Evaeva dva aj dva mesiace cca. Starší sa ho zbavil až v 2,5 roku ale tam to bolo úplne bez problémov, rozhryzol, odložil a aj zabudol, že má náhradné. Lenže on ho v noci vypluval, mal ho len na zaspatie. Ale mladší začal na ňom zavislacit. Aj som sľúbila autíčko atď, ale aj keď sa snažil, nevedel zaspať. Nakoniec som ho pred chvíľou uspala v hojdacom kresle ale noc asi bude ťažká.
Vše o těhotenství a dětech
711990 No a když mu ho vyndas, tak nespi? Mně to vyndávání právě vždycky prošlo a to chtěly dudlík i přes den;-)
Lamicka na ten jsem koukala. Nevadil nějak ten svislý zip? Na jednom batohu jsem to měla, pamatuju se, že mě to štvalo, ale už nevím proč.
Karja kdyz se poloprobudi, tak uz pak neusne.On ho vyplivne, ale pak si ho zas nahmata a v polospanku vrazi zpatky...
711990 pokiaľ nevidíš skrivenje zubov, tak by som bola v kľude. Ako som písala vyššie, starší tiež stále vyžadoval dudu a nakoniec sa jej zbavil úplne ukážkovo, ani raz za ňou nezaplakal. Bol proste pripraveny. Chcela som to tak aj s mladším ale keď som dnes videla tie zuby (ach jaj, mea culpa), čo ešte pred mesiacom také neboli, tak som to spravila bez prípravy. Inak mladšieho mám problém oducit všetko, mlieko pred spaním sme zrušili až tento mesiac keď sa po ňom povracal, plienok sa zbaviť absolútne odmieta :)) ale ten cumel som proste už nemohla čakať.
Mrakoplas no, pevné nervy, přeju.
Oba moji ho měli/mají jen na usnutí. Mladší mi právě přijde, že by ho ani nepotřeboval, ale zase se mi zdá moc velký, abych ho jen tak sebrala, a moc malý, aby chápal, že mu ho chci vzít.
Mrakoplas chapu, no tlapkam moc. Na pliny ja letos kaslu, mliko ma porad, pred usnutim a po probuzeni a jeste ten dudlik...:D
Karja kdyz se poloprobudi, tak uz pak neusne.On ho vyplivne, ale pak si ho zas nahmata a v polospanku vrazi zpatky...
To presne aj mladší.
711990 haha, dva dudlíky vyžadoval starší. Jednou jsme mu dali druhý, protože první (úplně stejný) nechtěl, a od toho dne požadoval oba![]()
Karja ja som ti písala a sa mi to zmazalo. Staršiemu som dudel vyťahovala po zaspati od malička, tak mu stačil na zaspávanie. U mladšieho som to zanedbala, bola som rada, že spí a mozem ísť naháňať staršieho tak si zvykol ho dudlat celý spánok.
Evaeva tak u nas to puvodne bylo proto, ze vyhazoval dudliky. Tak jich mel treba 6 a ja jen cekala, nez vyhazi vsechny. No a z toho se naucil mit jeden v puse a jeden v ruce
Mrakoplas mlíko na usnutí nepraktikuju od odstavení, dávám jim různě přes den, ale oni vypijí tak hrnek denně.
Ale pleny nás čekají brzo. Mladší hlásí i dopředu, že bude kakat (starší nehlásil nikdy nic), tak to nechci prošvihnout. Jen co si trochu zvykneme po prázdninách na běžné dny, jdu na to.
711990 ale ty kojis, že? To asi nie je taký problém na zuby ako umelé? Nás práve pil umelé a zuby sme museli umyť pred fľašou, tak som sa aj dosť bála kazov. U zubarky ešte nebol, povedala, ze až keď bude spolupracovať, čo unho stále nehrozí.
711990 haha my ich máme tiež asi 6, kto by to v noci hľadal pod posteľou ![]()
Ale naliala som si víno, nech spím lepšie aspoň ja :)))
711990
období vyhazování starší taky měl, ale asi jen chvilku. Mladší ho potřebuje večer, ale ráno kolikrát ani ten dudlík není v postýlce. Jak to tak píšu, říkám si, jestli mu to fakt nesebrat brzy. Aby se třeba časem nestal závislejší. Když mě přijde, že starší byl nějaký rozumnější.
Evaeva mne sa starší tiež zdal rozumnejši v mnoha veciach, mladší je ešte také trdielko :) Ale zas na druhú stranu si to užívam, rýchlo to uteká a žiadne ďalšie bábätko už nebude (mi to bude chýbať - tie malé stvorenia čo na mňa pozerajú ako na svätý obrázok :))
Mrakoplas babátko mi chybět nebude, ale třetí bych brala:) Ale muž je dost silně proti:( Tenhle věk od roka a půl je super, i teda ty čtyři roky, co má starší. Snad to vydrží aspoň do puberty:)
A tie piškóty mi príde, že nie sú úplne náhodne, že vytvárajú nejaké obrazce...
Evaeva myslela som tým skôr, že za chvíľu už prejde to obdobie tulenia a roztomilosti a ďalšie má už nečaká. Zrovna po novorodencovi tiež netúžim :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY