Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:08
Reakce na Karja:

continuity Jo tak nějak to jsem chtěla slyšet, že je to letem. Asi nestráda, ale přijde mi občas během dne unavená. Ona i ta menší bude asi nespava, taky nespi nějak hodně na svůj věk. 

​ja mam obe deti pomerne nespave, sice mensi usina mezi 8-9 vecer, ale obvykle se jeste 1-2x probudi a place a utisit se da jen kojenim, tak zadne volno pro mne. A vstava kolem seste, minuly tyden jsme byli u nasich a to vstavala mezi 5. a pul 6. Behem dne spi uhrnem max 2 hodky. Uz to neresim, sem se stim smirila

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:10

Karja A spí ještě někdy přes den? Moje taky spala (a spí) relativně málo, ale občas se jí ta únava nastřádá a usne na pár hodin přes den, čímž nabije baterky a zase vesele vstává ráno v šest (což teda naštve, protože malej je schopen a ochoten spát do devíti ;o) A teda na její spánek nemá ani tak vliv světlo, jako spíš teplota, když jsou vedra spí hůř, jak se ochladí je to lepší.

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:11

mnum No tak to budou úplně stejné kusy. 

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:13

DruI Nespi přes den vůbec. Dřív třeba když usnula v autě, tak pak byla hrozně protivná, že fakt chtěla asi spát. Teď si ale dá třeba při jízdě deset minut a je v pohodě. Dodržujeme ale ,,polední klid,, - TV:-D. To když má nějaký program přes poledne, tak to pak je vyřízena no a usne třeba v 5. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:17

Ale dneska jsme meli moc hezky, takovy marieu pulden s detmi  vzala jsem je na vylet do Krcskeho lesa, takze kachny u labute, les s klaciky, pozorovanim mravencu, cakani se v potoku a obed na dvore restaurace kde bylo hriste, trampolina, zviratka, jezdici vlacek. Na konci vyletu zmrzlina a temer celou dobu ani nebolely nozicky  Nase velka je uz opravdu velka partacka A jako bonus cesty autobusem tam i zpet mimino prospalo, coz bylo super, protoze jinak v posledni dobe si rada v MHD zavriska...

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:18

Karja Já mám taky dítě podobnýho ražení, oproti stejně starým dětem spí o dost míň, podobně jako od mnum . Je mu 8 měsíců. Výhodu mám v tom, že když měl zablokovanou páteř, spal mnohem, asi tisíckrát hůř, takže jsem ráda za to, co je. Zrovna dneska ale přes den spal dvakrát po hodině a čtvrt, to jsem ho chodila kontrolovat, jestli je naživu. No a výsledek je ten, že pak vydržel 6 hodin vzhůru, než to večer zalomil. Vzhledem k tomu, že ho teprve opouští bolest prořezávajích se zubů, čekám zas krásnou noc.Podle mě je to prostě takovej typ temperamentu a potřeby spánku. 

Offline Kokoska
35151 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:19

crazydaisy jsi dobra, snacha bude rada  i kdyz si nekdy vezmes treba jen holcicku. Ja taky nikdy hlidani nemela, kdyz byly deti male, tak vim, jak bych to byla ocenila.

Ted nam co nevidet taky pribude prirustek, uz chodim s mobilem pomalu i na zachod, kdyby volali, ze mam nabehnout hlidat, ze jedou. Maly bohuzel zacal nesnaset skolku, vypada to, ze tam do nej nekdo strcil, az upadl, a nejak se s tim nedokaze srovnat. Pry ucitelka rikala, ze tam maji nejakeho zleho chlapecka, ale ze ho hlidaji. No, asi se uplne nepovedlo. Blby je, ze ten kluk tam chodit bude a dite, ktere bylo ze zacatku nadsene, breci, ze tam nechce. Je mi ho strasne lito.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2021 21:35

Kokoska s tou školkou je to blbé, ale vůbec to nemusí souviset s nějakým zážitkem. Mě učitelky v synově miniškolce říkaly, že často ty děti mají takový regres, někdo po měsíci, někdo klidně až po půl roce. Synovi se to stalo teď, když po lockdownu začal znovu chodit, po třech týdnech, že tam nechce, při předávání brečel,... Ale jinak tam je moc spokojený, nějak se mu to v té hlavičce míchá. Snad to vnouček brzy překoná.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 30. července 2021 21:54

Vsem dekuju za laskave hodnoceni

Offline Kokoska
35151 příspěvků moje polička 30. července 2021 22:03

Evaeva ja vim, muze to byt vselicos, od tech mrnat se clovek moc nedovi. Ale nejak to pry vyplynulo i z hovoru s ucitelkou. Pristi tyden maji zavreno, uvidime, co bude potom.

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 30. července 2021 22:09

Kokoska já si myslím, že kdyby do něj nestrcil chlapeček, tak by mu holčička vzala hračku. Spíš bych hledala důvod v tom plánovaném přírůstku. 

Moje starší byla ve dvou letech opravdu samostatná, dokonce jsem ji na její žádost(!) nechávala v hlídacích koutcích v nákupacích. Den strávila u babičky, všechno v pohodě. Pak se jí narodila ségra a už nešla ani s babičkou na hřiště. Trvalo to rok než se to srovnalo, přitom jinak byla úplně v pohodě, ségru zbožňovala, hrála si s ní, dávala na ni pozor. 

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 31. července 2021 01:53

continuity tak, keď zistila, čoho si schopná bez dozoru

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. července 2021 06:45

Vcera mi doktor konecne povedal pohlavoe, tak cakame dievcatko. Cela rodina je nadsena, z mame parik. Muz skace meter dvadsat od radosti. A ja som zatlacila slzu, ze nebudem mat dvoch chalanov . Ale uz som zmierena s tym, ze bude baba, očakávajte o par mesiacov ataznosti na to, ako sa moja mama ut hla s nakupmi .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. července 2021 06:48

Pinot Noir syn ma o dva tyzdne tri roky a vazi 12,5 kg. Kratasy mu musim kupovat 86 (nosi inak 98/104), asi by mu v pase boli aj 74, len to iz ozaj nesedi sed. S jednou kamoskou sa vzdy smejeme, ked maju nasi chalani oblecene kratasy od little angel z outlastu, jej syn ich ma obtiahnute ako bezecke elastaky a mojmu zas plandaju na stehnach .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. července 2021 06:49

A toto asi patri skor do priznani, ale odeme do zoo do Zlina a myslim, ze sa tesim viac ako dieta, uz druhy den si s nadsenim pozeram fotky. Dufam, ze nebude prsat, inak sa tam asi rozplacem .

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 31. července 2021 07:40

DrowRanger holcicky jsou ale  boží  Minimalne stejně jsko chlapečci 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2021 08:18

DrowRanger já mám dva kluky a je to super, ale holku bych si moc přála. Takže podle mě je to super zpráva

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. července 2021 08:19

DrowRanger gratulujem a co si spominam, tak tvoja mam nakupovala prehnane aj pre syna

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2021 08:21

Kokoska souhlasím s continuity že miminko se vším zamíchá. U nás to bylo stejné. Babičky teda nevadily, ale poznat to bylo. Do školky se mu pak taky moc nechtělo, byl ale i hodně nemocný a když se to začalo lámat, přišla korona. Takže jediné, co můžu říct, že za rok to bylo už bylo určitě v pohodě.

Offline dzizisketa
9028 příspěvků moje polička 31. července 2021 08:33

DrowRanger

Hlavně si pohlaďte rejnoky, to je úplně nejvíc. Z toho byl i Rosťa nadšený.