Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:13

mnum já jsem byla taky fyzicky v pohode, šla jsem z porodnice po 5 dnech úplně normálně, chodila jsem, nosila, fakt úplně bez problému, i přes pocit, ze mám bricho sešitý drátem jsem nějak uplne v pohode fungovala
ale to dite jsem měla taky skoro nonstop nalepeny na sobě, vůbec jsem nezvladala nic jinyho

u nás byly divoký hlavně večery, naštěstí spala v noci dobře , takže nám dala čas vzdycky trochu zregenerovat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:14

mnum tak tu slečnu po břišní operaci teda nechápu. Ale sebe jako tu maminku celkem jo, třeba v třech týdnech dítěte. Moji kluci pořád jen spali, vzhůru vydrželi jen 45 minut:), takže na oslavu bych se dokázala trochu "vyfiknout". Když mi končilo první šestinedělí, byly akorát Vánoce, a normálně jsme absolvovali čtyři návštěvy ve čtyřech dnech. To píšu proto, že fakt hodně závisí na modelu dítěte;)

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:18

Nevim, jestli uz to tu nekdo nedoporucoval, ale byli jsme na zamku Loucen a dost dobry. Na labyrintech a hristich se da stravit skoro cely den. 

Jinak teda jak jsem tu propirala to nase zlobeni, tak to normalne prestalo! Cekam sice, ze chytnu minimalne pasovy opar z vedlejsiho vlakna, aby zustala karma zachovana, ale tahle diskuze je uplny zazrak. Ne ze by se u nas nejak poslouchalo, to vubec, ale mame ted jeden marieu den za druhym. Ono bohate staci, kdyz se mi nejeci do ucha a neprska do obliceje, latku mam velmi nizko:)))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:20

Gatita super! A změnili jste něco nebo to samo?

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:20

Evaeva Jojo. Moje dite taky dobre spi (tuk tuk). Zuby se taky nekonaly, proste jich mel najednou sedm a my si vsimli, ze byl "mrzutejsi". Moje zasluha neni nic z toho, jenom se modlim, aby se to nezvrtlo. Akorat ja uz bych na party nezazarila ani skoro rok po porodu, z ciste estetickeho hlediska  

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:22

Evaeva presne, s druhym ditetem bych mohla vyrazit taky, i bych se zvladla udelat na hezkou. S prvnim jsem rok brecela v koute a kolem se honila klubka prachu a mych vypadanych vlasu. S tim druhym mi dali pred cisarem asi nejakou super narkozu, nikdy mi nebylo tak dobre!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:23

Jos jo, tak já nejsem taky zrovna okouzlující modelka, porovnávala jsem se stavem předZuby nás taky moc netrápily, asi tak o čtyřech z těch celkem asi 30 jsem.věděla.

Evidentně máš stejný model co já

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 22:58

Evaeva nezmenili jsme nic a nejspis se to brzo vrati do starych koleji, ale i tak je to bezva, kdyz se uz od rana nebreci a netriska dverma. Je fakt, ze jsme tento tyden meli denne program a byli hodne venku, ale tim to neni (to jsme driv chodili taky a do 5 minut po navratu uz to zas jelo.ted ne). Dokonce se prisel i pomazlit (sice s brekem, ale pomazlit!)  to vubec neznam. Prosim, at to vydrzi co nejdyl:))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2021 23:00

Gatita to ani dobře. Třeba je to začátek nějakého nového (skvělého) období.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 23:19

mnum ono fakt záleží na dítěti. Dcera vyla spavé miminko, usínala sama položená v hnízdě na gauči. Od začátku se budila max 2x mezi půlnocí a 8 ráno. Večer co jsem se vrátila z porodnice jsem uplekla 3 koláče z jogurtů, co jsem so schovśvsls v porodnici  Protože ona spala a nebylo do čeho píchnout. Když jí byly 2 týdny, slavil muž narozeniny. Sice u nás doma, ale jeden večer 12 přátel plus 2 děti, pro které bylo potřeba připravit občerstvení a další den rodina na oběd, který jsem vařila. A šlo to bez problému, i jsem ze sebe udělala člověka. Teď jak malá stojí a padá, pořád něco vymýšlí a chce pozornost, tak jsem ráda, když nerozvařím špagety... Je to prostě čistě o dítěti a nikdo to podle mě neovlivní. Já jsem teda pořád v šoku, jaké štěstí jsme měli, že máme tak hodné miminko. Podle mě nám to pak oplatí v pubertě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2021 23:27

MPLee tohle období stojí/padá pro mě bylo stropro nejnáročnější. U nás teda přišlo až v deseti měsících

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 23:39

mnum 

Moje kamarádka má už druhé dítě model nakojí se, přebalí se, pomazlí se, spí, nikdo o něm 2 hodiny neví a pak celé znovu. Se nedivím, že na ostatní zbývají malí teroristi, když si ty zlatý miminka někdo zabere všechny pro sebe.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 06:11

Evaeva MPLee dynda nj, ja jsem zatim takove dite nezazila, tak jsem vcera byla v uprimnem soku, ale uz jsem uverila ze to neni mytus

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 06:14

Gatita to je uzasne, dovedu si predstavit jaka je to uleva, kdyz nakonec veci jdou a je doma pohoda taky mivame obdobi boju a miru a uplne si uzivam ta lepsi. Tak drzim palce at je to trvalejsiho razu

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 07:11

Uřvaný mimina maj prej lepší péči, bude to evoluční výhoda! 
já si nestezuju, nevymenila bych ji za nic na světě :-)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 07:15

Potrefenáhusa nase mala se dnes vzbudila urvana a ceka nas celodenni cesta z vychodniho Slovenska do Prahy. Mne boli hlava, no nevim nevim, zda je ta jeji urvanost pro dnesek zrovna evolucni vyhodou

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 07:17

Potrefenáhusa já bych je teda taky nevyměnila, ale občas mám stavy, kdy bych je nejradši vrátila tam, odkud přišli

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 07:42

mnum Pinot Noir ty malinky, u těch větších mi to taky přijde spis jako evoluční nevýhoda

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 07:44

Všechny tyhle historky o dětech, které ani nepípnou a usínají samy jsou pro mě úplný scifi. Já byla sice po císaři úplně v pohodě, chodila jsem normálně a skoro nic mě nebolelo, ale zato mi to vynahradili modelem dítěte.

První týden teda taky hodně spal, ale pak přišlo čirý peklo, nerada na to vzpomínám. Péct a vařit s miminem mi pořád moc nejde, mám na to vždycky jen pár minut, jinak na mě pořád visí (nebo ječí, zdravím Karja ). První tři měsíce jsem myslím nevařila vůbec. 

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 07:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Uřvaný mimina maj prej lepší péči, bude to evoluční výhoda! 
já si nestezuju, nevymenila bych ji za nic na světě :-)

​Naše mimi je očividně evolučně velmi vyspělý