Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43604 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 19:03

Potrefenáhusa thermos mám na čaj a když do ní dám vařící vodu, je horká ještě po 24 hodinách. Aby to fungovalo, musí být jídlo fakt horké a termoska musí být plná. 

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 19:03
Reakce na MPLee:

Pinot Noir V rámci výroby activityboardu jsem byla v Baumaxu i Bahuhausu a v obou mají pásku s nápisem zákaz vstupu

​Z jistých důvodů jsem si musela vstup do hobby marketů zakázat, tak nic, má smůlu!

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 19:14

continuity prosím tě, kterou thermos máš? potřebuju pro dítě na zimu. během tréninku tam ta láhev přes hodinu leží na zemi a on pak samozřejmě tu skoro zmrzlou vodu nechce pít. Loni už začal nosit klasickou termosku se šroubovacím uzávěrem, ale chtěla bych něco jednoduššího na používání.

Koukám teda na tu hydraflask, ale že bych měla větší výběr

Online continuity
43604 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 19:17

MaeGandal ale já mám thermos s normálním šroubovacím uzávěrem. Já tyhle různé vymoženosti s brčkami a pitky moc nemusím. Čím víc komplikací, tím horší spolehlivost, hůř to drží teplo a už nemluvím o čištění. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 19:23

Potrefenáhusa já mám pro dítě GSI outdoor, a pro sebe hydroflask. Když je zima, tak do termosky naleju na 10 minut vroucí vodu, aby se nahřála, pak ohřeju jídlo a šoupnu to tam. Vydrží to bez problémů. Jak píše continuity, je třeba tu termosku naplnit co nejvíc.

Online Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 20:29

MPLee termosku s brckem mame thermos a jsem strasne spokojena. Pekne drzi teplotu a vsechny komponenty se daji vymenit

Tuhle ruzovou

Online Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 20:33

Gatita koukala jsem na google na recepty na piskot a vazne to tam vsechno zaslehavaji do bilku U nas se piskot vzdycky delal tak, ze se vyslehaly zloutky s cukrem, do nich se pridala prosata mouka a pak teprve se opatrne, velmi jemne, vmichal snih z bilku. A takhle bilky na zaver delame u kazdeho testa, kde je snih. 

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 20:36

continuity ji, tak asi to naplnění bude krucialni....

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 20:37

Zuzuli jojo, ne že bych nějak extra pekla, ale všechny recepty mojí babičky končily "a opatrně vmícháme sníh". Měla piškot hebký jako vánek, mňam.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2021 20:40

Zuzuli Já jsem naposledy vmíchala mouku do sněhu

Piškot se dá udělat i z celých vajec.

Online Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 21:01

Zuzuli Evaeva Mohučanka tech receptu jsou mraky, jde to asi tak, i tak, nekde to jedou slehacem cele, nekde kolem toho opatrne tancujou...Kazdopadne mne to spadlo.  Akorat jak fakt skoro vubec nepecu, tak jsem to chtela nastudovat a zkusit, aby z toho po celem tom patlani nevysla takova ta moje lita buchta, ktera se da vyhotovit za 5 minut. Mne to nervy nedrasa, rodina me nepomluvi, spis jsem se to chtela naucit jednou provzdy, pac pravy piskot se v repertoaru neztrati. 

Jinak hlasim, ze syn uz to nevydrzel a vymodeloval si z marcipanu par lego kostek, je to docela pekne a muzu doporucit, kdo ma doma legomila. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2021 21:10

Gatita já naposledy pekla podle kuchařky pro dceru a povedl se. Důležité je neotvírat v průběhu pečení troubu. Podle mě v tom není žádná magie, ale někdy to holt nevyjde, no. Syn bude určitě spokojený a to je hlavní!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 21:12

Gatita Tady jsou vysvetlene nektere duvody proc to nemusi vyjit. Treba to pomuze k lepsimu vysledku u pristiho pokusu 

jinak Sweet Potato a nonemy dorty moc povedene!

Online Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 21:25

mnum dekuju, tak ty chyby delam skoro vsechny. Ale mockrat jsem nepekla, to mi budiz omluvou. 

A pardon za OT.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 21:31

continuity no, já právě taky nemám ráda vymoženosti, cykloláhev do školky jsem vyhodila poměrně rychle a měli s dírou. Ale tady potřebuju, aby byl schopný to rychle otevřít v rukavicích (na sport, ne palčácích, ale stejně). ještě se podívám, letos už musím něco vymyslet.

Online Karja
44918 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 21:36

Gatita Ty jo, na ty lego postavičky jsem děsně zvědavá!

A jako moje ,,stížnost,, . Jakoby jsem si říkala, jak to bude super, jak budou holky všechno dedit. No tak možná tak miminovsky hadry. Objednávám druhou,úplně stejnou koloběžku. Takže od teď všechno stejně, stejně velký kola,brusle, lyže, za chvíli i oblečeni....Sakra to jsme se sambem nedomysleli toto!:-D

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 22:12

Karja A co teprve ty boje v pubertě, kdo komu zabavil který kus oblečení ;o)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 22:23

Karja se stejným nadáváním jsme objednávala včera helmu pro malého. Jen teda jemu jsem brala o číslo větší než má příšerka, takže já se toho dědění třeba za pár let dočkám,ale v opačném gardu :D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2021 23:18

Sairon já už jsem tu psala, že mladšímu helma vydržela pár měsíců, zatímco starší tu samou nosil dva roky. Dědit se teda nedala,ale koupila jsem stejnou.

To sportovní vybavení přestanou dědit dřív, než jsem čekala, třeba u prvního kola už to úplně nevidím. Oblečení nám teda zatím navazuje, to snad pár let ještě vydrží.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 00:15

Karja tyjo tvoje mala uz zvlada kolobezku? To je husta!