Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:25

Pinot Noir aaaa:D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:30

Pinot Noir

Ja idem dnes s malou k zubárovi a vedľa je nákupné centrum, tak ju asi zoberiem do obchodu, nech si čosi vyberie. To zasa budú samé flitre, ružová a jednorozce

Online Karja
44921 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:37

Pinot Noir Vy máte oblečení bez obrázků! Hrůza! Naštěstí dcera zatím preferuje zvířátka, ti superhrdinové se mi taky nelíbí. Tak doufám, že pak přejdeme rovnou ke třpytkam. A taky se školkou začala adorace růžové, naštěstí neví přesně jaká barva to je a projdou i různé odstíny fialové:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:40

Pinot Noir o superhrdinoch syn našťastie zatiaľ netuší ale minule došiel zo škôlky a zadrel, že Minecraft je dobrá hra! Musím sa priznať, že má to konečne donútilo vygooglit, čo ten Minecraft je

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:52

Pinot Noir ááá, na to se taky netěším. 

Karja já kupuju i trička s obrázky, ale nemám ráda ty různé superhrdiny a micky mouse. Růžová by mi nevadila, tu já ráda, spíš bych si odpustila ty jednorožce. Ségra měla období, kdy odmítala i bledě modrou, nejen na tričkách, ale celkově.

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:54

No, má smůlu. Právě jsem objednala z Kukadloo další tepláky a softshell kalhoty úplně stejně černé jako měl v těch pěti velikostech předtím!

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:54

Pinot Noir hurá na nákupy. U nás byla včera dlouhá řeč, že dcera má Elsu s Annou i na kalhotkách, zatím co synek má spidermana jen na pyžamu a tričku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 13:57

Pinot Noir to doladí čepicí, tričkem, mikinou a šálou se supermanem

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:02

Evaeva no aspoň tu mikinu mu budu muset dopřát, protože "Sebík má takovou, Damián makovou, Vojta s tímhle, Kuba tam s tím, a jenom já mám pruhovanou!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:05

Pinot Noir já bych mu taky něco dopřála. Ne zrovna bundu, ale mikinu nebo ponožky proč ne. Však ono ho to zase pustí, když mu to nebudeš nutit. Ale koukat se mi na to taky nebude hezky.

Edit: náš je úplný chudák, nejvíc mu dávám mikinu šedivou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:05

Pinot Noir bože teraz prvý raz v duchu ďakujem dieťaťu, že je ochotné si obliecť iba flisove mikiny na zapínanie :)) tam žiadne obrázky nehrozia. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:08

Když on u těch pohádek vydrží klidně dvě hodiny v kuse a odpoledne klidně další kolo  Jako asi by to vydržel i dyl, jen to pak nedám psychicky já. Ale jsme doma par dni a JÁ už mám všechno tak strašně ohraný, že už proste nevím co by

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:08

Pinot Noir já dceři koupila softshellkx přesně dle zadání "růžové a červené a se srdíčkama!" :) strašně se jí líbí ale už plánuje, že až jí budou malé, tak je zdědí brácha ;)

A období, že na tričku musí být obrázek už máme dlouho. Myslím, že to přišlo s docházkou do školky.

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:08

Evaeva no vždyť jo, mě to ani tak moc nedere, jen že doteď mu bylo fakt jedno, co má na sobě. Bude mít narozeniny, tak to bude podle jeho vkusu. Ale zrovna se mi líbí v Tchibu mikina s kožíškem uvnitř a je jednobarevná, sakra!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:08

Evaeva ja toto riešim pyžamom a ponožkami, inde tu hroznú a požadovanú labkovu patrolu nie som ochotná tolerovať. A ako je rád, keď si môže tie ponožky dať . A teraz som mu kúpila jedny legíny so stavebnými strojmi v lindexe a tolko nadšenia! Musím to držať na uzde a potom mu stačí veľmi málo k radosti :))

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:09

tak dcerka nastesti zadne obrazky nevyzaduje, i kdyz morska vila, Elsa nebo jednorozec potesi zato zakladem je u ni fialova barva. Mne to nevadi, aspon se ji veci dobre kombinuji a i kdyz si vybira sama, vetsinou to vypada spolu hezky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:12

Pinot Noir Já ti rozumím! Náš má jednu zděděnou mikinu s pavučinami od Spidermana. Ale on zatím ani netuší, kdo to je.

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:12

Pinot Noir a na nažehlovací motivy bys to neusmlouvala?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:12

Mrakoplas na ty veci s bagrama ukazuje v Lindexu furt, ale ja to nedokazu:D koupila jsem mu tam teda aspon trenky s nima. Na ty se chodi kazdy rano divat a mazli se s nima:D nosit je ovsem nechce

Online Karja
44921 příspěvků moje polička 29. zaří 2021 14:14

MP Meri Podle mě dvě hodiny ráno a dvě hodiny odpoledne není žádnej velkej čas pro nemoc. A asi to žere, protože mu to běžně tolik nedovolíš? Není nasycenej:-D. My jsme s dcerou při nemocí docela vyráběli i, abych ji od TV odlákala. Hit je nakreslit obrázek kanagonem a ona na to lepí zrnka kávy (máme dva prošlé balíky:-D). To je dobrý, že se ode mě chtějí jen dvě minuty a pak ona to dělá třeba 15 minut;-)