žluťásek pro nás jsou asi taky lepší hory. Loňské Jizerky i letošní Krkonoše byly super, ty jižní Čechy už míň, ani nevím proč, bylo tam víc napětí. Ještě nás čekají Jeseníky, tak jsem zvědavá![]()
Vše o těhotenství a dětech
marieu Ježíš jakoby v čem? To je hrozná výzva od ženský jako seš ty! Ale hele já na tebe dneska myslela! Fakt v souvislosti s tím, že bych víc měla vnímat tak jako to dobry a být taková víc vděčná a hodná!
Ale mým vzorem je sambo! On teda doma má problém si i najít svoje boty, domácnost proste není jeho nejsilnější stránkou (ehm chce si postavit svoji chatu, tak jsem mu ukázala jeho skříň, což je prostor metr na dva metry, jak taková chata bude vypadat bez mého zásahu, protože teda já odmítám z téhle díry světa jezdit někam na chatu do ještě větší díry). No nicméně, doma nic moc, ale venku s holkama mu to fakt jde. Dnes u nás bylo příšerné počasí, taková ta polobourka, kdy chvíli fouká, chvíli mrholi, chvíli pěkně, chvíli čina. A sambo je v tomhke vzal ven, když jsem viděla ten nečas, myslela jsem si, že jsou u někoho doma zalezly ale on s nima byl v tomhle dvě a půl hodiny na hřišti, na hřišti, na kterým jsou přesně tři herní prvky, bez svačiny, bez hodin, když byl slejvak hráli si v čekárně, pak venku a takhle pořád znova...no pro mě úplně nepředstavitelný:-D. Já tam s nima vydržím půl hodiny, už pak nevím co, on s nima vydrží venku vždycky tak dlouho, obejde celou vesnici, já když je mám vzít někam na delší dobu ven, tak už musím buď k někomu na návštěvu nebo někam odjet na výlet, tohleto bloumání všude a nikde mi vůbec nejde!
žluťásek pro nás jsou asi taky lepší hory. Loňské Jizerky i letošní Krkonoše byly super, ty jižní Čechy už míň, ani nevím proč, bylo tam víc napětí. Ještě nás čekají Jeseníky, tak jsem zvědavá![]()
Karja jů, ten je fakt dobrej!!
Můj muž je taky velmi nápomocen a v době, kdy jsem v práci zvládá perfektně celou domácnost. Ale jestli se mám ještě vrátit k těm lichotkám, tak určitě nejsem sama, komu se děsně líbí tvůj humor i přes zjevný fakt, že to máš doopravdy na dřeň. A přesto, cos popsala výš (zmrzlina v peřinách je boží), při vědomí, jak jsou tvé holky malinké a věkem blízko k sobě, mi přijde, že musíš být fakt borec.
Asi se mi budete smát, ale vždy jsem si tak nějak myslela, se fyzioterapeut se mnou nebude chtít v těhotenství zabývat....mám delší dobu takové blbé následky po "houserovi" v bedrech a už delší dobu si říkám, že bych to měla pořešit, dokud je čas, no a těhotenství běží a běží a já se nik zatím nerozhoupala jít, protože žádného "svého" fyzioterapeuta nemam...neměla byste některá tip, kam zajít v Praze? Ideálně centrum, širší centrum Praha 2, 3, ale MHD v zásadě kamkoli....
Naš nežerka, ktery odmita maso, snedl 2 nozicky parku. Mozna bych mela napsat vyrobci, at nesidi zakazniky a zacne to vyrabet poctive ![]()
Muslik artrocentrum u Kodanske. Chodila nsem tam na cviceni podle Mojzisove, ke zkusene fyzioterapeutce, ke ktere bych se nebala ani tehotna. Muzu poslat kontakt do sz, pokud chces.
Evaeva mam dost maslo na hlave, jsem s tema detma casto duchem jinde
.jsme spolu uplne porad, i zajit si k zubari je manevr, tak mam asi dojem, ze moje prosta pritomnost jim musi stacit, ze holt jedem na kvantitu a nikoli kvalitu spolecne straveneho casu
. Ba ne, nemam cerne svedomi, jsme spolu hodne venku, mame pestry program. Oddelit jim cas jednotlive moc nejde, vzdycky tam je i ten druhej. Mozna tak kdyz si ten mladsi kolem poledne na chvili zdrimne, jenze to se snazim v klidu najist a v sede vypit kafe (on moc dlouho nespi, je to tak zhltnout obed). A to casto to "zlobeni" vygraduje, nebudu popisovat detaily - neco mezi bartem simpsonem a exorcistou, volume na maximum.
Naš nežerka, ktery odmita maso, snedl 2 nozicky parku. Mozna bych mela napsat vyrobci, at nesidi zakazniky a zacne to vyrabet poctive
to mi pripomina uprimny udiv nasich babicek, kdyz mi kdysi nadsene hlasivaly, jak syn snedl celou zmrzlinu a chtel jeste! Bodejt by ne, kdyz mu byl rok a vrcholem jeho kulinarskych zazitku byla rozšmelcovaná brokolice s kuretem![]()
Gatita já ti rozumím, dost často si právě říkám, že bych jim měla občas věnovat úplnou pozornost. Většinou u toho vařím nebo se pere prádlo, přemýšlím, co koupit nebo v kolik musíme vyrazit. Ani mi nepřijde, že by potřebovali tu pozornost odděleně. Asi to někdy fakt zkusím, jestli to bude mít nějaký efekt.
