MPLee nevím, jak u moře, ale jinak ty vozíky půjčují cyklopůjčovny, my si ho taky půjčovali v místě pobytu.
Vše o těhotenství a dětech
Jos Kriste pane! 8 litrů? Za nas byl nejdražší Deuter a ten stál asi 4 i s příslušenstvím. ![]()
Evaeva Proto jsme měli vozík. Pro dítě pohodlí srovnatelné s kočárkem. Spící batolata bimbající se v sedačce mne děsí.
A ehm, už jsem tu možná líčila, jak se z vozíku za mužovým kolem ozývalo na lesy "pomooooc, topím se!" ![]()
Sweet Potato na mimino jsme si ten vozík půjčili, ale jinak máme sedačky. Loni to staršího hrozně bavilo, i letos nás na chalupě nutil jezdit i v dešti. Ale na té dovolené jsme chtěli dělat delší výlety, ale zároveň mladší spí v posteli, takže ti zbydou dvě nebo tři hodiny, tím pádem hodně jedeš a máš málo času na přestávky. Každopádně pro staršího je ta sedačka už na hraně, takže příští rok půjde pěkně na svoje kolo;)
Tak já si včera v nadsázce dělám srandičky o nanukach v posteli a teď koukám, že podle stop mi do těch peřin někdo s nanukem fakt vlezl! Peřina a polštář jasně usvědčující domácí nanuk černý rybíz!
Příště udělej radši citrónové.
Jdu si sem odložit, bude to asi delší.
Před třemi týdny jsem měla pozitivní test, pokud je vše v pořádku, tak teď končím teprve sedmý týden, jsem tedy na úplném začátku. Ale panebože já jsem úplně hotová. Jako fakt ty tři týdny jsem permanentně unavená, ne třeba ospalá, jako jsem byla v dobách častého nočního kojení, ale vyčerpaná. Skoro denně chodím po obědě spát s malým, někdy celé dvě hodiny, někdy usnu jen na půlhodinu a zbytek jen ležím. Co mi paradoxně pomáhá je pohyb, takže cvičím, dneska jsem svižně venčila psa v lese i s kočárem, ale ty vyplavene endorfiny bohužel vydrží jen chvíli. Kromě toho jsem taky pořád hladová, když se při pocitu hladu rychle nenajím, dělá se mi šoufl. Akorát množství, co zvládnu pozřít najednou, se snížilo tak o třetinu až polovinu. A přestalo mi chutnat kafe! Kupodivu už jsem ale zase čtyři kila přibrala, vlastně hned co se mi opozdila perioda mi vyrostlo břicho, takže už těhotná i vypadám, a to jsem do poslední chvíle celkem hodně (skoro denně) cvičila nebo běhala se psem a vypadala jsem na své poměry skoro nejlíp. Ještě jsem nebyla ani u doktorky, byli jsme s malým tři týdny u mých rodičů a test jsem si dělala třetí den pobytu tam, jdu k ní až zítra, doufám, že mi něco poradí na tu únavu, snad nemám málo železa. A navíc v neděli muž odjel do Polska, vrací se zítra, a přespříští týden tam pojede od pondělí do pátku!
dzizisketa opatrně gratuluju![]()
A je to jako bys popisovala moje druhé těhotenství, ehm. Já vstávala po osmé a ve dvanáct už zase spala. První tři měsíce mám v mlze, šlo jen o to přežít, železa jsem měla dost. Vydrž, zlepší se to, od 14 týdne jako když utne.
Pokazde je to jine, hodne odpocivej, delej a jez co ti dela dobre. Ta unava vetsinou s prvnim trimestrem odezni. S druhym ditetem jsem usinala za pochodu a pak se to zlepsilo. S prvnim ditetem jsem ani nevedela, ze jsem tehotna.
dzizisketa prosila bych v popisu ujasňovat druh testu....![]()
dzizisketa Drzim palce! Velkou unavu, caste jidlo po troskach a stop kafe znam z tehotenstvi taky. Po prvnim trimestru se to zlepsilo. Odpocivej, je to proste jiny stav.
dzizisketa tichucko gratulujem. Inak ja som bola takto odpalena a unavena uz pri prvom
dzizisketa Držím palce a gratuluju
odpočívej co to jde, a minimalizuj věci, co nesjou 100% nutný.
dzizisketa je, to se tesim :)
Ja si taky odlozim. Jsme na prvni "dovolene" s ditetem, v chalupe kde se da dite polozit na zem jen pod prisnym dohledem. Na zahrade je travnaty placek obklopeny jedovatymi keri. Dite chce porad jen lezt/stat u nabytku a vse ochutnava. Jako snazime se byt co nejvic po vyletech, ale i tak ![]()
INCOM1 aaaa
tlapkam
INCOM1
no, užijte si to. Jako zkušení rodiče vybíráme chalupy stylem tu ne, tam je moc věcí, co se dají rozbít![]()
dzizisketa gratulujem :) a kt ej unave, mozno to po prvom trimestri postupne odoznie. Ale ono sa to nezda, s jednym malym dietatom a pracou je aspon pre mna to druhe tehotenstvo narocnejsie nez bolo prve, najma preto, ze clovek velmi nema sancu oddychnut si vtedy ked potrebuje :)
Potrefenáhusa ja som dala do obyvacky spravit na celu stenu police, do ktorych sa zmestia tie latkove krabice z ikei . Ma asi 3-4m na dlzku a 2 aj cosi na vysku. Vrchna polovica je zapratana knihami (a mam tam aj policky na vino!
), spodna polovica je plna hraciek. Kinderbordel mam prave v tych ktabiciach z okei (kolajnice, lego, zvieratka...). A teda hracky som ukladala na styl montessori, do jednej policky 2, max. 3 kusy, lepsie sa s nimi synovi hralo.
dzizisketa taky gratuluju
ono se to tu naznačovalo už před nedávnem, ale to jsem si netroufla reagovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY