Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:44

mnum uf, tak přeju co nejrychlejší úlevu

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 15. července 2021 12:20

mnum á, hrůza, držím palce.

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 15. července 2021 13:13

Na Ona Dnes je rozhovor s paní, co má 11 dětí ve věku 7-30. Uff!

Online dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 15. července 2021 13:15

brrr

Bolí mě spodní polovina těla jen si to představim. 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 13:59

dzizisketa mne i ta horní...

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 15. července 2021 14:03

mnum tak nech rýchlo zaberie

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. července 2021 14:04

brrr

Tak za mě v poho

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. července 2021 14:06

Pinot Noir Mohučanka letfenixa diky moc! Od navstevy nemocnice vypada velka dcera az zazracne jinak, lepe nez predchozi dny, tak snad ji uz bude dobre. Pro zmenu jsem prave namerila horecku male  jako dalo se to cekat ze si to predaji, jsem zvedava kdy padnu ja... 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 15. července 2021 14:22
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. července 2021 14:43

betsey na to uspávanie to máš super, Artur s tým aby ho uspával muž kedysi vôbec problém nemal, lenže potom sa to zlomilo a večer vyžaduje striktne mňa, nielen na uspávanie ale aj na iné úkony. Ja som kvôli tomu prestala chodiť už dávnejšie večer cvičiť, lebo dieťa to nedávalo, bolo uplakané pred zaspávaním a potom sa v noci budilo. Tiež mi to nejak nevadí uspávať ho, večer máme strašnú srandu pred zaspaním, on sa všelijako mojká a túli, len mám problém s tým čo ty - v jeho izbe mám matrac, do našej spálne ho už učiť nechcem aby som ho zase nemusela odvykať aj odtiaľ. A pri mne spáva pokojne celú noc od osmej do rána do 6:30 (občas do siedmej), sám sa mi v izbe budil o 5:20 . Ako pokiaľ sa deti nebudú v spálni navzájom budiť, tak fakt nemám problém spať s nimi oboma, len teda si to neviem predstaviť hneď po cisárskom a navyše v šestonedelí .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. července 2021 15:34

DrowRanger no nejako to dáme každopádne

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 15:34

DrowRanger ty uzs to psala jednou, zes měla to sestinedeli hodne neprijemny po fyzicky stránce, ale jestli te to trochu uklidní, tak to není pravidlo, já šla z porodnice docela fit, hodně krusny byly akorat ty první dva dny

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 15. července 2021 15:38

DrowRanger držím palce,aby se to nějak srovnalo. Kamarádky chlapeček (4 roky) odešel po narození miminka z ložnice do pokoje sám a dobrovolně, ségra ho budila a on se chtěl vyspat. Tak třeba to u vás taky půjde hladce.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. července 2021 15:39

Potrefenáhusaja teraz hlavne vyzniem fakt naivne (až debilne), ale ja som pár týždňov pred pôrodom zistila, že počas šestonedelia žena krváca aj ak mala sekciu . A teda tie ostatné veci ako brutálne nadmerné potenie, mlieko všade a rekonvalescencia bola už len čerešničkou. Teraz ma riadne potešila kamoška, tiež prvé dieťa pre nepostupujúci pôrod rodila cisárskym a teraz druhý raz porodila prirodzene, dokonca o polnoci jej odtiekla voda, ešte na druhý deň o piatej to vyzeralo na sekciu a zrazu mi píše, že o ôsmej po 3 kontrakciách porodila prirodzene a že teda čo sa zotavovania týka, žesa to nedá vôbec porovnávať, že sa cíti úplne skvele aj keď unavene. Tak si držím palce, aby to takto nejak vyzeralo aj u mňa, to porezané brucho bolo pre mňa nepríjemné. Ale trebárs ďalšia kamarátka úplne odmieta prirodzený pôrod, ona už 3 či 4 dni po sekcii ani nevedela, že na dákej bola, jej na vizitách nechceli veriť, že šla cisárskym a nie prirodzene...je to veľmi individuálne.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 15:46

DrowRanger no prave, já te chtěla povzbudit, ze to muže bejt tentokrat v pohode...v rámci možností...já z toho fakt žádnou újmu nemám, bolelo to sice ty první dny jako prase, ale rychle to přešlo - ale já teda byla pak z housatka úplně vytavená (a zjistila jsem, ze si muzu rict o drogy na bolest, to mi dost zlepsilo kvalitu života v porodnici) a pak už to nebylo potřeba 

a třeba to tentokrat půjde u tebe taky svižně i bez sekce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 15:54

DrowRanger klidně můžeš tentokrát porodit přirozeně, to není žádné pravidlo jednou císař, pokaždé císař. S nějakým zhoršením synova spánku počítej, ale třeba si zvykne na muže, někdy ty děti pochopí, že si musí zabrat aspoň toho zbývajícího rodiče;) Zhoršení spánku byla jediná synova reakce, začal se budit velmi brzo, muž u něj na podlaze strávil dva měsíce, pak se to srovnalo.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. července 2021 15:55

Potrefenáhusa tiež v to dúfam, mám už úplne inak nastavenú hlavu aj priority, dokonca ma ani neštve, že miesto maximálnej budem mať len minimálnu materskú (blbo som si pozrela nejaké ustanovenia v zákone a prešvihla pár vecí ).

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 15. července 2021 16:27

DrowRanger Tak mne se zda, ze o tech neprijemnych vecech po porodu se moc nemluvi, pokud clovek nema nejakou sdilnou kamaradku. Ja se toho spoustu dozvedela tak uplne mimochodem, ze me ty informace mohly uplne klidne i minout. Vsude se resi porod, ale co prijde po nem, se shrne do rady "kup si dost poporodnich vlozek". 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. července 2021 16:39

Myrtila to samy ty predporodni kurzy, to je samej porod, ale o kojeni a sestinedeli skoro nic.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. července 2021 16:53

711990 jj, taky si to opakovane rikam, ze by byly vhodne nejake kurzy nejen pred, ale i poporodni pripravy