MPLee jestli sedí, tak nějaké kelímky na přelévání, konvičku,... možná i malý bazének se může hodit.
Vše o těhotenství a dětech
Jos mě vadí, že to dítě spí mezi mnou a mužem, to bych třeba rok v kuse nechtěla. Kluci spí v postýlce od narození (ano, ta miminka, co usínají sami nebo jen s malou asistencí), vždycky se budili jen na kojení, takže ani nebylo potřeba je mít u sebe. Samozřejmě, že kdyby prořvali noc a spali jen nalepení na mě, tak to přežiju.
Evaeva sedí, klečí i stojí
Díky, to by se jí mohlo líbit.
MPLee naše má rada ty kelímky a lopatku s hrabičkama, ale ocenila to až nějak před tím rokem
Evaeva ako všetko, to máš podľa dieťaťa, radšej ako vstať 100-x za noc a tisit ho, keď ešte aj ideš do roboty, tak ho máš pri sebe. Základ je mať toľko postelí, koľko je noclaznikov.
711990 My se ve středu taky chystáme přijít, nevím jak se tam synáček zabaví, ale já se strašně těším na nějaké nové lidi
díky za ten nápad.
Potřebujete hračky na písek právě, požírání ji nebude bavit, když uvidí jiné děti s pestrými kyblíčky.
Pinot Noir jo, tohle byla zdravotní nouze, vedle teda byla druhá postel, ale nepovlečená. Já píšu, že je to podle dítěte, ale jsem ráda, že to u nás nebylo potřeba.
Skibi má slevy na affenzahny, kdyby se někomu hodilo. Tedy nejen na ně...
MPLee o víkendu jsme se od moře vrátili. Některé rodiny tam měly malý bazénky, ve kterých byly děti vedle lehátka pod slunecnikem.
MPLee my sme mali tiež malý bazénik, keď mala dcéra 11 mesiacov. Veľmi ju to tam bavilo a najviac prekladať kamene z bazénika na pláž a späť (Chorvátsko)
Ehm, som si na 20 minút ľahla... ![]()

betsey Efektne
aale, upratanie tohoto ti snad nezaberie viac casu, takze vlastne je to mala dan za trochu kludu (ja som dnes 15 minut upratovala kuchynu po obede s kuskusom
)
betsey revidovala oblečení na mimino? ![]()
betsey výkonná holčička! Tos měla vyprané a nažehlené?
Jé, jako u nás, když si Rosťa dělá inventuru ve skříni. Akorát ji má v pokojíčku, takže se to oblečení promíchá na menší ploše s duplem, autíčky a jinými hračkami do efektních kupek.
dzizisketa jej izbu radšej ani ne fotím, to robí tiež
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY