Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 00:52

Karja To mi povídej, kluci jsou přesně o dva roky, ale nedědí se u nás už tak tři roky. Mladší je menší asi o dva cm, ale nohu má o číslo větší. Kola máme třeba obě 24, ale už potřebujou větší, atd.... Po nás dědí synovec a kluci od bratrance.

Offline Kokoska
35160 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 06:17

Sweet Potato dort je opravdu moc krasnej!

Offline Kokoska
35160 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 06:22

nonemy taky moc hezky dortik. Ten spenat je fakt prekvapivy tim, ze ve vysledku vubec neni citit.

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 06:45

711990 No je no, i střídá nohy a brzdí z kopce:-D. Ale má tu se dvěma kolečkama vepředu. 

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 07:11

Tak to chytnul i sambo, ale ten to má tak na tři dny vždy. Ale hlavně malamala od noci. Přesně stejný prubeh teplota a rýma a začínající kašel....Po tom, co je s náma týden temer výhradně doma zase doma bude. Chudák mala. Velkamala je už lepsi, ale pořád kašle, na jak dlouho tak ten hlenovitý kašel u dětí bývá? Řekla bych, že dlouho

Offline Kokoska
35160 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 07:33

Karja ja bych se spis divila, kdyby to ta mensi nechytla. U nas si to deti predavaly vzdycky, hlavne si pamatuju na nestovice, ktere se nam tahly snad 2 mesice, nejdriv postupne deti a pak ja. Tenkrat se jeste neockovalo.

Online Gatita
8690 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 08:13

Karja u nas ten samotny kasel nekolikrat pretrvaval i mesic, mozna i dele (pres den teda uz ne, ale rano a vecer jo). My s tim ale syna pak uz v te zaverecne fazi posilali do skolky, no. Syn odmital smrkat, to tomu taky neprospivalo. Chce to hodne odsavat, jinak bys s nima mohla byt doma klidne dva mesice. 

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 08:13

Kokoska Jo, no ona měla ta malá stridave rýmu od posledního srpnového týdne. Tak jsem si říkala, že to třeba stačí:-D

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 08:16

Gatita Velkamala naštěstí už rýmu nemá. O školku mi ani tak nejde, já ji tam kaslajici posílat nebudu, když jsem stejně doma, tak nebudu ty ostatní pracující matky dráždit. Spíš abychom už se někam dostali ven a spestrili program. A malemale to teče, a plus i smrka. Vysavačem je dráždit nebudu radši:-D

Online Gatita
8690 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 08:26

Karja rozumim, ja taky nemam nemocne deti ve skolce rada, ale tenkrat se to tak nebralo a brala jsem to tak, ze po tydnu dvou uz infekcni byt nemuze. uvidis, poznas, jestli bude zmordovana nebo ne. Pokud ne, tak bych ji ven na chvili vzala. Mozna samotnou, aby se nenechala ostatnimi detmi strhnout k velke divocine a neodrovnala se.

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 08:32

Gatita Já myslím, že už začíná být v pohodě, že právě ten odkašlávajici kašel už potřebuje pobyt venku, aby to odeznelo. Jen do toho teď hodila vidle ta menší no, jinak už bychom šli třeba krmit kachny nebo nějakou volnější disciplínu. 

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 09:16

Skoro nic po dětech nechci a přesto jsem se dnes dozvěděla "mami, ty mi pořád něco poručuješ, mě už to nebaví".

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 09:25

Karja tyjo to je fakt desne sikovna

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2021 09:35

Karja u staršího je kašel vždycky na dlouho, klidně tři týdny, ale pak už nekašle často. Já se snažím, aby se vůbec nerozjel, ale teď se to teda nepovedlo. Mladší na to tolik netrpí. U nás si starší k rýmě střihnul ještě střevní chřipku, tak čekám, co mladší:( Myslela jsem, že v pondělí půjde do školky, tak to těžko. Ve čtvrtek by měl začít i mladší, a to bych fakt chtěla, aby šel, ty další týdny už s ním nebudu moct čekat ve třídě.

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 09:38

Evaeva Tak to držím palce ať jde, nebo at si to posune jen o kousek. No já nevím, jestli do té větší lejt mucosolvan, dost se s tím se sambem lišíme, já bych se na to vykaslala, sambo by ji to lil asi v amoku do chřtánu. Doktorka říkala, násilím ne. Já si myslím, že ji to přejde i bez toho, nejvíc kašle po ránu. Pak tak občas, ale je to ten vlhkej hlenovitej kašel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2021 09:40

Karja já ho dávám, ale násilím bych to nedělala, podle mě je velká pravděpodobnost, že to přejde samo a nic z toho nebude. Ona nechce ani žádný čaj, že jo? 

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 10:09

Evaeva Já ji míchám pruduskovy s jablečným džusem, ale nevím, zda to má takhle smysl:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2021 10:12

Karja podle mě jo, to je jedno, že je to naředěné. Možná by takhle vypila i ten sirup.

Offline Karja
44918 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 10:15

Evaeva Jo takhle. To mě vůbec nenapadlo ji to nalejt třeba do dvojky džusu.

Offline letfenixa
10945 příspěvků moje polička 18. zaří 2021 11:13

Karja a ten Stodal si neskúšala? Za mňa najlepší sirup od kašľu, syn ho miluje. Nalejem mu do odmerky, pije to ako zo stamperlika a užíva si to.