Evaeva my jsme taky děti hodně vetrali, třeba i 20 minut jako úplně malinké. Bylo teda léto, ale mě těch dětí, které šly z pliny do pliny bylo vážně líto.
Vše o těhotenství a dětech
continuity já větrala v zimě
ale fyzio říkala, že pro ně je náročné i udržovat rovnováhu na tom tvrdším povrchu a že vlastně dost makaj. A je pravda, že studení byli někdy ve spánku, v tom bdění ne.
Evaeva ale joo, kosilka je nutna, sama ji nosim, kdyz je chladneji, ale ne pod tricko s kratkym..!
Potrefenáhusa Myrtila Dcera je horkokrevna, takže jsem neprikryvala. Když spavala v těch košilkách, tak bylo fakt vedro . Když bylo chladněji, měla na spaní overal s tapkama a to mi taky nevadilo, když se odkopala. Ale ona nebyla nikdy studená. Spíš když jsem měla tendenci ji že začátku prikryvat, tak pak byla zpocená. A taky u nás funguje dodnes nejlíp peřina z peří. Měli jsme i ovčí rouno, ale v tom peří je jí nejlíp.
Pavlena Jo, vždyť jo. Mamka teda taky košilku nosí tak do 20 stupňů, nechápu![]()
Potrefenáhusa Nám se osvědčily overaly na spaní z M&S, s velikostí ťapky problém není a to junior nemá nožky jako Popelka.
Potrefenáhusa taky overaly s tapkou nevedem a ani se nechystam je zacit znovu kupovat. Navic memu dlouhonohemu diteti se bez tapek dost prodluzuje zivotnost pyzama :) nejdriv ma vsechno ohrnute, aby to nebylo moc dlouhe, a pak me kratke nohavice a kratsi rukavy na spani neurazi. Kupuju tak overaly ob velikost, dve. A taky mam model, co nesnese byt prikryty. Dokonce ji tim v noci i zarucene budim, takze ji nechavam spat jen tak. A bez ponozek :)
Tam mám za sebou první nákup dvoudílných plavek s pubertální dcerou. Navíc tou, která oblečení nesnáší nakupovat i v případě, že to nesouvisí s dospíváním.![]()
Jdu si nalejt panáka!
continuity kolik obchodů a modelů proběhlo? A uspěly jste? Snad jo a můžeš si toho panáka dát na oslavu a ne na žal ![]()
Malenge dva a to už je přesně o dva víc než by ona chtěla. ![]()
To dítě je naprosto sportovní, žádné volány, zdobení nic. Ale plavky se sportovní podprsenku přes to nejede vlak, potřebuje pohyblivé trojúhelníčky na snurce, lezlo ji z toho všechno už v kabince, když zvedla ruce. ![]()
Pritom ji ty sportovní bikiny sluší strašně moc, ona je dost hubená a ma úplně ploché břicho, tak si může dovolit prakticky cokoliv. Jen by to mohlo držet na místě.
Mame Adelku!
3.20 a 46 cm a pry to znenadani nabralo takovy spad, ze malem nestihli dojet do porodnice.
Potrefenáhusa mě přijde že od cca vel. 74/80 začínají ty velikosti ťapek na overalech odpovídat skutečné velikosti nohy. Jako miminům oboum ty ťapky byly menší, ale teď už je to v pohodě. Tříleťačka spí v tom overalu s ťapkama do dneška. Jen je to celkem opruz na noční čůrání hlavně když madam musí si všechno sundat i obléci sama i když u toho prakticky spí.![]()
Kokoska Blahopřeju!![]()
Kokoska gratuluju ![]()
Kokoska gratuluju k malé princezně![]()
Kokoska hura! Gratuluju
Kokoska gratuluju! ![]()
Kokoska gratuluji ![]()
To je strašné, jak s dětmi letí čas. I když mám někdy pocit, že den se strašně táhne a nevím co by, tenhle týden byl pryč lusknutím prstů, a to jsme ani neměli extra program, teda mimo víkend.
dzizisketa Jj letí to, ale den se vleče. Přesně tak to je;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY