Gatita je to trápení. Poradit neumím, ale rozumím ti. Ríša poporostl, vlastně je mezi těmi tady zmíněnými drobnými dětmi dost vysoký, ale zhruba kolem třetího roku mě to taky trápilo, za rok tehdy skoro nevyrostl a byl ve školce nejmenší. Věřím, že se to zlomí i u vás.
Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy Je to krásný! A myslím, že s tvou pomocí to bude fajn. Kamarádka má taky takhle děti a berou si je rodiče na jeden den a musím říct, že fňuká podstatně méně než já, třeba s úklidem či zařizováním ruznym cekava prostě na ten hlídací den a tak se jako psychicky zregeneruje;-). Tak hlavně hodně zdraví!
crazydaisy
jsem přesvědčená, že s takovou tchýní jako jsi Ty, to bude mít snacha zlaté.
crazydaisy to je super ze pomahas ![]()
Stara mama nas strazit nechcela. Nemala moju mamu v laske kvoli tomu ze sa vydala za jej syna a on to nikomu doma nepovedal. Brali sa v Rusku a pritomnych bolo len zopar ludi z maminej rodiny a kamaratov. Ukazalo sa ze nemala moc dobre vztahy so svojimi detmi (aj to bol asi dovod preco o svadbe nevedela) ale vnucata od nich postrazila. Nas asi len 3x (mala cca 55rokov) a aj to sme tam nechceli chodit lebo bola na nas zla. Zlepsilo sa to ked sme vyrastli ale stale mam z nej cudny pocit ked ju navstevujem napriek vsetkemu zo vsetkych jej vnucat najcastejsie
crazydaisy držím palce! je moc sympatické, jak hezky tu občas píšeš o snaše, to je opravdu výhra mít takovou tchýni. Já to štěstí mám, i když hlídání nám letos a loni trochu hatila korona. Děti babičku milují a já mám někdy až výčitky, že vždycky, když se s tchyní vidíme, je to v nějakém presu (já se někam zběsile vypravuji a hledám to či ono, do toho se jedno dítě vzteká a druhé pláče, já vysílám zmatené pokyny, kde je hrnec s obědem a kde nové plenky, že kolikrát ani nestihneme normálně promluvit), občas si drze nechám koupit nějakou výbavičku... ale věřím, že má pochopení:)
Gatita no já mám ty výčitky taky, občas se tam stavím v klidu, ale malo. Ale muž říkal, ať se tim netrapim, že když tam přijede on, stejně ji zajímají víc ty deti.
Ako dlho trvá faza: "Pozeraj, čo viem"?
betsey
u nás ešte stále
letfenixa no do kelu
a stále asi tak 50 x denne?
crazydaisy tiež sa mi páči, ako píšeš o svojich deťoch a neveste, si skvelá babka
betsey zhruba 3-x za minútu
betsey ta k nám ještě nepřišla. My jsme pořád u A proč?, možná už půl roku.
Dávej pozor, ať nespadneš! - A proč?
Zítra už dovolená končí. - A proč?
Tady máš jahody. - A proč?
Fáze Koukej, co umím by mohla být příjemná změna.![]()
Evaeva máš pravdu. Fáza A prečo? bola otravnejsia. Akurát ze s Pozri čo viem obšťastňuje aj náhodných okoloidúcich ![]()
Syn dneska jel na odrážedle, na všechny volal Jsem nejrychlejší! a triumfální jízdu zakončil tancem na kanálu za stejného pokřiku.
betsey hehe, u nas toto tiez, ale este lepsie je ked niekde vonku mi povie: mami, divej! A ja netusim na co a tak hadam - autobus? Dieta so zmrzlinou? Holub? Pan na kolobezke? Malokedy sa trafim ![]()
Gatita nas je taky maly, je na spodni hranici, dr to hlida, tak uvidim co rekne ted na sedmilete. Je o hlavu mensi nez 2 holcicky, ktere se narodily stejne jako on. Jenze jejich rodice jsou opravdu vysoci, my jsme oba mensi. Ma jinak sily dost, zvlada vsechno.
mnum Prosím tě, vzpomněla jsem si, jak dlouho spí tvoje dcera? Mně přijde, že ta naše trileta spi hrozně málo, běžné teď usíná třeba ve čtvrt na 10 a v půl 7 je vzhůru. Což tak odpovídá prumerne, že má 9,5 hodiny spánku denně. Tak snad je to jen letem a na podzim bude spát více. Já ji jdu i uspat dřív, i sambo. V 8 leží, vypráví, vypráví, za půl hodiny vstane, jde si dát vodu, něco si namalovat.....
Karja mě takhle malinko spala starsi, vlastně spí málo doteď. Pokud jinak nestrada, neřešila bych to. Stejné ji spát nepřinutis. Možná v zimě bude spát víc, když bude víc tma.
continuity Jo tak nějak to jsem chtěla slyšet, že je to letem. Asi nestráda, ale přijde mi občas během dne unavená. Ona i ta menší bude asi nespava, taky nespi nějak hodně na svůj věk.
Karja ted posledni tyden usinala az kolem pul 11, vcera v deset
pritom od osme v pyzamu, vycistene zuby, prohlizi si knizky a povida s tatinkem nebo i se mnou, kdyz nejsem u male, pak ji zazeneme do postele a odtud furt vyleza - napit, vycurat, furt neco... Rano taky ruzne, nekdy vstane kolem sedme a nekdy v pul 9., je to u ni kazdy den jinak. Tento tyden chodila do skolky na denni tabor, tak musela vstavat nejpozdeji v 8 a kazde rano jsem ji museli budit, dnes skolku nemela a vstala sama asi v pul 8... ja mam vypozorovano ze ma nekolik noci kdy spi malo hodin, treba tech 9 a pak treba 4.-5. Noc uz to neda a premuze ji unava a usne driv
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY