Mrakoplas Ríša nosí několikery kraťasy, u kterých si na Haberu taky vždycky vzpomenu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka díky, vím, ze mají ty vnitřní knoflíky, ale syn by to musel mít nadoraz a pak má všude dost přebytečné látky, tlačí ho to a vypadá to i blbě, navíc ta cena taky nic moc. Ideální jsou ty s napletem, kez by je někdo dělal za nějakou použitelnou cenu!
Mrakoplas mne nepřijdou široký...aspoň ty holčičí. Mají i skinny střihy "džínových" kalhot, s těmi jsem spokojena moc.
Malenge s nápletem a pro hubený...snad jedině nechat ušít ![]()
eless já jsem jim teď kupovala kraťasy v Tescu a staršímu jsem vzala 18 až 24m a mladšímu 9 až 12m, mají skoro 4 a dva roky. Oběma jim budou i příští rok, si myslím.![]()
Pinot Noir áno, presne 15,8 kg. A asi 106 cm.
Evaeva a mozno aj o 2 roky ![]()
Uklidněte mě někdo, napište mi, že máte taky tak hubené děti. Ríša pořád roste, už má 108 cm, ale dnes jsem zjistila, že váží jen 15,8 kg
.
105cm/15,1 kg a nepřipadá mi nijak zvlášť hubená ![]()
mnum no ale je asi mladší, ne? Mně taky nepřipadá, že by vypadal nemocně, ale podle tabulek je to podváha hodná konzultace s lékařem a podle výrobců oblečení takové děti vůbec nemají existovat ![]()
Pinot Noir je to holčička, tak tam jsou i tabulky jiné a mladší tak o 4-5 měsíců? (březen 2017).
mnum jo, je to tak.
Tak děkuju, je tu pěkná sbírka hubeňourků
Jinak kamkoliv přijdeme, tak je Ríša nejtenčí, naštěstí aspoň docela roste. A setkání s dětnými přáteli je vždycky demotivující, všichni mají žravé, podle našich kluků macaté děti.
Pinot Noir taky mam obvykle nejhubenejsi a nejnezravejsi deti. Pritom mne fakt nepripadaji, a hlavne rostou a drzi se sveho percentilu. K jezeni - starsi uz s vetsinou veci nema problem, predala to ale mladsi segre. Tak jsem se tesila jak mala hezky papa, no tak uz jen ovoce a krupky, obcas testoviny anebo kousek rohliku, ostatni dost hlasite odmita a je problem do ni dostat.
Patrí to k téme, dnes syn zjedol trochu polievky a trochu viac druhého! Olé
Lindex má teď akci na věci ve slevě 2 za cenu 1, kdyby se někomu hodilo. Zjistila jsem to teda očividně pozdě a už je to dost probrané...
Nezkoušela jste některá s dětmi babysigns? Má to cenu? A začít případně už teď v půl roce, nebo později? ![]()
Pinot Noir ja teda nevim.. kde bys vzala macaty dite![]()
viktorka_od splavu no že jo!! Ale na to doktoři ani tabulky nehledí
já se setkala s jedinou doktorkou, která napřed měla starost, že je dítě (toho času v prenatálním věku) moc hubený, ale když jednou viděla i mého muže, tak jen zavrtěla hlavou a řekla: "no jo, kde byste vy dva mohli sebrat tlustý dítě" ![]()
Mohučanka Jj, ty tabulky berou někteří jako dogma. V prvním těhotenství z toho byl problém, že dítě je menší. Naštěstí v druhém jsem už byla ve specializované péči na rizikové těhotenství a tam paní doktorka, ač dcera byla celou dobu menší, měřila přírůstky a jiné hodnoty, tabulkově neporovnávala. A měli jsme štěstí na pediatra. I když dcera byla 1.-3.percentil, jen ji víc hlídal. Chodili jsme častěji na převážení. Řešilo by se to podle něj, až kdyby nepřibrala za delší dobu nebo hubla.
Pinot Noir Dceři nestačily ani ty stahovací gumy, co výrobci dávají do kalhot. Třeba HM nebo Next, Tesco apod, to už se ta látka do toho řasení ani nedala zmáčknout a stejně to z ní sjelo. Tehdy byly neužší kalhoty z Lindexu. A úplně super úzké byly slimky z Old Navy. Když byly výprodeje, tak jsem je tam objednávala a i se clem a DPH to cenově celkem šlo. Nebo se mi je dařilo ulovit z druhé ruky.
Teď je dcera už na 10.percentilu. Když jsme byly na jedenáctileté prohlídce, doktorka ji změřila, zvážila, zapsala si to do pc a ujelo jí: "Jé, ty jsi už normální!"
Se nejdřív lekla, ale když viděla, že se směju, tak se se taky smála.
Já jsem znakovala, začínala jsem asi kolem toho půl roku a některé znaky si malý drží doteď. Ale dělala jsem to bez kurzu, jen podle knížky a to podle mě stačí.
A co ma clovek s tim podmerecnym ditetem delat? prijde mi, ze se jednou za cas vyplaším, obehnu doktory, potrapim dite odbery krve a jdem se ukazat na endokrinologii, a to je asi tak vsechno, protoze do nejake lecby se nam nechce a ani pan profesor do toho zatim neni hrrr. Syn ji dost mizerne, ale s tim taky moc nenadelam. Syn teda neprospival ani v tech vzacnych obdobich, kdy jedl slusne.
Ale tesi me, ze ma syn dost páru, dava bez problemu dlouhe cyklovylety i horske tury, tak si rikam, ze je proste takova houzvicka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY