brrr mě ještě napadly cerkarie, jestli se tam koupali v nějaké přírodní vodě, což asi jo. Každopádně přeju rychlé zotavení.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska som tym tvoja dcera
. Ja som chcela deti rovnakeho pihlavia hlavne preto, ze v rodine a okoli nepoznam moc zmiesanych surodeneckych parov, kde by si deti rozumeli. Ale ako som si to rozanalyzovala, vacsinou bola problem matka, ktora preferovala dceru na ukor syna. Tak som si povedala, ze skor to vude o tom ako ja budem k detom pristupovat a nakjniec som si spomenula aj na par prikladov, kde surodenci opacnehk pohlavia maju pekny vztah :)
DrowRanger moje deti byly myslim dobry partaci. Snazila jsem se zadneho neuprednostnovat, snad se to i darilo. Ale je fakt, ze co jsou dospeli, je mi asi dcera trochu blizsi, i kdyz rada je mam samozrejme porad oba stejne.
DrowRanger já chtěla 2 holčičky, protože co vidím v okolí, tak ty holčičky jsou většinou bezproblémovější, šikovnější, komunikativnější atd a byla jsem napřed trochu zklamaná že druhý bude kluk. No a pak jsem si představila že bych měla v pubertě dvě věkově blízké holky a naznala jsem,že druhý chlapeček bude mnohem lepší varianta ![]()
Sairon vidis, mozno aj z toho pramenila moja uzkost a chxenie dvoch chalanov, vzdy som lepsie vychadzala s opacnym pohlavim. No ak dcera bude povahovo po mne, bude doma riadna sranda
.
Kokoska to je super, myslim ten rovnaky pristup :) teraz si este vobec neviem predatavit ake to bude az budu deti dospele, pri synovi si neviem predstavit ani len to, ze pojde raz do skoly. To je daleko (a stavim sa, ze to ubehne ani nebudem vediet ako).
Sairon Hahaha, to mi říkala kamarádka, co má dvě holky 6 let od sebe. Že mne sice navazuje období vzdoru přesně na sebe, ale pubertu budu mít ja jednu, kdežto ona si ji dá asi tak deset let v kuse. Ale to není záruka ničeho, to pohlaví a ty děti jak jsou od sebe. Já si vždycky u tehle řeči a podobného přemítání vzpomenu na ten pár z dokumentu Manželských etud, jak měli 6 děti, druhej kluk hroznou, ale hroznou pubertu,drogy, party. Nakonec se první usadil a byl dost v klidu, prostě to se nedá zaručit ničím, co jak bude;-)
Blbý dotaz, ale k deťom. Existuje nejaké termoprádlo, ktoré nie je merino (lebo štípe), ale zároveň to nie je úplne umelý materiál?
letfenixa Zkousela jsi obleceni z outlastu? Vyrabi ho Little Angel. Syn ma jedno body, teplaky a ja tricko a na noseni je to prijemne, ve slozeni prevazuje bavlna. Rada bych od nich pro syna poridila vic kusu, ale v jeho velikosti to maji uz delsi dobu hodne probrane.
A jinak se taky pripojim k dotazu, protoze s tim jsem sem puvodne sla, jake funkcni obleceni byste doporucili pro mimino, co se hodne poti ve spanku? Mame ted dost vyhraty dum, je mu vedro a k tomu miva posledni dny i trosku teplotu od zubu
Mam ted na ceste neco z merina, ale vzhledem k cene za jedno body ho do toho asi nebudu oblekat uplne porad. Uvidim, jak nam to bude fungovat, ale momentalne ho prevlekam tak 3x za noc, jak je propoceny. Z toho outlastu ma akorat jedno body s dlouhym rukavem, v tom by se ted uvaril.
Myrtila outlast má čapicu, kuklu a nákrčník. Oblečenie zatiaľ nie.
letfenixa neporadim uplne s detskym, ale nemozem nosit merino, lebo ma hruzie a kupujem si termotricka zo Slovenky. Je to sice umelina (netusim, ci okrem merina moze noeco neumele fungovat ako termo), ale je mi prijemnejsia ako napr. Termo od craftu a pod.
DrowRanger vďaka za tip
brrr impetigo - atb a masti - bactroban , kdyz se nehoji tak neco se Zn a myslim stribrem.
Dcera to mela 2x, podruhe i kortikoidy, protoze se ji to nelecilo - je to nakazlive. Pozor na WC desku a tak, muze se to dost do otevrenych ran.Jinak vetrat, pokud to je pod oblecenim. Prat na 60 - myslim, ze dr.prikazovala 90 a zehlit.
Nemeli by se skrabat - z kazde dalsi ranky to vyleze.
Nemate manganistan? Preventivne je vykoupat?
DrowRanger hlásim, že ja s bratom sme vychádzali dobre (až teda na nejaké primerané súrodenecké chloštenie) a vychádzame doteraz, moja dcéra a syn sú super parťáci a to som pri 5-ročnom rozdiele fakt nečakala, zato bratovi synovia akože nula-nula-nič, dokonca k babke chodia zvlášť, lebo tam nechcú byť spolu.
Myrtila a nechat ho spát nahatyho?
to merino se dela i tenký s bambusem nebo s hedvábím, ale ono je to všechno tak strašně individuální, ze se bojim cokoliv doporučit (a ceny vysoký), já jsem obecně s merinem hrozne spokojena
Candance Dík za tipy. Zítra jdeme k doktorovi (pitomé víkendy) a snad léčba zabere.
Myrtila Potrefenáhusa mela jsem pro Tondu body merino+hedvabi a bylo to dost tlusty, asi bych to takhle potivymu diteti v lete nedavala
taky bych rekla ze impetigo. Nemas nejaky framykoin nebo jinou atb mast? Jinak casto vsechno prat na vyvarku, nadale tu betadinu a dbat na zvysenou hygienu, je to hodne nakazlive hlavne mezi detmi.
letfenixa co bambus? Kamaradka ma potiveho kluka, co nesnese merino ani funkcni z umelotiny a resi to tenkymi bambusovymi tricky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY