Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 23:47

este k batohom pre deti:

synovi som kupila skip hop zoo. ten obycajny a nie mini s "voditkom". nema sice popruh cez hrudnik ale ma 2 kapsy a vonku na boku sietku na flasku. flasku som teda vzala tiez od nich nech mu ladia motivy neviem kolko ma batoh litrov na objem ale zmesti sa tam aj objemnejsie nahradne zimne oblecenie

my mame netopiera

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 04:15

Vypada to, ze syn zacne brzo lezt a k tomu se i posadi. Trenuje to porad, i ve spanku, coz znamena, ze ja jsem celou noc vzhuru, protoze se po mne porad nejak vali. Vcera mi pri tom rozrazil ret. Dam kralovstvi a pul princezny za dve hodiny spanku v kuse!

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 05:22

Myrtila ty rozražené rty a naražené nosy jsou bohužel průvodním jevem společného spaní. Vůbec se neboj, že by to pak, až to lezení a sezení natrénuje, skončilo

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 06:37

eless ty skip hop batohy jsou fajn, vleze se tam docela dost. My jsme měli ježka a kravičku.

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 06:52

Myrtila Pinot Noir uf, naše nic takovýho nedělá, jen rotuje naštorc a během usinani se parkrat posadi, ale nic mně nebezpecnyho, muzu doufat? 

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 06:58

Včera jsme byli na návštěvě u příbuzných na chatě, sestrenice si hned vzaly housatko do parády, dostala perlovou celenku a retro kocarek, bylo to tak hezky, jak si s ni ty velký holcicky hrály, byla úplně nadsena. 
pak se koupala v rybníce, to bylo taky skvělý, fakt uplnej marieu den to včera byl! 
potrebujem ty jiný děti!!!!(na sraz teda bohužel taky nejspíš budem moct až priste, ale ona už některý parfu děti zná )

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 07:06

Potrefenáhusa jé, ten kočárek jsem měla

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 07:31

Opět se  cítím jako matka roku, když jsme ve sportisimu koupili první batoh, po kterém synek stáhnul, jeho kritéria byla jasná, zelený s dinosaurem. Velikost, počet kapes nebo zipy jsou úplně podřadné záležitosti

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 08:42

Myrtila Držím palce, ať to brzy skončí a konečně se vyspíš. Já už jsem byla z nespaní totálně zoufalá - poslední 3 týdny se malej kvůli zubům kojil prakticky nonstop cca od 2 ráno a já u toho prostě nedokážu usnout. Tak jsem se naštvala a zrušila uspávání při kojení, i když se nám to vůbec nehodilo. No a zázrak, začal spát mnohem líp, úplně nad očekávání. Je mi jasný, že jak se tu pochlubím, tak přijde nejakej zásek, ale nechci si tu pořád jen stěžovat.Může být i líp. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2021 08:46

Myrtila já jsem teď na dovolené spala jednu! noc se starším v posteli. Nechápu, jak to děláte, pořád do mě kopal, točil se napříč,... Navíc jsem teda musela poslouchat, jestli nezvrací Nakonec jsem ho pak otočila hlavou k mým nohám a to už šlo

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 08:46

Potrefenáhusa no pozor, já jsem popsaným způsobem přišla o plombu v předním zubu

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 08:47

711990 My přijdem skoro určitě! Malýmu lezou zoubky, takže měl teplotu a náladu děsnou, ale včera se objevil další, tak věřím, že ve středu bude už zas snesitelnej i pro okolí. Časově nevím, nám tam asi skočí odpolední spánek, ale dost možná bychom mohli dorazit i na těch 15.

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 09:09
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva tak to Viktor prostě jde, pořád dál, několik kilometrů. Ho ta hřiště moc nebaví, akorát když je to oplocené, tak po čase rezignuje a někde přesypává kamínky, jinak by ale nejradši pořád jen šel dál a dál.

​Promiň, čtu to s hrozným zpožděním, ale to je tak hezký. Úplně ho v duchu vidím a TAK hrozně mu rozumím!!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 09:25

JankaM No a máš to bez starostí!

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 09:33

Pinot Noir No, kdyz mi dal hlavou do te pusy, vzpomnela jsem si, ze jsi tu psala, ze te kluci taky takhle zranili. 
Evaeva Ono je to spolecne spani vetsinou vyhodne, zvlast kdyz se chce syn kvuli zubum porad v noci kojit (zdravim, Len ), ale vzdycky, kdyz prijde nejaka nova vyrazna pohybova dovednost, stoji to spani celkove za houby, jak to porad trenuje. A myslim, ze v postylce by to bylo jeste horsi, kdyz by se mlatil o ty sprusle. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 09:41

Potrefenáhusa u nás stejně, točí se, většinou skončí tak aby zabral co nejvíc místa, občas se posadí, ale kopání atp. neznám. Ale v bdělém stavu mi dal nedávno takové čelíčko, že jsem myslela, že mám zlomený nos

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2021 09:46

Myrtila já byla dost ráda, že kluci to společné spaní nevyžadovali, já na to fakt nejsem, ani jsem nekojila na usnutí, takže tohle neznám. Jasně, že občas nad ránem třeba nemohli usnout, tak skončili u nás, spíš mladší teda. O šprušle se nemlátí, aspoň ne tak, aby je to vzbudilo, spí teda dost divoce, to jo. Spíš mě pobavilo, že i ten velký mě při spaní dost ohrožuje.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 10:02

Napadá vás něhaký must have na dovolenou se 7 měsíčním akčním miminem? Kombinace hory a moře. Uv stan, obleček a čepici máme, kruh do vody, vybavenou lékárničku a ohrádku taky. Ma cenu kupovat nějaký hračky k vodě, nebo si vystačí s požíráním písku?

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 10:03

My se ve středu taky pokusíme dorazit, co nejdřív. Rosťa tam bude s téměř 100% jistotou jediný toho jména, a možná dorazí s vlastním batůžkem (plným aut, předpokládám).

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. srpna 2021 10:28

Evaeva Mame to podobne. Kojenim jsem neuspavala vlastne nikdy. Do cca 7mesicu spal se mnou, v noci jsem kojila na pozadani a nevyspal se ani on, ani ja a manzel. Maly se toci kolem sve osy, pak trenoval perovani v kolenou a v noci na me trenoval . Pak muz zkusil pres me protesty dat maleho do jeho postylky v jeho pokoji a stal se zazrak! Spal az do rana (do 6, to je standard) a od te doby to tak je porad. Zuby se moc nekonaly, nastesti. Nebo byl protivny jen pres den. No a taky si ho beru k sobe nad ranem, kdyz ja jeste nenahodim zivotni funkce. On po me chvili skace, prenastavi ovladacem rosty a ja se mezitim nejak zmatozim