Gatita nas by mohl dostat k jidlu vsechno mozny, ale nechce skoro nic. Doma ani ten parek, proto ten udiv. Zacal chodit do skolky a vypada to, ze by klidne mohli odhlasit obedy.
Gatita Tak na tyhlety polední spánky hrozně moc syslim televizi. Ráno televize prostě nejde ,,ráno se uklízí,vaří a nakupuje a chodí ven,,. Úderem zdrimnuti malemale tu zázračnou mašinu zapínám:-D. marieu Jo tak sambo teda domácnost nezvládá, ale to já se mu nedivím, já ji s holkama taky moc nezvládám:-D. Ale když jdu někam pryč, tak předtím navarim, vše připravím, děti obliknu, dám jim svačiny a vystrčim s ním za dveře. Prostě aby na práci zbyly jen ty děti;-)
Já vám to sem vůbec nemůžu psát, ale třeba jako naději pro matky malých, že to bude za chvíli skvělý. My máme jeden marieu den za druhým, syn je tak moc super.
Dneska v restauraci jsem tiše litovala rodiče mrňousů, který řvali a běhali při obědě. Syn si dvacet minut kreslil a jezdil s autama po stole, v klidu se naobědval.
Na výletech žádný kočáry a nosítka ani žádný kňourání a nošení. Ujde toho už dost, cestou se zabaví klacky, sbírá si borůvky, zpívá si Beatles, povídáme si.
To je taková pohoda! Je to veliký rozdíl oproti minulému roku. Tehdy jsme ještě všechno museli přizpůsobit jemu včetně poledního spánku, teď se na všem můžeme v klidu domluvit.
Potvrzuju. Synek má dvacet a krom peněz a čistého prádla ničeho nevyžaduje. Tak jako miminko byl nespavec, tak teď spí úplně předpisově, klidně i dvanáct hodin denně a nevzbudí jej nic, ani když mu volám a mobil má na stolku u hlavy. Taky se na nás už nevěší, teda občas při braní krve omdlí a táhnu jej na hrbu do auta, ale to je tak jednou do roka. Naše pozornost jej teda dost obtěžuje a vyptávání úplně nesnáší. Ani jídlo už po sobě nepatlá, třeba banán ten byl vždycky všude. Vydržte, je to fakt jen období!
Karja tohle je u nás fifty-fifty- na dny, kdy jsem v práci mívám taky navařeno, byt pofackovanej a koš na prádlo prázdnej. Drahý je naštěstí schopen je sám vypakovat, když mají vyrazit na hřiště, jedou někam ven, nebo do bazénu. Občas něco poklidí, poskládá prádlo ze sušičky atp.. jsem za to hrozně vděčná, nemohla bych být s někým, kdo by doma vůbec nepřeložil stéblo, nechal se obskakovat a nadto se ani nevěnoval dětem.
Potvrzuju. Synek má dvacet a krom peněz a čistého prádla ničeho nevyžaduje. Tak jako miminko byl nespavec, tak teď spí úplně předpisově, klidně i dvanáct hodin denně a nevzbudí jej nic, ani když mu volám a mobil má na stolku u hlavy. Taky se na nás už nevěší, teda občas při braní krve omdlí a táhnu jej na hrbu do auta, ale to je tak jednou do roka. Naše pozornost jej teda dost obtěžuje a vyptávání úplně nesnáší. Ani jídlo už po sobě nepatlá, třeba banán ten byl vždycky všude. Vydržte, je to fakt jen období!
Uz aby to bylo!
Ba ne, tohle miminkovsky obdobi je bozi, i kdyz je to narocny ![]()
Karja vidis, televize! Ta u nas ted nejede vubec. V lockdownech teda koukal hodne a jsem rada, ze jsme z toho venku. Ja ani nevim, jestli by ho TV bavila, ono ho ted nebavi nic. Mozna tak nejaka ta ujeta zkratkovita videa, idealne v korejstine, nebo "vybalovaci" videa, ale na to mame stopku, to opravdu zere mozkovy bunky. Na nejake delsi veci/filmy bych se asi musela divat s nim, on jeste ne uplne vsechno pobira a treba u Lviho krale nebo Sam doma se pred nedavnem bal (v tom druhem je vlastne z pohledu ditete hodne nasili)
Myrtila Strašně, ale strašně rychle to uteklo a můj nejčastější sen teď je, že se k němu ohýbám a beru jej do náručí, on mi dává ručičky kolem krku a říká mámo. Do pěti spal mezi a do sedmi večeřel kaši z lahve s dudlíkem, v leže!
marieu No jako to by bylo další dítě, to si každej nemůže dovolit!
Evaeva Já se o to snažila celý podzim/zima, vždy z jednoho krtkova spánku věnovat minimálně 30mi jen příšerce a že by to mělo nějaký extra pozitivní efekt mi nepřišlo. I když je možné, že bez toho by to bylo ještě horší ![]()
Muslik artrocentrum u Kodanske. Chodila nsem tam na cviceni podle Mojzisove, ke zkusene fyzioterapeutce, ke ktere bych se nebala ani tehotna. Muzu poslat kontakt do sz, pokud chces.
Tak jo, ráda, pošli, beru asi cokoli, poslední dny mi tělo nějak dává zabrat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY