Len Já taky první dva měsíce nevarila, on si to spíš člověk neumí zorganizovat, jakoby kdy vařit, že se dá jen část, pak dodělat a tak. Je to takovej jinej postup no:-D:-D Nooo naší opici to moc nepřechází, navíc nejen, že se mě drží jak opičák, ale ještě mi jde hrozně po prsou, neustále má ruku ve výstřihu. Myslím, že tu namáhanou pater budu dlouho rehabilitovat:-D. Upřednostňuje zásadně levý bok!
Vše o těhotenství a dětech
Den s Marcelem byl naprosto uzasnej.![]()

krásná fotografie![]()
Gatita a na tej porade ti aj niečo na nastavenie hraníc poradili? U nás je teraz model - vonku úplne všetko v pohode, doma ako kedy, u našich peklo ![]()
Syn sa úplne vyžíva, keď môže babke niečo ublížiť. Včera sme tam boli dvakrát, pred rodinnou akciou a po nej, vždy len chvíľu, a oba razy dopadli priserne.
Zarinya krásni ste!
My jsme včera s dětmi také měli úplný marieu den v bazéně. Největší chyba tohoto léta byla, že jsme si nekoupili vlastní velkej. Sice furt někam jezdíme, ale v rybníku tak dlouho nevydrží, a upřímně, on nás nikdo cizí moc v bazénu na návštěvu nechce, když tak holky řvou, taky vyžadují různé asistence jako vyndat, hlídat jednu,druhou, jen ségry to překousnou, ale dělaj to vylozene z lítosti nade mnou:-D.
Karja Tak příští rok už ve vlastním!
letfenixa A nemůže to být tím, že u vašich cítí nějaké to napětí? Ne, že by si to mohla změnit, že jo.
letfenixa tolik jsem jich nechtela,blblo odeslani,ale ty si je zaslouzis tak je necham.![]()
Zarinya ty jo a marcel už taky sedi, huste! Jak se naše dite posadilo až skoro v 11 měsících, tak na ty menší miminka vzdycky úplně ziram
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY