dzizisketa Karja dost přesný popis. Na dětech je ten čas hrozně vidět.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Karja já teď četla článek o tom, že Mattel zdraží hračky a došlo mi, že já už jim hračky kupovat nebudu. ![]()
Fakt si to užijte, je to pryč rychleji než by jeden čekal.
continuity Vnoučatům!;-)
jj, kamaradky babicka na to mela hezke rceni: S detmi sa dni vlecu, ale roky utekaju.
A mela pravdu!
continuity no prosimte, a co lego. Koukni na sebe, to vám vydrží navěky :)
My jsme dneska vybalili na dovolený nový lego, co jsem s sebou sbalila pro případ deštivého dne. Předpověď na příští týden říká, že se asi otočíme v Liberci pro pár dalších ![]()
Kokoska gratulujem!!!
Kokoska Gratuluju![]()
žluťásek no právě, ani na lego to už není. ![]()
Už si ho můžu kupovat akorát sobě, ale to je jiné. Fakt si to užijte, ty obavy, co jim dám příště, jsou úplně liché. Oni si klidně vyrostou a žádné příště už není.
Dekuju vsem, snad s holky dostanou brzo domu.
Kokoska Gratuluju :-).
žluťásek já snad budu taky muset vozit lego i na dovolenou, starší je bez nějaké stavebnice úplně hotový
na chalupě si ze zoufalství stavěl z dřevěných kostek, co na nich byly dřív obrázky.
continuity a ja toto leto balím dcéru na internát ![]()
slniecko kam ide?
Evaeva doporučuju, já balím malou krabičku vždy a vždycky se využila. Vezmu vždy mix kostek na stavění a k tomu jednu dvě malinké sady nové co ještě nezná, třeba ty pytlíky z alberta. Celkově tak do velikosti obedove krabičky. Jezdíme bez auta s krosnou, takže si musí vystačit s málem :)
žluťásek jenže já bych musela vzít Duplo, takže minimálně krabici od bot, spíš dvě, a to by mě už muž vyloučil z přepravy:) Zrovna na naší chalupě je asi milion hraček, plná garáž, ale kostky na stavění žádné.
Kokoska Gratulujuuuu!
Kokoska gratuluju.![]()
Evaeva čas nakoupit duplo i na chalupu ![]()
Ale ne, já to chápu úplně, syn je taky stavitel. Duplo i lego u nás jede denně. Ale fakt hodně si vyhraje i s dřevěnýma kostkama, máme plnou velkou krabici a mít víc místa, klidně mu přikoupim ještě tu kaplu. Ale už bysme to neměli doma kam dát
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY