Karja no moje to zvlada jen omezene, proto musim delat jen cinnosti, co ma rad. Takze bud vyrabi vafle nebo dneska prave mlel maso![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja Pinot Noir 711990 Vim, ze to neni soutez, obvykle byvam vzhuru tak od pul seste, ale zrovna dneska od dvou
A ja dobrak jsem si vlezla s ditetem do pokojicku, kde je dvoupostel, ale zadna zabrana a nic, cim by se dalo dite zajistit, aby nespadlo. Takze jsem tam s nim lezela do te pul seste a vybirala si na eshopu obleceni ![]()
Myrtila jezisi tlapkam moc moc!!!!
Karja a co styl indiánská babička, že bys měla volné ruce?
Poslední diskuze výborně shrnuje rozdíly mezi skřivany a sovami![]()
Nam taky dneska v noci nebylo přáno. Ve 4:30 mě probudilo volání "krev" a půl hodiny jsem synovi stavěla krvácení z nosu. Naštěstí pak tedy ještě oba usnuli. A musela jsem je pak budit,abychom stihli pochůzky.
miuu po ťažkej noci neznášam, keď musíme niekam vstať.
DrowRanger to s tým spaním, nad tým aj ja dumam, ako to potom urobíme. Alica správala zhruba od roka a pol takmer rok sama v izbe, ale musela som ležať pri nej, kým nezaspala. Dlho to fungovalo výborne, prespala celú noc, ale potom sa začala v noci budiť a ja som k nej musela bežať a ležať s nou na jej úzkej posteli minimálne hodinu, kým zaspala tak tvrdo, že som mohla odísť. A ja som nemohla spat, pretože na tej uzunkej posteli bez pohybu som zaspať nemohla.
Potom som si k nej do izby preniesla matrac a správala som pri nej na matraci celú noc, ale potom ako som otehotnela, som sa budila celá dolamana a už mi to nevyhovovalo. Tak sme preniesli jej posteľ k nám do spálne a odvtedy spáva ako drevo jedenásť hodín v kuse.
No ale problém je, že máme malú spálňu a štyri kusy sa do nej nijako nezmestime, tak som tiež zvedavá ako to vymyslime potom, ale nejako to sadne. Každopádne dobrá správa je, že Alica konečne tento týždeň začala akceptovať na uspavanie aj muža
U nás dneska taky brzo, v půl 7, ale je to vlastne dobrý, když vstane takhle brzo, dava ještě dva dobře nacasovany spanky, když vstane v půl 9, spi už jen po obede a ty večery bejvaj dlouhý...nebo usne na hodinu v 6
Pinot Noir Naštěstí sambo ačkoliv je sám velice setrivej, má pochopení pro mou marnotratnost. Minule jsem mu říkala, jestli jako není blbý, že furt s dětma někde jsem, že to je benzín, kafíčka, zmrzliny, nákupy, že jestli bych spíš neměla googlit levný recepty z mimibazaru a tak.... tak se začal smát a řika mi ,,ty to musíš tady hlavně prežít,,.
Catherinne Kdepak, matka musí být k dispozici zcela!!!!
Nechci vas trumfovat, ale ja uz mam i namlety maso a davam plneny papriky do trouby
to vstavani v 5 me moc neuspokojuje
Jsem úplně blbá, četla jsem plněný pleny. ![]()
Každopádne dobrá správa je, že Alica konečne tento týždeň začala akceptovať na uspavanie aj muža
Už začíná být celkem jasné, jak si to nakonec sedne![]()
brrr ty vyrabi Tonda!
711990 Díky, čas od času jsem takhle vzhůru prakticky celou noc, ale zrovna dneska to bude náročný - muž celý den na služebce, já musím do města k doktorce, takže s miminem, sbalit nás na prodloužený víkend a nějak to tu pofackovat, ať se nevracíme do takového chaosu. No a teď se mi nějak podělala myčka! Jdu si dát čokoládu.
Karja to má sambo správný postoj
stres se musí kompenzovat :)
Zati my jsme meli asi nejklidnejsi noc za posledni tyden, ja jsem kojila jen 2x a i kdyz se mimino vzbudilo v 5 rano, po asi 20minutach se nechala jeste uspat a spali jsme do sedmi. Zato starsi dnes uz 4. den horeckuje, tak zrovna mirime do nemocnice na detske odd., aby ji tam nekdo prohledl... uzasna dovolena toto ![]()
Myrtila no ono se to vzdycky posere uplne vsechno najednou![]()
Karja
tak aspoň tak! jinak až se bude na podzim rozdělovat, beru eskymačku, tady na severu se jí určitě bude líbit ![]()
mnum no držím palce, chudáci jste všichni s nemocnýma dětma na dovolené.
continuity diky. Angina, penicilin, tak snad uz zabere
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY