Gatita my máme s malým pořád ještě asi 12 lekcí z letoška, k tomu jsem zaplatila i nový kurz. Snad to vychodíme než půjde do školy![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Já tam asi zkusím najít tu pláštěnku;-)
Karja My pláštěnku taky nemáme. Doufala jsem, že bude stačit ta igelitová bunda z Lidlu
Já mám Dekáč dvě zastávky metrem, v tom obchoďáku je fontána a tak, ideální cíl výletu![]()
Pro pláštěnku když tak zajedu, až bude potřeba.
letfenixa hranice jsme nastavit nestihli, to bude az na pristim sezeni
. Vicemene mi ale posvetila muj dojem, ze jsme jako rodice takovi rozplizli a syn testuje, co si muze dovolit (a ze si dovoluje hodne). Rada byla, ze nemusim byt vzdy hodna, ze ji prijde, ze syn ceka, ze razne zakrocim. V podstate mi i dala zelenou na "matku tyranosaura" a nejake tresty, ale spis ve smyslu, aby syn vedel, ze me to uz stve a ze muze prijit trest, nikoli ho porad dokola trestat. Vim, ze to zni drsne a jde to proti mistnimu nazoru, ze deti se nemaji zastrasovat, ale ono to zni hur, nez je to mineno a nez to v idealni praxi vypada.
Nicmene ja ani nic v pristipu zmenit nestihla, chovam se porad stejne a syn je hrozne fajn. Ja tu nechtela psat detaily o nasich půtkách, mne ani tak nevadi, ze me syn nijak extra neposloucha (on to pak casem vzdycky zacne nakonec delat sam, ale trva mu treba pul roku, nez si k tomu nejak sam dospeje nebo co), nevadi mi, ze dela klukovske blbosti a ze se vyziva ve sprostych slovech (z obojiho jiste vyroste), je mi jedno, ze chodi ve 30 st v teplakach (ja zapareny zadek mit nebudu)....ale hrozne mi vadilo, ze jsme spolu meli ted dlouho hroznou nepohodu, on se me snazil neustale vytacet a byl hodne hruby, nedalo se mu nic rict, byl porad takovy najezeny, nic co jsem udelala, nebylo dobre. To ted nejak opadlo a doufam, ze uz to tak zustane, protoze i kdyz se sprostaci a neposloucha, je nam spolu dobre.
Gatita já myslím, že syn vycítil změnu v tvém postoji, že jsi pevnější/rozhodnuta nebo jak to říct. Oni ten radar mají. A to stačilo ke změně jeho chování. Myslím, že jsi se uklidnila, když jsi na sezení zjistila, že můžeš být matka tyranosaurus. Já to zažila několikrát, že jsem si myslela, že zase bude dohadování, ale protože jsem chtela něco, přes co nejel vlak, tak to nějak zafungovalo.
Přeji, ať to vydrží co nejdéle. Já tu nepohodu a dohadování také nemám ráda
MaeGandal dekuju. Neco na tom bude, trochu se mi po tom sezeni ulevilo, ono dost pomuze si i jen otevrene postezovat a nechat se ujistit, ze nejsem jedina pod sluncem. Ja uz z toho nemohla. Ted je to tak fajn. On se mnou i normalne mluvi - treba prijde a zacne mi neco vypravet. To jsem v poslednich mesicich nezazila, to bylo jen utrhovani a ruzne osocovani. A do toho to desne zlobeni. Divne obdobi to bylo.
Klara na ten jsem koukala, ale má jen jednu kapsu(?), já jsem chtěla, aby měl dvě. Jak o tom tak přemýšlím, asi koupím staršímu nějaký větší, okolo 7 litrů.
Evaeva my máme Deuter schmusebar, má 8 litrů a je super
Evaeva velká kapsa je jedna, pak je tam malá síťovinová vnitřní a dvě síťovinový vnější, ale asi je spíš pro menší děti :)
Ked sme pri tých ruksakoch, tak malé priznanie. Alica dostala k narodeninám asi roztomilý, ale totálne k ničomu ruksak a doteraz ma to trochu škrie. Samozrejme, že už je úplne zabudnutý a len zbytočne visí na vešiaku
Tonda ma Kanken mini s hrudnim pasem a je super. Vejde se do nej uplne vsecko, jen to pak neunese
dostal ho darem, jinak to neni uplne optimalni cenova kategorie...
Jo a vyhlasuji prvni sraz, streda 18.8. odpoledne v nove casti Stromovky, planek nize! Ja tam budu tak od 15.h a tesim se!

My takhle dostali hned dva batohy
. Takze jsem nekolik let mela stopku na nakupy, protoze co pak se 3,4 batohama. Ale na druhou stranu, u nas to bylo jedno, syn neni nijak nadseny batuzkar a vlastne ani nevim, co tam ty deti nosej? Syn to jednou akorat naplnil auticky a vrazil mi to do ruky, ze mu to mam na prochazce nosit:)
Evaeva ma ho nas malej, ten B. Bunny, vejde se tam dost veci, ale je to tak pro to trilety dite.
711990 tak my az nekdy priste, uzijte si to!
711990 jo to je až tady?! To jsem nějak blbě pochopila, budu si muset nastudovat nejkratší pěší cestu. Ten pump track je i pro čtyřleté jezdce na odrážedle?
Evaeva jj, ale je to od tramvaje docela blizko. Pumptrack zvlada i Tonda na trikolovym:)
Kokoska jeste tam vychazej dalsi terminy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY