Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35154 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 23:47

Byla jsem se starším vnukem na zmrzlině. Jak jsem teď zvyklá pořád na to tříletý žvatlání, tak s tím šestiletým je to jak z jinýho světa. S ním už se dá normálně povídat, něco mi vypravuje, vysvětluje, vyptává se, prostě parťák. A zmrzku si šel k okýnku koupit sám, že prý si to zařídí, jen ať mu hlídám kolo. Má nový s přehazovačkou a je na něj děsně hrdej a opatrnej, musel mi ho předvést, i když to bylo jen asi 200m daleko :D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2021 23:53

Kokoska to je hezké, prostě velký chlap

Offline Kokoska
35154 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 23:55

Evaeva jo, on už ve dvou letech tvrdil, že je "bekej pap"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2021 23:57
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 00:00

Kokoska tito mali ľudia su bohovski :) 

Offline Kokoska
35154 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 00:12

Mrakoplas no, dneska zaperlil malej. Viděl u nás v ložnici moji podprsenku, měla jsem ji složenou košíčkama do sebe na posteli. A prý Jé, čepice! Teda přísahám, i když jsem dost objemná, že na hlavu by se mu to fakt nevešlo!

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 00:21

Syn má nádchu mi tu chripi a preglga, vonku je hrozna búrka,vták musíme mať okno úplne zavreté, tak ešte aj sa zle dýcha.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 06:01

Mrakoplas jj kojim, jako vliv na kazy se nebojim, cistim pred a verim, ze kdyz ma zuby dobre vycisteny, ze to staci. Ale zubarka je husta, nemela by ho naopak odmala tu spolupraci ucit? My jdem ted potreti, ale taky se mu doted nejak zasadne na ty zuby nepodivala....

Evaeva tak pokud hlasi predem, tak to je super! Nas hlasi az po akci a curani vibec netusi, ze se deje, i kdyz je nahatej a tece mu to po nohach. Kazdopadne na nocnik si sednout odmita kdykoliv a kdekoliv.

Offline Pinot Noir
30025 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 06:10

711990 u nás stejně s nočníkem. Kašlu na to.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 07:06

711990 no, asi to bude prekvapenie ale u nás pred druhým rokom neberie skoro žiaden zubár. :/

Inak noc sa celkom dala, len vstal mladší s nami o pol siedmej, tak očakávam, že zalomi zas za dve hodiny :)

Starší odišiel sám (bez nás, fnuk) na výlet a do pico batozka sa mu zmestila nepremokavá bunda, fľaša vody, rohlík, keksíky, ponožky a ostalo ešte miesto :) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 07:08

711990 Pinot Noir náš to má s nocnikom tak isto, absolútne nevie ktorá bije. Mne by to bolo aj jedno ale čo si musím od mamy neustále vypočuť, aká som neschopná

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:16

Mrakoplas haha ja jsem dvojite neschopna, moje svagrova "uspesne" odplenkovala uz pred mesicem a ted mi vysvetluje, ze sem jen lina. Tak rikam ze jo, ze jsema to ji desne vytaci, takze mi vypravi ruzny historky, jak uz se starsi dite neda odplenkovat. Tak na to jsem ji rekla, ze si kdyztak bude do prvni tridy nosit pliny v aktovce! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:18

711990 mě právě přijde, že dobře ví, co se děje. Tak to zkusím, zabalit to můžu vždycky. Na nočník si sedá sám, má to jako zábavu, nutí mě u toho sedět na záchodě. Starší si právě na nočník sedat odmítal, nechtěl ani sundat plenu. Až když byl připravený, ale dopředu nic nehlásil, prostě vykonal potřebu a přišel mi říct. Ale v tomhle jsou úplně jiní.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:21

711990 Tonda má dost času. Ale švagrová měla se synovcem problém, on je trochu svérázný. Potřebu ovládal dobře už několik měsíců, ale pořád trval na plenách, v září jde do školky, tak už byla nervózní. Nakonec se to snad podařilo.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:24

711990 jezis tu tvoji svagrovou bych asi nedala, jeste k vam smi chodit, jo? Tyhle rady a soudy, brrr. 

Offline Kokoska
35154 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:25

U nas nocnik taky nebyl v oblibe, pomohlo spis to detske prkynko na wc a na malou pak schudky pristavene k mise, aby mohl curat ve stoje.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:26

Evaeva nevadil, tam jezdili lego panacci  :)) jinak je uvnitr velka kapsa plus mala na zadech. Mne se designove vic libil deuter, ale boll mi prisel vymakanejsi a lip sedel na zadech. Jak ten maly, tak ted ten vetsi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:27

Kokoska my po pár dnech zjistili, že máme nočník moc nízký. Na čůrání to synovi nevadilo, ale kakat tam nechtěl. No a u našich si sedl na vyšší a hned to bylo, domů jsme šli s nočníkem:) Prkýnko používá teď, musíme ho brát i na dovolenou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:29

Lamicka aha, díky. Asi do něj půjdu, líbí se mi ten hrudní a bederní pás. Syn dneska říkal tátovi, že na výletě viděl, že si kluk už nesl svojí svačinu, tak příští rok bude moct taky

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 08:41

711990mne se líbí, jak jsi v klidu. Po posledním "hovoru" s blízkou rodinou, která si nevidí do pusy a po roce jsme měli zase tu čest si vyslechnout hloubkovou analýzu našeho rodičovství, se s tím srovnávám  a připravuji si podobne stoickou odpověd (ano, podle vás to dělám blbě; nemyslím si to, co vy; v otázce rodičovství se neshodneme - a to pořád dokola). Budu i toho myslet na tebe a inspirovat se