Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. července 2021 14:36
Reakce na Karja:

Candance Tráva si myslím spíš hodně uvolňuje, já potřebuji energii, trochu rychlosti, dobrou náladu! Uvařit bych umělá možná tak nějake houby. Mně z toho prostě furt vychází kokain, ale na to nemám! 

​si myslim, ze nepotrebujes koks, ale hlidani. Problem je, ze to hlidani je snad jeste nedostupnejsi. 

Online Potrefenáhusa
39002 příspěvků moje polička 26. července 2021 14:42

Rhaenys mne to moc nebolelo, jen jsem vůbec nemohla dýchat, na to klesnutí ditete chvíli před porodem pomohlo dost 

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 26. července 2021 15:40

Gatita Jako ono by dostupné bylo. Já bych asi poptala někoho za peníze,my jsme sice setrivi, ale nějaký obstojný příjem máme a myslím, že za tohle by sambo rád vydal. Ale jak bydlíme s rodiči, tak to prostě nejde si někoho cizího pozvat domu, máme společny vchod, ty byty nejsou zamykatelné zvlášť. Teď ale mají naši dovolenou a potřebuji jet do kuchyňského studia a na očkování, 2x2 hodiny, tak vymysleli, že starší bude s babičkou doma a menší pojede se mnou a s dědou. Ale nedám se:-D

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 26. července 2021 15:58

Karja houby kokain, mikrodávkovaný LSD. To je rodičovskej trend na západě. Přemýšlel jsem dost urputně, jak by se k tomu člověk dostal, když jsem měla největší krizi. Ale jako skoro všechno ostatní- s časem to povolilo a já nic nevymyslela. Ženská vydrží víc než člověk...

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 26. července 2021 16:16

marieu Aha! Jako ale jako matka jsem asi příliš free, jak by to vypadalo po LSD? Nanuky jedene v peřinách, kočky na lince, malamala jen v plence v 15 stupních,velkamala a týden nevycistenymi zuby?

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 26. července 2021 16:23

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 26. července 2021 16:30
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. července 2021 16:32

continuity 

U nás medvídková inflace víkend co víkend.

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 26. července 2021 17:22

Evaeva u nás  ne děti ale sambo.

Normálně chodí jen do malého alberta pro sváču ale v pátek  jsme byli v Tescu! Nejdřív okouknul hračky, pak zahradní sortiment, domácí potřeby, pak si vybral klobásy a nakonec pečlivě studoval sortiment piva

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 18:11

JankaM a bere sebou i děti? Že by se zabavili všichni

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. července 2021 18:25

Taky vas deti tak straslive provokuji? Ne ze by delaly vylozene neco hrozneho, ale jako by mely check list veci, o kterych vedi, ze vam hodne vadi, a soustavne a nepretrzite odskrtavaly, 24/7, 12 hodin denne? Ja uz nevim, ignorovat to nejde (krom toho mi to neprijde nijak zdrave ani vychovne), uz jsem i parkrat vylitla, ze syn radsi bezel prekotne pryc, padaji ruzne zakazy jako trest, ale nic nezabira. Tak tusim, ze je to trochu volani po pozornosti, ale kdyz ji ma, nevi si s ni rady (priklad - kdyz vytahnu karty, ze 5 vterin scena, ze nevyhrava).

Jo a kdy to tak prejde? Driv bez se zblaznim? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. července 2021 18:50

marieu o LSD sme mali s mužom nedávno hodinovu vasnivu debatu. Ja som bola za, on proti

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 26. července 2021 19:02

Karja

Ten microdosing prozkoumej, už se dají najít i zdroje česky. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. července 2021 19:04

Gatita to volani po pozornosti a zaroven nevedet co s ni zname, zjistila jsem, ze to chce opravdu v klidu si vyslechnout, co potrebuje, dlouho si povidat, nekdy ten "problem" byva uplne jinde. A nekdy proste nechat vyvztekat a doresit to, az kdyz se uklidni. Proste ruzne metody v ruznych situacich. Nekdy bych ale po nem taky nejradsi skocila, hlavne kdyz jsem ja v nepohode a nemam trpelivost. Jestli to prejde, nevim... u nas zatim ne.

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 26. července 2021 19:51

Zuzuli Odpovidam, kdyz je debata uz davno jinde  Ja si prave vybavuju, jak jsi tu psala, ze musis u dcery byt porad, i kdyz spi, a ted si na to casto vzpomenu. Takze me tesi, ze jsi po Huse dalsi, kdo mi potvrzuje, ze je to fakt jen obdobi  

Mne to moc pomaha, kdyz se tu doctu, ze je tohle vsechno uplne normalni a casem se to zlepsi. I kdyz si to dovedu sama prebrat, tak je obcas docela deptajici, kdyz snad vsem v mem sirem okoli ty deti spi lip, netrapi je tolik ty zuby, a jako bonus maji nejake hlidani. 

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 26. července 2021 20:22

Karja já k tobě v podstatě vzhlížím, seš můj člověk

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 26. července 2021 20:30

Já vám to sem vůbec nemůžu psát, ale třeba jako naději pro matky malých, že to bude za chvíli skvělý. My máme jeden marieu den za druhým, syn je tak moc super.

Dneska v restauraci jsem tiše litovala rodiče mrňousů, který řvali a běhali při obědě. Syn si dvacet minut kreslil a jezdil s autama po stole, v klidu se naobědval.

Na výletech žádný kočáry a nosítka ani žádný kňourání a nošení. Ujde toho už dost, cestou se zabaví klacky, sbírá si borůvky, zpívá si Beatles, povídáme si.

To je taková pohoda! Je to veliký rozdíl oproti minulému roku. Tehdy jsme ještě všechno museli přizpůsobit jemu včetně poledního spánku, teď se na všem můžeme v klidu domluvit.

Je to tak moc bezva

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 20:33

LamickaGatita  k té pozornosti se v moudrých knihách radí vyhradit nějaký čas, který je určený jen tomu jednomu dítěti. Nařídit minutku třeba na 20 minut a žádné mobily, vaření a dělat to, co chce dítě. Vyzkoušené to nemám, ale kolikrát jsem si říkala, jestli bych neměla cíleně vyhradit nějaký čas určený jen dětem, protože jinak člověk pořád někam odbíhá, něco dělá, někdo volá,...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 20:35

žluťásek děkuju za příspěvek, občas takové záblesky spatřuju i v našich dovolených, pak je ale přebíje tisíc jiných okamžikůkočár a polední spánek je to poslední.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 26. července 2021 20:40

Evaeva syn je teda už dlouho super parťák, ale loňska a letošní dovolená je fakt nebe a dudy, je to paráda. Jsme zas v Jizerkách, uz to tady zná, možná i to hraje svou roli.