dzizisketa to je super! Jestli vydrží teplé počasí, tak to zvládneš v letním. Ta únava je děsná a nejhorší je, že ani spát úplně nepomáhá. Ale uteče to jako voda a bude líp.
Vše o těhotenství a dětech
Nechcete někdo úplně nové Obrázkové příběhy - Zima? Když se tu uchytilo to léto ![]()
dzizisketa my chcem ty malý, co jsou všude vyprodany ![]()
Uklidněte mě někdo, napište mi, že máte taky tak hubené děti. Ríša pořád roste, už má 108 cm, ale dnes jsem zjistila, že váží jen 15,8 kg
.
Pinot Noir uklidňuju! Nejsme na tom stejně, ale dost podobně. Syn je teda skoro o rok starší, měří cca 106, už jsem ho dlouho nemerila, musím napravit a váží tak 16,5kg. Se dost rozjedl poslední dobou, což nemění nic na tom, že z něj tepláky padají, na delku potřebuje velikost 116, na šířku to, co nosí bracha, 86/92
nemáte někdo tip na levné tepláky s napletem v pase? Jako Little angel nebo Little things? Ty jsou skvěle, kdyby Ovšem nestaly skoro 600.
Pinot Noir uklidňuju! Kupuju legínky 110 (má asi 106, ale dlouhé nohy), a váží doufám aspoň 15. Kraťásky má pořád 86/92.
Uklidněte mě někdo, napište mi, že máte taky tak hubené děti. Ríša pořád roste, už má 108 cm, ale dnes jsem zjistila, že váží jen 15,8 kg
.
tak vase miry a vahy bychom brali vsema deseti. Rozumej - mame o rok vic a o kilo min
.
Gatita tyjo, naši kluci jsou stejně staří, to vím, ale představit si tu svou žížalu ještě o 2 kila hubenejsi
promiň... kde mu kupuješ kalhoty a tepláky?
Gatita ty jo a vysoký je jak? Ty nákupy oblečení, to musí být teda. Už u nás není jiné řešení než furt do všeho navlíkat gumu. Což je v případě těch tunýlků prošitých na čtyřech místech děsný opruz. ![]()
Malenge mně právě taky připadá, že docela dobře jí, asi teda hlavně ve srovnání s malým, který jí, nebo spíš nejí, úplně katastrálně. A kolem Vánoc měl 16,5 kg, tak teď už jsem pomýšlela na tu sedmnáctku... A on váží míň. ![]()
Pinot Noir to asi opravdu bude tím, že se vytáhl, ne? Hlavně, ze hezky ji a roste, to je nejdůležitější. Na hubenost se vykašli, je blba při nemoci, vím. Ale mě taky jako dítě furt chtěli posílat do ozdravovny a přitom jsem se měla skvěle a byla plna energie.
dzizisketa tiše gratuluji
A případně nabízím azyl i zimě ![]()
Malenge já jsem členem Lindex clubu a oni mi vždycky pošlou SMS, když je sleva, většinou 25%. Platí to myslím i na ty věci "3 za cenu 2". Ty jejich tepláčky i kraťasy mívají zevnitř takové to stahování na gumu s dírami a knoflíky, tak to se nemusí přešívat.
Malenge musela jsem se naucit trochu šít, kalhoty jsem mu ted troje spichla
.
Pinot Noir Jinak on je i dost mrnavy, kolikrat se vejde do obleceni pro vyrazne mladsi deti. Musim ho zmerit, ale to se akorat zas vystresujem. Ted teda povyrostl, tak zacal byt problem s tema kalhohatama, ze ty 104, co mu byly v pase, mu uz nejsou na delku. A ty tunylky taky nesnasim!
Gatita to jsme na tom stejně. Syn teď vyrostl za 104, ale kalhoty a tepláky 110 mu padají i ty z pepca, které má fakt hubené věci. Mě nijak hubený nepřijde, ale asi je, měří tak 104cm a váží asi 16kg.
Malenge ja si myslim, ze to jsou geny. Mam cely dospely zivot formalne podvahu, ale nenadelam s tim nic, je to proste moje prirozena zdrava vaha, i mi to "sedi". Blbe je to pri tech nemocech, staci bezna viroza, jedno kilo dole a vypadam a citim se na smrt. Muz to ma stejne, tak ty deti to maji asi po nas. S muzem ale nejsme nijak vyrazne mali, u deti to bohuzel vypada na velmi podprumerny vzrust, coz me netesi.
Mohučanka ale tie lindex sú široké, 104 musí mať syn na úplne posledných gombikoch a vyzerá to čudne. :) Musí nosiť 98 ale to už začína hranicit s tými haberovskymi kratasami ![]()
Pinot Noir neboj, myslím, že takých je viac. Syn má tiež necelých 16 kíl a čo tak pozorujem na kúpaliskách, sú ešte štíhlejší chlapci.
Pinot Noir ja mam tiez chude dieta a nohavice mu kupujem v hm ked uz konecne zacali robit stahovanie v pase na gumicku a gombiky. U nich musim vyberat skinny strihy aby nemusel mat velku gucu latky stiahnutu v pase. To iste zara kids. Nohavice maju aj na tenke deti a cenovo su ok. Teplaky mam zopar kusov z lindexu ked boli v zlavach ale aj tak mi pridu drahe a su mu celkom siroke a vyzera to cudne s tym stahovanim v pase.
edit: doplnim ze niektore kratase nosi pre dvojrocne deti. A niektore pre trojrocne bude mat asi az o rok. Teraz ma 4 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY