Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:17

Potrefenáhusa sam jeste ne.Jen chvilicku,kymaci se.

Ale na nohy se stavi v tech ma tedy silu.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:18

Evaeva práveže si myslím, že to tým byť môže. Ale keďže moja mama svoj postoj zmeniť nehodlá, tak je to ťažké. Keď je tam sám, bezo mňa, vraj je to ok. Ale keď som tam a ona ma stále komanduje, tak ma syn obranuje.

Ale niekedy to robí fakt len tak, lebo chce. Včera sa vysypali jablká na podlahu, tak ich začali obaja zbierať a on ju začal tlct na chodidlo, že to chce robiť sám, a potom, keď ich niesla do kuchyne, tak ju začal stipat na zadok. A fakt si myslím, že si to nesmie dovoliť.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:18
Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:27
Reakce na dynda:

mnum 

Moje kamarádka má už druhé dítě model nakojí se, přebalí se, pomazlí se, spí, nikdo o něm 2 hodiny neví a pak celé znovu. Se nedivím, že na ostatní zbývají malí teroristi, když si ty zlatý miminka někdo zabere všechny pro sebe.

​potvrzuju, mám 2 exempláře

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:37

letfenixa dcera teď začala babičku z čiré zbujnosti kousat. Taky si myslím, že si tonesmí dovolit, ale ještě jsem nepřišla na účinný způsob jak ji přesvědčit, aby to nedělala

A syn je přesně to bezúdržbové miminko, o kterých tu jde debata. S tím jsem byla, když mu byl měsíc na několikadenní akci na chatě a všichni účastníci se chodili úžasle ptát jestli ještě pořád spí :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:54
Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:54

MPLee To jezero doporučuju, perfektní koupání. A Zhořelec je moc krásné město.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2021 11:57

letfenixa mně pomáhá, když vím, proč se chová tak, jak se chová, i když s tím nejde nic dělat.

Teď možná budu znít jako někdo, kdo nechá děti mlátit ostatní, ale myslím si, že je to jeho přirozená reakce, je prostě naštvaný a ještě to napětí,... Což samozřejmě neznamená, že ho máš nechat to dělat. Akorát mi přijde rozdíl, když někomu záměrně ubližuje nebo když vlastně brání svoje zájmy.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:05

Zarinya je, ten je uz velikej! Moc hezkej chlapecek.

Online Karja
44901 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:13

Neviděl jste někdo tento batoh v Decathlonu? Je vhodný i na tříletou nebo je moc velký? Ale dcera je velká, odpovídá spíš tak čtyřletym dětem. Chci jí koupit něco do školky ale ne úplně žádnej srandabatoh na plyšáka, co visí tak za ramena a zároveň jako nic velkého, furt jsou ji jen tři roky:-D .tohle se mi líbí, že má ten popruh přes prsa a případně se do té síťky dá dát víc. 

Dětský batoh

A nemáte nějaké případně tipy musthave z Decathlonu, když už tam budeme nakupovat? Sporty teda žádný neděláme:-D:-D

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:19

Karja tenhle batoh je strašně maličký. Ta láhev, která je tam na fotce, musí být maličká, Ríša má Zdravou láhev a zabere půl batohu, z té síťky by vypadla. Vždycky se modlím, když se školkou někam jedou, ať neprší, protože pláštěnku tam nenacpe. Takže přestože je vždycky uvedená v pokynech, nedávám mu ji a doufám, že se na to nepřijde

Online Karja
44901 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:29

Pinot Noir Aha, tak to nevím, asi ho ale pro začátek koupím, na nic jiného pricetneho jsem tak nějak nenarazila a po netu aniž bych to viděla, člověk prd odhadne, jak to je nebo není robustní a tak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:37

Karja syn má batoh od topgalu, taky 5l a vejde se mu tam pláštěnka, pití, svačina, přezůvky a náhradní tričko a slipy

Ale hrudní popruh nemá, což je trochu škoda. Teď budeme potřebovat druhý pro mladšího, tak přemýšlím, jestli koupit ten samý nebo koupit nějaký větší pro staršího. Už by mohl mít větší, v těch dvou letech byl i tenhle velký

Jinak za nejlepší nákup v dekáči z poslední doby považuju softchelky, taky jsem tam jsem tam koupila lupu a dalekohled. Dobré jsou i ty dětské pantofle s páskem přes patu k bazénu, fakt nekloužou, jestli se chystáte v zimě chodit plavat (jestli nezavřou že jo)

Online Karja
44901 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:45

Evaeva Jj, ty pantofle jsme měli loňskou sezonu. Nebudeme chodit plavat;-). Na softshelky kouknu, zapomněla jsem, že jsem je taky chtěla objednat! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:49

Karja já se obávám, že nebude chodit nikdo:(

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:57

Evaeva já se obávám, že tenhle nemá 5 litrů, ani když k němu ještě poneseš igelitku. Karja 

Nebo máme nějaký menší, ovšem vypadá stejně a stál taky 129.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2021 13:24

Pinot Noir Ono záleží i na tvaru a tak. Synova láhev se teda dá nosit zvenku. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 13:31

Karja ja tam videla dobry ksiltovky (artnego nebo tak nejak), akorat teda syn si den predtim vybral hnusnou, drahou, plastovou, cernou ksiltovku s flitrama, tak nic.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2021 13:33

Gatita Kšiltovku by starší taky potřeboval, díky za tip.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 13:37
Reakce na Evaeva:

Karja já se obávám, že nebude chodit nikdo:(

​to mi prosim vubec nepripominej. Zrovna jsem si rikala, ze jestli se ted vsechno zavre, budu uz hodne nastvana. Jako aby to mohli otevrit az nam vyprsi jakas takas imunita z ockovani... mne uz prijde, ze jsme v tom uplne zacykleni. Jinak teda my se na plavani hlasime, doufam, ze tech 5 lekci nejak odchodime (i kdyz taky vidim ty cerne scenare), moc deti tam nechodi, tak mi to neprislo ani jako extra riziko, kdyz jsme my rodice cekali venku.