INCOM1 je to jeden z důvodů, proč jsme se nikam neodvážili...stačí to i na návštěvě, nezasklena knihovna, schody na terase, všude kytky, co jdou orvavat...
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger u nás je to s nábytkem vecnej boj, muž by chtel žít v prázdným domě bez věcí a nábytku, a teď má nás ![]()
dzizisketa gratulujem!
dzizisketa potichoučku gratuluju ![]()
To břicho je podruhé fakt snad od prvního dne ![]()
Potrefenáhusa my v tej obyvacku okrem policovek steny, tv a gauca tiez nic ine nemame :) teraz prerabame, tak nejaku dobu v nej nebudeme mat vobec nic ![]()
Potrefenáhusa je fakt, že kolem roku je to nejhorší. Nejlepší bylo na tom ubytování moc nebýt![]()
dzizisketa blahopreju
Ja tedy az do polovice textu myslela, ze slo o jiny pozitivni test
Candance přesně ![]()
Potrefenáhusa my byli pracovne v takovem penzionu na Vysocine par dni v kvetnu a to bylo super, jenze tady je proste moc kramu. Zase je to ubytovani zadarmo. Ty jedovate kere ma na svedomi babicka. Byvala to docela skodoliba pani, tak to beru jako takovy potmesily vzkaz shury.
INCOM1 květen by byl ještě fajn...ale za ty dva mesice se neuvěřitelně pohybově zlepšila...a vztyčila
dzizisketa moc držím palce ![]()
Potrefenáhusa no, to je taky pravda. A tady se jeste naucil utikat z postele, proste pozadu sjede dolu a postavi se na nohy. Doma mame o dost vyssi postel, to bude asi koukat.
Když byl synovi rok a čtvrt, letěli jsme na dovolenou. Byli jsme hrozně rádi, že s námi byla i jedna babička, mám nějak matně v paměti, že jsme z toho měli trochu vítr. S dcerou jsme tohle kritické období strávili doma v lockdownu. Úplně se mi to teď zpětně vybavilo. Jak byl na vratkých nohách, chodil kolem nábytku, zároveň všude lezl, vlezl, vylezl, všechno bral do ruky, chtěl být v kočáru, nechtěl být v kočáru, potřeboval chodit za ruku tam a támhle a zpátky, a taky nosit.... pořád hrozilo, že se něco stane jemu nebo bude materiální škoda, případně obojí. On prostě potřeboval na celý bdělý stav dozorce jenom pro sebe, což i ve dvou v cizím prostředí s hromadou zavazadel je dovolená za trest. 3 na jednoho už docela šlo, to ta střídačka stíhá i trochu regenerovat. Jednou jsme si dokonce s mužem dali i flašku vína napůl k obědu.
dynda proto právě radši jezdíme do těch chalup, tam je větší výběh. Samozřejmě to dopadá tak, že hned po snídani se muž odebere s dětmi ven, já připravím věci a vracíme se ideálně až na večeři
Nejlepší to bylo, když byl syn mimino, to jsme se mohli i v klidu naobědvat, když spal v kočárku a na večeři jsme chodili zase až po usnutí.
dzizisketa držím ti palce, ta únava byla šílená. Třeba jsem usnula v práci u počítače a vůbec jsem si toho nevšimla. Buď to přešlo časem samo, nebo mi pomohl Floradix železo (sirup). A s tím jídlem, to mně příšerně štvalo. Byli jsme na dovolené, šli jsme do restaurace, já cítila šílený hlad, tak jsem si naobjednala první chod, druhý chod...a po dvou soustech prvního chodu jsem se cítila přežraná a víc do sebe nedostala. Fakt děs ![]()
Tak ať je líp...
dzizisketa gratulujem a presne viem, ako sa cítiš. Ja to mam s druhým presne rovnako, akurát teda ja už pomaly začínam tretí trimester a únava ma stále neprešla. Aj teraz mam práve za sebou pol hodinový spánok
a keby ma Pinot Noir nezachránila s tehotenským oblečením hneď na začiatku, tiež neviem, čo by som nosila. To tehotenské oblečenie nosím už od toho siedmeho týždňa
Děkuji všem, zatím je všechno úplně přesně jak má být. A dokonce se dnes cítím o hodně líp, třeba za to může chladnější svěží povětří, co tu dnes máme. Ale u oblečení doufám, že prvni trimestr zvládnu v normálním, jako minule.
dzizisketa Taky tiše gratuluju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY