Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 07:36

Malenge to jste se měli úžasně!

Ve školce sami nebudou, to tady jen někteří radši ani nedutají, aby něco nezakřikli

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 07:42

Malenge tyjo to zni jako sen!!! My se odhodlali dojet jen do Krkonos a jeste to dopadlo blbe, protoze sem zapomnela vzit kus kocarku a pro sebe sem zapomnela botytakze jsem na horach s ditetem, co nikam nedojde a mam jen velice promokavy tenisky! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:06

Ja plánujem dat dieťa do škôlky od zajtra, som zvedavá, koľko tam vydrží. Keď som ju pri hlasovala do škôlky, vedela som, že bude chorá, len som si tak predstavovala, že bude tri týždne v škôlke a týždeň doma a nie naopak

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:12

711990 promiň, ale

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:16

711990 já už si po těch všech dovolených vedu stálý seznam. Balení pořád nesnáším, ale ušetřilo mi to hodně nervů.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:18

Pinot Noir no

Evaeva ja seznamy mam! Tohle byl slabej clanek retezu. Teda dva, stavovali sme se u mejch rodicu a tam sem si chtela vzit ty boty....:D 

Online JankaM
3132 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:31

Vy co máte nemocné děti, byli jste s nimi u doktora a nechávají se otestovat? Kolem nás taky všecho kašlalo a smrkalo, ale o testování jsem neslyšela ani jednou. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:35

JankaM my nie, testovali sme sa len my dospelí, výsledky negativne

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:43

Pinot Noir tak to držím palce, ať zdraví vydrží!! U nás je to taky naprd, teď letím do práce, abych se po obědě vrátila a vystřídala muže, který má odpoledne nějakou důležitou schůzku a nechce u ní utírat nudle.

Mně naštěstí bolet v krku po dvou dnech přestalo, ale zas mne šíleně bolí hlava, což připisuju počasí. Stýská se mi po růžových kamarádech!!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:46

JankaM u nás ve školce dceru otestovali, když se jí rozjela rýma tam. Teď jsme ji znova netestovali, je to zjevně ta samá školková rýma.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:48

Pinot Noir nedutej, nedutej!

711990 jejda , chudinko! Ale taky se dočkáš, kluci už jsou proti tomu tvému fakt velcí. Navíc jsme s nimi vlastně seděli doteď doma, když nepočítám naši super tesne před covidovou dovolenou v Alpách, kdy měl větší těch legendárních 40,6  takže teď to bylo úplně parádní! Jsem rada, ze jsme si prodloužili léto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:50

711990 Chápu:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:51

Malenge zní to skvěle! Skoro bych po těch deseti letech jela k moři:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:52

JankaM syna jsme netestovali. Byli jsme i u doktorky, ptala jsem se, jestli to nemůže být kovid, nepřišlo jí to tak.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:53

Mohučanka nechci tě nijak ponoukat, ale jestli tě hlava bolí dost a dyl, jsem přesvědčena, že jeden růžový kamarád nebo aspoň paralen (ten můžeš celkem bez obav, ale osobně mi na hlavu nezabírá) tobě výrazně uleví a prckovi neublíží. Tuto teorii aspoň razí má gynekolozka, že pro plod je horší vystresla unavená nesoustredena matka, kterou něco bolí/nemůže dýchat kvůli ucpanemu nosu apod. než nějaký ten lék výjimečně vzatý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 08:57

Malenge zrovna teď jsem četla, že s tím paralenem to není tak růžové. Ale jeden prášek samozřejmě nevadí.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 09:08

Evaeva jo, taky jsem ten článek viděla. Jenže já když si vzpomenu na sebe, jak jsem po prvním císaři trpěla, protože nejaka přechytrala magistra v lékárně manžela normálně seřvala, co si jako myslím, ze když chci kojit, tak NIC nesmím a ať se koukám dát do kupy a neposkozovat své dítě, když tam přišel pro radu a koupit nějaké léky pro mě, tak se mi otevírá v kapse kudla. Jsem se blbec zapomněla poradit v porodnici. No, tak jsem trpěla, trpěla a až pak to probrala s gynekolozkou, která lekarnici nepěkné otitulovala a mne uklidnila radou výše popsanou.

Offline Gatita
8690 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 09:10

Malenge to vam preju, takovou dovolenou, to muselo byt super. Trochu lituju, ze jsme se opet drzeli pri zemi a k tomu mori nejeli. Ale my meli pres leto takovy mordor, ze at bychom jeli kamkoli, bylo by dusno. Ale neco se stalo, syn prestal byt protivny a mam ted pocit dovolene, i kdyz jsme doma.

A jak to zas smrdi kovidem a visi nade mnou navrat do prace, tak akumuluju bezne pozitky a naboostrovala jsem ruzne nase volnocasove aktivity. Takze vymetame krouzky, ruzna vyletni mista, navstevy, pikniky, posezeni v kavarne. Kazdy den neco, je to parada.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 09:12

Malenge No, to muselo být děsné! Člověk je už tak vyplašený a dozví se tohle.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 09:15

Malenge brzy mám kontrolu, chci se na to zeptat. Je to fakt nepříjemný. Po paralenu se mi dělá tak trochu blbě, ten moc nechci.