DrowRanger gratulujem k dievčatku
a už sa teším, koľko šiat mu tvoja mama nakúpi ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A zkuste najít v pavilonu lenochoda![]()
DrowRanger gratulujem k páriku ![]()
crazydaisy gratuluju.![]()
A je super,ze si uzijes vnucky.Ja smutnim po Marcelovi furt.Vcera uz jsem mu vyhlidla kocar v recku ,protoze s tim strasne zachazeji na letisti,tak mu ho koupim i sem.:-)
DrowRanger Já myslím, že holčička je super! Ono já když to pak vidím, ty klučičí světy, já bych jim třeba nerozuměla, jak jsem ze samých holek:-D. Na outfity od tvojí mámy se těším:-D. Rovnou si zarid profil na vinted, teď se dvěma dětma každá koruna se bude hodit a takový zánovní věci nacancany, to tam jede!:-D
DrowRanger gratuluju, holky jsou super :) i když kluci samozřejmě taky ;) tak hlavně ať je zdravá a šťastná. Bráška už se na ni těší?
DruI braska chcel brasku
. Prekvapivo konzistentne tvrdi, ze chce babatko chlapceka, ale slubila som mu, se ju naucime hrat sa s autickami, vlacikom a legom a to ho trosku uspokojilo. Karja no, desim sa toho mnozstva noveho oblecenia, Artur ma vdaka mame zatial 10 veľkých 1,5 m vriec plnych siat
alezasberiemtotak,ze usetrim,ehm
. Mha lenochod sanam vyvaloval priamo pred nosom
dzizisketa pri rajach som bola viac menej sama,zistila som,ze syn neznasa hluk, neexistuje zastaviť sa pri papagajoch,dnes zdrhal od tulenov a vydier ked zacali vyskat.
DrowRanger Moje dcera miluje autíčka, vláčky a lego ;) a původně chtěla sestřičku, ale přesvědčila jsem ji, na základě vlastních zkušeností, že s bráchou taky bude sranda :)
My to máme taky tak - mladší sestřička. Nejraději si hraje s oblíbenými hračkami staršího bráchy. Ať se chlapec připraví, že bude půjčovat ![]()
Nechtěli byste někdo vyměnit oblečení po holčičce za oblečení po chlapečkovi? Nějak mi přestala fungovat výměna, kterou jsem měla doposud. Mám čtyřletého kluka a dvouletou holčičku. Jsem schopná s věcmi jednou za čas někam dojet, ideálně aby to nebylo moc daleko od Prahy.
Ja i obe moje deti to mame tak, ze prvni potomek je kluk a druhy holka. Zatimco ja i snacha jsme holku docela chtely, dcera se mracila, pry Co budu delat s holku, to neumim! Ale uz nedavno zalibne prerovnavala holcici obleceni, ted jen aby se to uz konecne v poradku narodilo.
Kraťasy jsou očividně naprosto univerzální kus. Od tchýně mladší přijel v kraťasech staršího a starší v kraťasech mladšího (vel. 74/80)![]()
Přivezla jsem si dva nadšené, špinave kousky z tábora. Akorát ten mladší si z toho tábora přivezl pěkný hnus. Všiml si toho až ve čtvrtek a dost se to rozlezlo. Nevíte někdo co s tím? Aktualně mažu puchýřky betadinem, mokvající rány a strupy nějakou zinkovou mastí z lékárny.

brrr nevypadá to moc hezky
ja bych to teda šla ukázat lékaři, hlavně pokud mu budou puchýře ještě pribyvat. To vypadá jako nějaká infekce nebo reakci na něco.
brrr impetigo?
brrr to by chtělo doktora
continuity Jasně, k doktorovi půjdeme, potřebuju nějakou první pomoc na víkend.
moora Nevím, jestě jsem si říkala, že možná molusky, ale ty nejsou tak velké. Jedno lepší než druhé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY