Karja Presne ten stejny batoh jsem koupila dceri. Dcera ma cca 1 metr a batoh je ji akorat. Flaska s pitim se vejde dovnitr. Moc si ho oblibila a taha v nem skoro na kazdou prochazku plno hracek, tak jsem rada, ze neni vetsi ;-)
Vše o těhotenství a dětech
ziginka Jo, my asi budeme šetřit a půjdeme do nej. Jako já bych nějakej dražší koupila, ale vůbec se mi nelíbí ty dívčí motivy, úplně o ničem. Ti kluci to mají hezčí!
Ti to roztriedila!
Tak kup klučičí, stejně je to dělení na "klučičí" a "holčičí" jen marketingový trik!
betsey a to tornádo vyletělo támhle nahoru, maminko...
dzizisketa presne!
dzizisketa Je, ale třeba tmavěmodrá v kombinaci se zelenou se jí k ničemu hodit nebude;-). Moje holky nosí hodně klučičí věci, ale spíš umírněný, aby to šlo i k ruzovozlutejm teplákům a tak;-)
dzizisketa to jsem si taky myslela, než se mi narodila princezna. Růžovou sice nevyžaduje, ale jak někde vidí flitry, koníčky/jednorožce, princezny/baletky/mořský panny, tak se nezná. V šatech chodí i na houby...
Tabea dzizisketa Kamarádka má čtyřletou holčičku, která by na sebe v životě nevzala tepláky, nosí jen sukýnky a legínky. Stalo se to prej najednou samo od sebe v asi 2,5 letech. No, doufám, že to mě nečeká, já teď té naší objednala bundu s dinosaurama
Ale do toho kritického věku se teď pomalu blíží...
Anema jo, takové věci se dějí
Malá ségra okolo 4, 5 let odmítala nosit i bledě modrou, že prý je klučičí.
Anema hele, moje by si bundu s dinosaurama klidně na sebe vzala (má po bratrovi flísku), ale tepláky ne. Respektive ty jedny, co má, a já jí je přes rok nabízela, si teď musela vzít na sebe ve školce, protože si venku při fotbale sedla do mokrý trávy. A obávám se, že jejich premiéra byla i derniérou.
V sobotu se mě snazila přemluvit, ať jí koupím nový boty. Má momentálně dvoje kožený sandale, jedny crocs sandale, jedny fake crocs nazouváky, jedny Nike tenisky, jedny plný boty, a jedny baleríny/střevíčky. Její bratr (dvoje sandale, dvoje plný boty, jedny fake crocs nazouvaky) mi řekl, že se mu nelíbí, že má tolik bot, protože neví, co si obout...
Jsou jí 4...
Koukám, že tepláky jsou univerzální problém, tak ty budu do foroty nakupovat opatrně. Bunda je samozřejmě výhodný akční nákup ještě se slevovým kódem, takže velikostí zhruba na příští jaro
(z outdoorkids, mají do středy slevu 10 % na vše softshellové, kdyby někdo taky tak potřeboval, ten kód je 5E64D563)
Anema nejlíp by teda bylo sdílet slevový kód kód matkám ostatních holčiček ze školky... ![]()
Tabea ![]()
no, jo, ale oni tam mají ty bundy i sytě růžový.....
Mladšiemu som zobrala cumel, lebo sa mu začali krivit zuby (cez deň ho nemá, ale v noci ho má furt). Takže mi tu namiesto spánku stále kvili. A to je sambo na služobke a so starším musím o pol 7 vstávať (ja viem, ale pre nás je to hlboká noc), to som si načasovala ![]()
Mrakoplas a kolik mu vlastně je? Starší odevzdal dudlík (po mírném nátlaku) po druhých narozeninách, mohl si za to vybrat něco v hračkářství. (Ty pitomé kuželky tu pořád zavazí) Asi dvakrát jsme se tam byli před tím podívat, než se odhodlal. A stejně jsem mu asi týden před usnutím musela opakovat, že určitě dokáže usnout. Brzy nás to čeká s mladším, se obávám.
Karja Super batoh je 12 l Boll, je malicky, ale prostorny, ma zip, ne prezky. Oba ho meli od 3 let do 1.tridy. Ted dostal syn 20 l a jezdi s nim vsude.
Mrakoplas neeee nas to taky ceka, mam z tech krivejch zubu strach, ale on dokonce musi mit dva dudliky a porad si je strida. Bez toho vubec nejde spat
jako ma to jen na spani, ale i tak to je vlastne 12h denne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY