Ve školce sami nebudou, to tady jen někteří radši ani nedutají, aby něco nezakřikli
Jo ![]()
Ve školce sami nebudou, to tady jen někteří radši ani nedutají, aby něco nezakřikli
Jo ![]()
JankaM netestovala. Známa, ktorá má syna s našim synom v triede, áno a bol negatívny.
Mňa to tak strašne štve. Syn je predskolak a za tie tri roky ani neviem či bol dohromady aspoň 3 mesiace v škôlke. Teraz je spokojný, že je doma a nie v škôlke, lebo za tie 2 dní si tam samozrejme ani nezvykol.
Má vôbec význam riešiť krúžky? Školy asi plošne nezavru, ale mimoškolsku činnosť zrušia podľa mňa hravo. Vlani sme boli na výtvarnej presne 6-krat. Tento rok 2-krat. Ten druhý krúžok, tam sme ešte neboli a ani tak skoro nepôjdeme.
Muža som poslala k jeho mame, v pondelok má nastúpiť na veľké chemo.
Gatita to zní moc pěkně, děláš to dobře! Nade mnou taky ta práce visí, tohle bylo poslední léto doma a jsem rada, že jsme se do toho letadla odhodlali. Bylo to parádní, bála jsem se, mor když starší začal plasit kvůli letu, že se boji a nakonec to bylo krasne. Akorát se vyplnili mé očekávání, malej nic nejedl, max si uzobl par hranolek. Nakonec jsem potupně nabehla k zelinari koupit bataty a brambory a patlala jsem pyré vidličkou. A zachránil nás nový lidl, neb jsem našla jeden stejný jogurt jako prodávají u nás ![]()
tak užívejte! Až si trochu sedne školka, mohly bychom domluvit zase nějaký sraz!
Evaeva no můra to byla
budete chtit s kluky nekdy v říjnu vymyslet zase sraz? My bychom rádi, bylo to fajn!
Mohučanka určitě se poraď, ať se ti uleví, držím pěsti! Osobně bolesti hlavy zvladam moc špatně, tak lituji a soucitim!
Vy co máte nemocné děti, byli jste s nimi u doktora a nechávají se otestovat? Kolem nás taky všecho kašlalo a smrkalo, ale o testování jsem neslyšela ani jednou.
Já mám pár testu doma a když je někdo nově nemocný, tak ho otestuji doma, ale já teda k lékařce s týmovou nechodím, i když děti nechám doma, protože OCR nepotřebuji. Když to pak chytáme jeden od druhého, tak to už neřeším, ony jsou i jiné nemoce než covid.
JankaM já syna testuju doma. Není to stoprocentní samozřejmě, ale věřím, že dítě s teplotou a rýmou by test už zachytil. Doktorka mi žádanku nedala.
Ve školce je v synově třídě 6 dětí. Zítra jedou na výlet, myslím že celá školka se vejde do jednoho autobusu. Letos to teda udeřilo plnou silou hned na začátku :(
JankaM Já přiznávám, že mě testovat dítě ani nenapadlo. Kašlala a smrkala, tak jsem ji nechala doma a když ji to přešlo, šla do školky, kde předpokládám chytí něco jiného :o)
Ale teda jak nepotřebuju papír od doktora, tak k němu ani moc nechodíme, když to vypadá opravdu jen jako kašel a ryma a zlepšuje se to v domácích podmínkách samo.
continuity jo, to já taky nevím, jak hodně těhotná je, každopádně vím, že je spousta léků, které se mohou a matce uleví, chce to jen se poradit s někým svéprávným a ne nějakým militantním cvokem. Jsem se předním vyjádřila ve zkratce (že jeden růžový neublíží), to se omlouvam. A díky za odkaz.
A ja mám teraz problém, že ako to riešiť s papierom od doktora. Dnes som nešla do roboty, s tým, že pôjdeme k doktorke. Volala som tam, a bolo mi povedané, že je príliš skoro, že choroba sa má rozvinúť. Máme termín na zajtra. Sa mi zdá, že už synovi zateká zadná nádcha. Tak by potom ostal s našimi a nešla by som na OČR. Takže dúfam, že mi doktorka potvrdí priepustku aj na dnes, aj na zajtra. (Nehovoriac o tom, aký je stav pedagogov v našej škole).
Vôbec neviem, ako to mám riešiť. Dieťa musí byť očividne doma. Ale pre doktorku je to príliš skoro. Kým neviem, čo mu je, k našim ho nedám. Muž s ním bude môcť bývať, keď bude po liečbe, takže hovoríme o ešte pár mesiacoch. Dovolenka ani náhradné voľno neprichádzajú do úvahy. To mi bude doktorka spätne niečo potvrdzovať?
letfenixa nevím, jak je to u vás, ale naše doktora mi papír klidně zpětně napíše, obzvlášť pokud si jí volala a tím pádem ví, že je nemocný.
Malenge já bych taky ráda, určitě něco vymyslíme. Budu to teda muset nějak vymyslet s koordinací spaní a školky, protože teď nám to vychází, že malý spí až do půl čtvrté. Ale to půjde!
JankaM ja jsem nechavala sebe, muze i dite testovat pri kazdy ryme a kasli, tj. v sronu i ted v zari. Nejdriv sme si delali antigen a pak i PCR
Jako vážně, kolik hodin denně může nemocný tříletý dítě koukat na televizi, aniž bych musela odevzdat mateřské oprávnění
?
MP Meri
hodně. Je u toho pěkně v klidu, skoro jako v posteli![]()
MP Meri tolik, kolik potřebuje matka v klidu pracovat?
MP Meri Tolik, aby si matka udržela neporušené duševní zdraví? ;o)
MP Meri kolik to vydrzi. až se začne uzdravovat, tak začne zlobit, to poznáš. Ale nemocné děti tam seděly/ ležely jako pecky a kolikrát mi u telky i usly.
Tak už je to tady. Ríša řekl, že všechno to jednobarevné a proužkované oblečení je nudné, že chce mít na všem superhrdiny, formule, nebo aspoň dinosaury.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.