Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 27. zaří 2021 20:40

Mohučanka mne dceru dneska pri predani ze skolky ucitelka pochvalila ze poprve cvicila s ostatnimi detmi. Po vic nez roce dochazky. 
eless drzim velmi palce aby ste nasli pomoc a pohli sa so syncekom dalej 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. zaří 2021 20:55

mnum 

Šalamoun je pěkný, ale záleží, co od toho očekáváš. Vzali jsme děti, že jim ukážeme opravdovou výstavu, jenže v té místnosti s Fíkem je televize, kde jedou ty pohádky, děti jsme od toho neodtrhli. Takže kdybych doma na YouTube pustila večerníčky, vyšlo by to nastejno. Akorát jsme se s mužem vystřídali a prošli si zbytek výstavy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2021 22:01

Jak jsme tady před časem řešili batohy pro malé děti. Je v Praze nějaký obchod, kde bych si mohla prohlédnout víc typů?

Offline letfenixa
10947 příspěvků moje polička 27. zaří 2021 22:11

Syn od piatku pozerá Pat a Mat. Viete si predstaviť, ako to u nás vyzerá?

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 27. zaří 2021 22:12

letfenixa :-D:-D:-D

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 27. zaří 2021 22:52

dynda dik za recenzi ocekavam od toho to ze ukazu dceri vystavu, nic jineho. Netusim zda by ji to bavilo, zaujalo, proste jsem to jen chtela vyzkouset. No uvidim, asi to necham tak, stejne bychom s sebou meli i malou a ta by tam jen chtela behat a ja musela za ni 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 00:05

mnum Přesně to jsme chtěli taky, i si umím představit, že bychom tam stáli u těch obrazů a s dětmi si o nich povídali, ale byl tam ten magnet :-( Tak si myslím, že to zanechalo pramalou stopu.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 08:18

Evaeva   Tabea  nieco poradili ale mam pocit ze to vobec nedavam.

Mrakoplas nezapaja sa, nerozumie zadaniu, nechce s nimi sediet a rozpravat sa alebo nieco tvorit, separuje sa od ostatnych a robi si svoje, vyrusuje a robi kadejake akrobaticke kusky z ktorych su tam oni na nervy lebo sa boja ze sa mu nieco stane ale ja som na to doma uz zvyknuta. on si tam uz nezvykne. minuly rok tam chodil na zaciatku asi 5 tyzdnov, potom bol kvoli pandemii doma a nastupil az v polovici maja a odchodil jun. v juli mali zatvorene a letnu augustovu prevadzku kde boli prevazne vonku a nic sa po nich nechcelo zvladol dobre. ucitelky sa tam snazia ale same povedali ze potrebuje asistenta a ta skolka ziadneho nedostane. v komunikacii urobil po druhom nastupe velke pokroky ale nestaci to na uroven ostatnych deti a nemozu sa mu venovat individualne na ukor dalsich 20 deti

doma zacal robit strasne hystericke sceny takmer nonstop a ja casto neviem co mu preleti hlavou ze preco a on mi nic ani nepovie lebo asi nevie ako a len vrieska a vrieska a je to strasne vycerpavajuce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2021 09:00

eless bude to asi dlouhá cesta, musí to být hrozně náročné. Určitě najdete společnou cestu. Přeju ti, ať brzy najdeš takovou podporu, jakou potřebuješ.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 09:27

eless držím moc palce. Myslím, že už som písala, že švagriná ma autistickeho syna, ale tí na to prišli až v prvej triede. Presne, tiež nespolupracoval, odchádzal z hodiny ako chcel, tiež sa vytrapili, kým to ako tak začali zvládať. Teraz ma asistenta a už všetko celkom pekne funguje.

Každopádne prajem veľa síl do ďalšieho boja 

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 09:58

eless To musí být náročné. Zvlašť,když víš, že něco není úplně v pořádku a nevíš co s tím.  Snad to psycholožka osvětlí a pomůže vám oběma. Držím palce. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 10:50

eless to máš naozaj náročné. Nie je u vás v meste nejaké centrum, ktoré združuje/venuje sa deťom so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, kde by si sa mohla ísť poradiť alebo skontaktovať s rodičmi, ktorí riešia podobne ťažkosti a by ti možno poradili? Držím palce, nech to spolu čo najlepšie zvládnete

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 11:56
Reakce na žluťásek:

Před pár týdny tu byl tip na bezdotykovy teploměr, co se přikládá jen k čelu. Asi bysme ho užili

Je to spolehlivé a máte konkrétní tip?

​Pridavam se k dotazu, dejte prosím tip na spolehlivý teploměr.

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 11:59

eless pokud poradna doporuci asistenta, měl by ho dostat. 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 12:09

tv žluťásek

Na teplomery jsem se ptala nedavno ja. Doporuceni bylo na omron a thermoval babysense. Zatim jsem zadny nekoupila, tak sama neporadim. Snad jen, ze z lidlu fakt ne

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 12:10

eless Držím ti palce, ta moje známá s problémovým synem na to přišla mnohem dřív, kolem dvou let (a to už měl chlapec u sourozence mladšího), takže tam byl nějaký očividnější a hlubsi problém, on vůbec nereagoval na jméno, prostě svůj svět, neslyšel, dělal si co chtěl a přesto to teď relativně zvládají vzhledem k diagnóze. Chodí do normální školky, hrozně mu to pomohlo v tom rozvoji  Doufám, že brzo narazíte na nějakého odborníka, kterej vám pomůže to uchopit, ale určitě to nebude nic vážného, když to tak dlouho klapalo! Určitě to bude nějaká relativně ,,blbost,, se kterou si s vnější pomocí poradíte! 

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 12:18

Zuzuli díky! My máme nějaký v práci, už jsme s ním i nemocné děti odhalili, ale litalo to tam plus minus půl stupeň. A to mi přijde už dost.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 12:23

Rozhovor při houpání:

Já: "Za čtvrt hodiny půjdeme domů, bude nejvyšší čas."

Rosťa: "Čas není."

Já: "Myslíš, že čas je jen konstrukt?"

Rosťa: "Konstrukt jo." 

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 12:23

žluťásek Thermoval baby. Máme ho už roky a měří dost spolehlivě.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 12:27

Sweet Potato žluťásek my ho mame taky, ale nejsem s nim spokojena. No kdyby mi to doslo driv, ze je to on, mohli jsme vam ho pujcit