žluťásek Amyslis, že ten Deuter je i pro triletaky?
Vše o těhotenství a dětech
711990 ach jo, my se vracime az ve ctvrtek. Tak snad priste. Misto by nam vyhovovalo velice.
711990 ja od 21. budu tyden pryc a pak mam nejaky doktory, tak uvidim, co z toho vznikne. Treba se nekdy zadari, jestli to budete vickrat opakovat.
Gatita no konkrétne do toho, čo dostala, sa zmestia tak vreckovky a jeden banán ![]()
Gatita on vzdycky nekdo nemohl, ale pak tam jeste hezky vychazely ty dalsi tydny! Takze muzem dat dalsi kolo:)
711990 no jo! Ja byla opravdu pripravena vykrocit z komfortni zony a jit se seznamovat, uz jsem i hledala, jestli nemam nejake neflekate triko
. Ale tak snad se nekomu z vas bude chtit i v tech dalsich tydnech.
Karja my máme nějakej možná starší typ, ale jmenuje se stejně, tak bude mít asi stejný proporce jen starší design. A syn ho nosí od 2,5 roku.
Edit, ještě vem v potaz, jestli dcera bude umět rozepnout přezku a zmáčknout to stahovátko na šňůrce. Jestli se jí nebude líp obsluhovat jen obyčejný na zip, bez té klopy nahoře.
Já ti ho sem na chvíli dám, tady má syn 2,5 roku a seděl mu už hezky, dotazeny na maximum
Gatita nám se ten další týden chtít bude! Taky se odhodlávám vyrazit mezi lidi a zrovinka tento týden jsme pryč. Tak doufam, že se akce povede a účastníci si ji budou chtít zopakovat.
uzijte si to a hojnou účast přeju!
Evaeva my máme Deuter schmusebar, má 8 litrů a je super
ten má myslím dcera taky a v kapse na pití láhev camelbak (400ml) moc nedrží. Syn má ten menší s liškou (taky deuter), přijde mi o hodně lepší.
Ten schmusebär máme starší verzi. Tenhle
Předtím měly děti deuter picco, ten je fakt hodně mini.
Ked sme pri tých ruksakoch, tak malé priznanie. Alica dostala k narodeninám asi roztomilý, ale totálne k ničomu ruksak a doteraz ma to trochu škrie. Samozrejme, že už je úplne zabudnutý a len zbytočne visí na vešiaku
hihi, já taky do jeslí a školky koupila dětem deuter batohy, aby s nimi sami mohli jet na kole a tak. A tchyně letos dala dceři k narozeninám batoh s mikimausem. Batoh je navíc a taky nic moc funkční. Dost mě to štvalo, nemám ráda věci k ničemu.
Kokoska dekuju.:-)
Na sraz se tesim, zkusim se domluvit ve skolce na drivejsim vyzvednuti, jinak bychom tam dorazili az kolem pate. A myslim ze se budu tesit i na dalsi srazy, clovek ma tak trochu pocit ze vas uz zna a nejde se setkat s uplne cizimi lidmi
(ale jsem zvedava jak se pozname, snad krome 711990 sem nikdo nedaval svoji foto s oblicejem
)
711990 To je jednoduchý, všechny najdeme tebe a ty nás seznámíš vzájemně :-))
Pinot Noir Mně se nedávno stala fakt divná věc, já mám hrozně špatnou paměť na obličeje a na hřišti ve vzdálené části Prahy, směrem dost k vám, byla maminka, která ti byla fakt hodně podobná. A já jsem na ni malinko koukala jestli jsi to ty. A ona na mě taky občas koukala. A už to bylo fakt divný a chtěla jsem tě jít pozdravit, když se ukázalo, že má s sebou dvě holčičky :-)))
žluťásek parada, to je teda ukol!:D
Pinot Noir ajo, pardon, nevim proc jsem si myslela ze nemuzes prijit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY