávalo v 5. Jelikož nemáme stodolu abych do ní kopla, ehm teda mlátila ctvrthodinky hlavou v mém případě, vybírám si boty, který nepotřebuju, abych si je večer za sambovi peníze koupila. Mám jich zatím v košíku 23 kusů, to dám dám. To dítě co vstávalo v 5 se matla termixem po celém těle a teď přešlo na stůl. Je mi to fuk;-). Jen mi v tom Humanic hrozně blbne filtrování!
Karja já jsem s mladším taky od pěti vzhůru a děsně se tu, na dovolené, nudím. V každém pokoji, i ve stanu na zahradě, někdo spí, tak jsme zavření v obýváku a já čumím. Doma bych už měla hromadu práce za sebou, tady není do čeho píchnout.
Pinot Noir Já mám malou malou furt na sobě. Půlhodiny na mě seděla při snídani, teď mi na klíně prohlíží knížku, ještě jsem nešla ani na záchod, aby nevzbudila půl domu. Takže kopu právlce ti závidím, to by mi to brzké vstávání ani nevadilo:-D
Nechci vas trumfovat, ale ja uz mam i namlety maso a davam plneny papriky do trouby
to vstavani v 5 me moc neuspokojuje
711990 ty jo, já bych mlela a plnila!![]()
Pinot Noir jako vlastne chapu![]()
711990 Já taky, ale moje rok a půl starw neodlozitelne dítě nesdílí nadšení pro jakoukoliv činnost při které musí být tělo matky vzdáleno:-D
Karja to je blbý, to nezávidím, to fakt zbývá jen online utrácet
Viki si vystačí tak první dvě hodiny po probuzení sám, takže doma vlastně v tuhle dobu udělám nejvíc práce. Tady bych mohla aspoň umýt nádobí po včerejší párty, ale nechci dělat rachot, ani nevím, do kdy se tu pařilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY