No bylo by mi to podobné, protože já si taky moc nepamatuju, tak bych taky tak pokoutně koukala ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Děkuji, koukám na to. Zip by byl určitě lepsi, dobrej postřeh k zamyšlení;-)
Tabea deuter pico nosí ešte stále 4 ročný syn
. Takže by som ho už asi mala vymeniť za väčší, čo? :) Aj keď zmestia sa mu tam v pohode mikina, náhradné trenky a tričko, jeho zabiak a aj fľaša vody.
Karja na zip máme ještě dětský batoh lassig, ten je teda taky fajn. Není tak propracovaný jako deuter, má jen jednu velkou kapsu, ale je hodně prostorný a velmi lehký. Syn v něm nenosí nic těžkého, tak netrvám na polstrovaných zádech. Mírně vyztužený je, žádný beztvary hadr, má taky hrudní sponu. Ale právě koukám, že tenhle typ už se taky neprodává, máme samý retro modely asi :)
Tabea presne, ja tiež nemám rada veci k ničomu a táto vec k ničomu naviac stala asi aj celkom dosť peňazí, za to mohol byť fakt poriadny batoh. No co už
Mrakoplas když se mu tam vejde, co potřebuje...
Mrakoplas je čas odkázat ho mladšímu a koupit deuter waldfuchs ![]()
žluťásek Děkuji;-). Já se tím zkusím probrat, pro motivaci pro školku možná bude stačit ten decathlonovej;-). Já si totiž myslím, že oni do jara stejně nikam na výlet nepojedou a na nase výlety nosím batoh já;-).
Tabea ten má dvojnásobok oproti picu (5 a 10l), to pre našeho drobca vychudnuteho je prilis, veď by ho ani vidieť nebolo
. Skúsim ich niekde pozrieť naživo, ale skôr pôjdem do toho 8l, k Vianociam by som mala prvý darček
.
Mrakoplas však ho nemusí mít plný.
Rozhodně si zkus do těch postranních kapes dát vaši láhev na pití. Dcera pití musí nosit uvnitř, z té boční kapsy jí vypadává. Bohužel mě při koupi nenapadlo, že ty kapsy budou mělčí, než u waldfuchs.
Pico má dcera ještě na hraní, i když ho zvládli během 4 let v jeslích (oba dohromady) na pár místech lehce prošoupnout. Ale tenkrát se ještě chodilo do jeslí denně... ![]()
žluťásek Amyslis, že ten Deuter je i pro triletaky?
Syn má deuter taky, možná jinak starý model, ale ten nejnovější to není. Přezka jde ovládat hodně lehce, na klopně i prsním pásu, malé dítě to zvládne bez problému. Na stahovadle se nic nemačká, jen se to posunuje, je to jen taková ta sešitá pevná látka. Vejde se do něj dost, plný ho ještě neměl. Pro dceru asi budu koukat po stejné značce.
Teď si připadám jako pitomec, ten synův batůžek má 10 litrů. Tím pádem mám vyřešeno, mladší dostane ten stejný.
My máme tenhle.
Tabea no aj keď nebude plný, veľkosť sa nezmensi :) Fľašu na vodu nosí vnútri batohu aj teraz, to by mi asi nevadilo. Na túry batoh aj tak nenosí, na to je ešte malý a do škôlky a po meste, krátke vylety mu je 10l zbytočných.
Tabea ten som videla, ale už by bol preňho asi moc detský. No uvidíme, ešte sa spytam segry keď sa vráti z dovolenky ako je spokojná, kupuje deckam mammuty, tie sú na zips, čo by bolo asi lepšie. Ale zas majú tu píšťalku na hrudnom páse a to je u nás velice nebezpečná vec ![]()
Karja ja som synovi kúpila tento, syn je vysoký 106 cm, a je mu trošku väčší, ale veď dorastie. Do škôlky však nič nenosí. Má to na výlety. Fľaša v bočnom vrecku drží v pohode. Vnútri je vnútorné vrecko, do ktorého sa presne zmestí pršiplášť.

mnum jasne, ja som myslela, že vzhľadovo by mu bol zakrátko príliš detsky, on už je predsa veľký chlapec ako sám tvrdí (mrk,mrk).
Mrakoplas hej, uz vidim ze si to napisala, som si to precitala az po odoslani prispevku. Tak aspon to ze tych 8 litrov by malo byt velkostne v poriadku. Dcera mala chvilku 5 litrovy a tam sa jej nevoslo skoro nic, po tyzdni pouzivania sme ho predali
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY