Pinot Noir V rámci výroby activityboardu jsem byla v Baumaxu i Bahuhausu a v obou mají pásku s nápisem zákaz vstupu ![]()
A ostatní - potřebujeme na zimu termosku s brčkem? Máte zkušenost s nějakou konkrétni?
Pinot Noir V rámci výroby activityboardu jsem byla v Baumaxu i Bahuhausu a v obou mají pásku s nápisem zákaz vstupu ![]()
A ostatní - potřebujeme na zimu termosku s brčkem? Máte zkušenost s nějakou konkrétni?
MPLee no, není to úplně špatný, ta termoska. My teda býváme venku celodenně, i když je třeba kolem nuly nebo lehce pod a není se kam schovat. Dělávám i teplý oběd (pro sebe a pro dítě) do termosky na jídlo. Dětskou termosku máme hydroflask, krapet dražší záležitost, ale pro dítě atraktivní (= napije se i v zimě).
Taky Hydroflask.
MPLee záleží jak hodně budete venku. Na normální procházku termosku nepotřebuješ, na celý den jo.
Mohučanka Díky. Býváme venku dlouho, termosku na jídlo jsme dostali, tak tu už máme. Na Hydroflask se podívám. Na první pohled se mi zalíbila Liewood anker a praktická mi naopak přišla nějaká s brček z Tescomy.
MPLee my mame na zdejsi doporuceni Alfi. Je super, kupovala jsem k ni i sportovni uzaver, ale ten je baopak uplne blbej, protoze nema zadnou membranu a proste jen tece.. Ale zase se z toho klasickyho uzaveru naucil Tonda velice rychle pit a ted uz ani zadny brcka nepotrebuje.
711990 bez brčka ty lahve ale tečou, když je zvrhneš, ne? Mě se právě víc líbí bez brčka, kvůli údržbě, ale oni jsou někdy jak hrom do police. Myslím teď teda lahve obecně, ne tu konkrétní termosku
Gatita Já dorty taky běžně nepeču, teď jsem se hecla, chtěla jsem vyzkoušet ten mechový, a ta snaha stála za to, já sklidila tolik chvály :) Hlavně manžel byl na začátku hodně skeptický, když viděl, že jsem na něj dotáhla pytel špenátu
Kytičková výzdoba je koupená, ale jedlá. A chuťově byl výborný.

MPLee nie, z Tescomy nie! Máme až dve a obe tečú ![]()
Máme z Orionu.
Sweet Potato krásny, mňam
Sweet Potato Tá torta sa vám vydarila, vyzerá super.
nonemy ten je nádherný
nonemy velmi efektni! Ja to mam prave jako takovy projekt kousnuti se a prekroceni vlastnich hranic. Ale bude mi stacit, kdyz se naucim ten nadychany piskot. Vypadat to bude hrozne, ja sama bych volila nejaky design, ktery vypada nedbale naschval, ale pecu k sestym narozeninam, takze to bude neumele omatlane kremem a navrch prijdou figurky, ktere si syn chce vyrobit sam. Cimz teda nechci rict, ze kdybych je delala ja, bylo by to lepsi
.
711990 prosím tě, odvolávám paniku
, mladší zřejmě pochopil, že pokyn pomalu má svůj význam. Jinou motorku teda nebudeme potřebovat. Díky.
Fakirka děkuji :)
Gatita no kdybys viděla mě
v receptu bylo: rozdrobte korpus kolem dorty a nožem ho nabírejte po bocích. prdlajs, vůbec mi to nešlo, jsem to tam matlala a zatlačovala rukama, kousky lítaly kolem, bordel v celé kuchyni ![]()
Jestli si bude syn vyrábět figurky sám, tak z něj bude mít určitě o to větší radost. A bude jedno, jak bude vypadat :) Manžel jednou dělal dceři dort s marcipánem a delfínem. Vzešla z toho modrá hrouda, dobrý moc nebyl, ale vzpomínáme na něj dodnes ![]()
Hele ty termosky na jídlo, já jsem z toho vyloženě zklamaná, nejdriv jsem koupila nějakou skip hop a protože v ni bylo jídlo po dvou hodinách studený, koupila jsem teda nějakou nedetskou outdoorovou (thermos?) a nepřijde mi to o moc lepší
Evaeva hahahha:D k ty termosce -jo, ona ma normalne sroubovaci viko a siroky hrdlo. Takze uz k par nehodam doslo, ale ted si ji Tonda umi vzit, odsroubovat, napit se a zase odevzdat a ja ji zasroubuju. Nejvic jsem ji pcenila v lete, ze v ni vydrzela studena voda.
711990 hm, no to jsem si myslela. U termosky by mi to nevadilo, ale u normální lahve jo.
nonemy wau!
nonemy Sweet Potato krásné dorty! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.