letfenixa Nezkoušela. Ale tam bude nějaký sprajcnuti se, chuť nechuť. ;-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja a ten cibulovy sirup zabral? Práve ho chcem ísť vyrobiť, Alica začala kašľať strašne, ale má taký mixnuty ten kašeľ, chvíľu suchý, chvíľu vykasliava
betsey já mám cibulový sirup na tyhle potíže ráda, ale kluci ho moc nechtějí. Ještě bych doporučila jitrocelový čaj, ten mi přijde, že hodně uleví.
betsey No jako ona si ho dávala dva dny no:-(. Ale ona to má fakt lepší, kašel potřebuje čas, zatím kašle týden, tak to není moc.
Karja Alica kašle druhý deň, takže to ešte asi vyskusam všeličo ![]()
betsey my máme cibuľový med ten Stodal je na mixnuty kašeľ najlepší
letfenixa diky, kupim
betsey a frcime na Mackovi PU od Alici, med niekoľkokrát denne ![]()
letfenixa paráda ![]()
letfenixa hele ale vis, ze je Stodal homeopatikum? Ja to nevedela, mymu synovci to predepsal zastupujici doktor na kasel a tohle "zapomnel" rodicum rict....
711990 áno, viem, ja týchto "namiesanych" homeopatik používam dosť
Aaaaaaa hahahaha, jsem poprvé na víkend sama bez malého! A jsem na brigádě, takže vedu inteligentní hovory s dospělými lidmi, občas i anglicky! A teď už ležím s nohama hore na gauči a žeru sušenky! Bože jak já su šťastná!
letfenixa jo tak dobry:) muj bracha byl dost nastvanej:))
711990 to jsem taky nevěděla, naopak jsem ho měla za dryák
pro mě to je spíš plus, obzvlášť v té samoléčbě, příště vyzkouším.
dzizisketa ty teda umíš odpočívat![]()
Evaeva haha to je dobry:D jako ja nejsem.proti bylinnym sirupum na kasel, ale tenhle neni ani bylinnej, je to jen cukr s alkoholem a vodou
711990 ale fakt to pomaha, ja s tim mam taky dobry zkusenosti. A kdyz to je jednou za cas, tak co.
711990 Tak hlavně, že pomáhá :-). U nás v rodině se taky před některými jedinci tají, že oscillococcinum jsou homeopatika, když tak pěkně fungují :-).
711990 já mám s homeopatiky dobrou zkušenost, takže když to zafunguje, proč ne. Přitvrdit můžeš vždycky. Teď jim to nachlazení léčím kde čím a stejně se to zlepšuje tak pomalu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY