Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2021 13:07

dzizisketa to je super! Jestli vydrží teplé počasí, tak to zvládneš v letním. Ta únava je děsná a nejhorší je, že ani spát úplně nepomáhá. Ale uteče to jako voda a bude líp. 

Online dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 29. července 2021 09:22

Nechcete někdo úplně nové Obrázkové příběhy - Zima? Když se tu uchytilo to léto

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 29. července 2021 09:38

dzizisketa my chcem ty malý, co jsou všude vyprodany

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 29. července 2021 09:54

Uklidněte mě někdo, napište mi, že máte taky tak hubené děti. Ríša pořád roste, už má 108 cm, ale dnes jsem zjistila, že váží jen 15,8 kg

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:04

Pinot Noir uklidňuju! Nejsme na tom stejně, ale dost podobně. Syn je teda skoro o rok starší, měří cca 106, už jsem ho dlouho nemerila, musím napravit a váží tak 16,5kg. Se dost rozjedl poslední dobou, což nemění nic na tom, že z něj tepláky padají, na delku potřebuje velikost 116, na šířku to, co nosí bracha, 86/92  nemáte někdo tip na levné tepláky s napletem v pase? Jako Little angel nebo Little things? Ty jsou skvěle, kdyby Ovšem nestaly skoro 600.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:11

Pinot Noir uklidňuju! Kupuju legínky 110 (má asi 106, ale dlouhé nohy), a váží doufám aspoň 15. Kraťásky má pořád 86/92.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:14
Reakce na Pinot Noir:

Uklidněte mě někdo, napište mi, že máte taky tak hubené děti. Ríša pořád roste, už má 108 cm, ale dnes jsem zjistila, že váží jen 15,8 kg

​tak vase miry a vahy bychom brali vsema deseti. Rozumej - mame o rok vic a o kilo min

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:18

Gatita tyjo, naši kluci jsou stejně staří, to vím, ale představit si tu svou žížalu ještě o 2 kila hubenejsi  promiň... kde mu kupuješ kalhoty a tepláky? 

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:21

Gatita ty jo a vysoký je jak? Ty nákupy oblečení, to musí být teda. Už u nás není jiné řešení než furt do všeho navlíkat gumu. Což je v případě těch tunýlků prošitých na čtyřech místech děsný opruz.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:23

Malenge mně právě taky připadá, že docela dobře jí, asi teda hlavně ve srovnání s malým, který jí, nebo spíš nejí, úplně katastrálně. A kolem Vánoc měl 16,5 kg, tak teď už jsem pomýšlela na tu sedmnáctku... A on váží míň.

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:28

Pinot Noir to asi opravdu bude tím, že se vytáhl, ne? Hlavně, ze hezky ji a roste, to je nejdůležitější. Na hubenost se vykašli, je blba při nemoci, vím. Ale mě taky jako dítě furt chtěli posílat do ozdravovny a přitom jsem se měla skvěle a byla plna energie.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:41

dzizisketa tiše gratuluji   A případně nabízím azyl i zimě

Offline MPLee

Offline MPLee

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:45

Malenge já jsem členem Lindex clubu a oni mi vždycky pošlou SMS, když je sleva, většinou 25%. Platí to myslím i na ty věci "3 za cenu 2". Ty jejich tepláčky i kraťasy mívají zevnitř takové to stahování na gumu s dírami a knoflíky, tak to se nemusí přešívat. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:51

Malenge musela jsem se naucit trochu šít, kalhoty jsem mu ted troje spichla.

Pinot Noir Jinak on je i dost mrnavy, kolikrat se vejde do obleceni pro vyrazne mladsi deti. Musim ho zmerit, ale to se akorat zas vystresujem. Ted teda povyrostl, tak zacal byt problem s tema kalhohatama, ze ty 104, co mu byly v pase, mu uz nejsou na delku. A ty tunylky taky nesnasim!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2021 10:54

Gatita to jsme na tom stejně. Syn teď vyrostl za 104, ale kalhoty a tepláky 110 mu padají i ty z pepca, které má fakt hubené věci. Mě nijak hubený nepřijde, ale asi je, měří tak 104cm a váží asi 16kg.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:56

Malenge ja si myslim, ze to jsou geny.  Mam cely dospely zivot formalne podvahu, ale nenadelam s tim nic, je to proste moje prirozena zdrava vaha, i mi to "sedi". Blbe je to pri tech nemocech, staci bezna viroza, jedno kilo dole a vypadam a citim se na smrt. Muz to ma stejne, tak ty deti to maji asi po nas. S muzem ale nejsme nijak vyrazne mali, u deti to bohuzel vypada na velmi podprumerny vzrust, coz me netesi. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:56

Mohučanka ale tie lindex sú široké, 104 musí mať syn na úplne posledných gombikoch a vyzerá to čudne. :) Musí nosiť 98 ale to už začína hranicit s tými haberovskymi kratasami

Pinot Noir neboj, myslím, že takých je viac. Syn má tiež necelých 16 kíl a čo tak pozorujem na kúpaliskách, sú ešte štíhlejší chlapci. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. července 2021 10:58

Pinot Noir ja mam tiez chude dieta a nohavice mu kupujem v hm ked uz konecne zacali robit stahovanie v pase na gumicku a gombiky. U nich musim vyberat skinny strihy aby nemusel mat velku gucu latky stiahnutu v pase. To iste zara kids. Nohavice maju aj na tenke deti a cenovo su ok. Teplaky mam zopar kusov z lindexu ked boli v zlavach ale aj tak mi pridu drahe a su mu celkom siroke a vyzera to cudne s tym stahovanim v pase. 

edit: doplnim ze niektore kratase nosi pre dvojrocne deti. A niektore pre trojrocne bude mat asi az o rok. Teraz ma 4